Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Σοκ: Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία της ετοιμοθάνατης Πριγκίπισσας Diana μετά το τροχαίο

Πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Το 1997 η Πριγκίπισσα Diana μαζί με τον Dodi Fayed σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο του Παρισιού.

Η πολυτελής λιμουζίνα τους συγκρούστηκε στον τοίχο μιας σήραγγας στην «πόλη του Φωτός» στις 31 Αυγούστου. Το ζευγάρι είχε φύγει από το ξενοδοχείο Ritz κακήν κακώς, μετά το ανελέητο κυνηγητό φωτορεπόρτερ με μηχανή.

Η Πριγκίπισσα δεν πέθανε ακαριαία, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο La Pitie-Salpetriere βαρύτατα τραυματισμένη, ωστόσο εξέπνευσε τα ξημερώματα. Αρχικά, η φημολογία ήθελε τον μεθυσμένο σοφέρ τους να ευθύνεται για το σφοδρό ατύχημα, ωστόσο ο πατέρας του Dodi, Mohammed, δεν σταμάτησε ποτέ να υποστηρίζει ότι ο γιος του δολοφονήθηκε.

Σήμερα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα σοκαριστικό στιγμιότυπο από το ατύχημα, το οποίο απεικονίζει την Πριγκίπισσα σοβαρά τραυματισμένη μέσα στην άμορφη μάζα σιδερικών του αυτοκινήτου.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το truthquake.com:
ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News