Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Πουνέντης: «Ξεχνάς Ελένη Τσολάκη το πρωί που ερχόσουν στην εκπομπή και μύριζε η ανάσα σου κι εγώ…»

Δείτε το βίντεο

Βαριά λόγια από τον Μάκη Πουνέντη για την Ελένη Τσολάκη. Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή «Αυτά είναι» έδωσε την απάντησή του στην συνάδελφό του και σε αυτά που είπε εκείνη στο Mega με Μια.

«Τι είπε το θηλυκό; Η κοπέλα τι είπε; Είπε ότι είναι καλύτερο να πέσει το κινητό της μέσα στην τουαλέτα, φαντάζομαι πριν τραβήξει το καζανάκι, από το να ξανασυνεργαστεί μαζί μου; (...) Ελένη Τσολάκη θλίβομαι. Ειλικρινά λυπάμαι για την συμπεριφορά αυτή. Ειλικρινά. Γιατί εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο πολύ σε πρόσεχα και σε περιποιούμουν. Πόσους μήνες συνεργαστήκαμε; Τρεις; Τέσσερις; Τόσο σε άντεξα. Ξεχνάς Ελένη Τσολάκη το πρωί που ερχόσουν στην εκπομπή και μύριζε η ανάσα σου κι εγώ είχα τις μέντες και σου έδινα την καραμελίτσα για να μην ξεφτιλιστείς στους υπόλοιπους συνεργάτες; Το ξεχνάς; (...) Ελένη με πίκρανες. Με πίκρανες πολύ».


Πηγή: www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News