Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Σταμενίτης: «Επιλύονται ζητήματα για τους παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών»

Διονύσης Σταμενίτης: «Με νομοθετική ρύθμιση επιλύονται ζητήματα για τους παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών»

Μια σειρά νομοθετικών ρυθμίσεων, τις οποίες εισηγήθηκε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, έγιναν δεκτές από το υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, επιλύοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν για μεγάλο χρονικό διάστημα τους παραγωγούς πωλητές των λαϊκών αγορών.

Μεταξύ άλλων λύνεται το σημαντικό πρόβλημα της αντικατάστασης των παραγωγών, οι οποίοι λόγω υποχρεώσεων αδυνατούν να παρίστανται στον χώρο των λαϊκών αγορών για κάποιο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα διευρύνεται η δυνατότητα αντικατάστασης των παραγωγών πωλητών από τους συγγενείς πρώτου βαθμού, σε περίπτωση που υπάρχει κώλυμα εμφάνισης των ίδιων, όχι μόνο για λόγους υγείας, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα, αλλά και για κάθε είδους αδυναμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News