Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Εντυπωσιακός ο Μ.Α. Ν. Πέλλας - Ταπεινωτική ήττα για τον Ολυμπιακό Γαλατάδων

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Εντυπωσιακός ο Μ.Α. Ν. Πέλλας πέρασε με το διπλό από τους Γαλατάδες επικρατώντας με σκορ 4 – 0 του τοπικού Ολυμπιακού και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, οι δυο ομάδες δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο εύστοχοι και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη, κάτι που έγινε αφού οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν αντέδρασαν, αλλά δέχτηκαν την ταπεινωτική ήττα χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα.

Σκόρερ των νικητών οι Πέτρος Ευθυμιάδης (14’), Χρήστος Ζιώγας (20’), Κώστας Τσαλκιτζής (43’) και Παναγιώτης Σαρήπαπας (74’).

Διαιτητής ο Σελεμίδης (Δεμερτζής Ν. – Αθανασίου).

2 σχόλια:

  1. Απο σιγουρη πηγη υπαρχουν πληροφοριες για ντοπαρισμα των ποδ/στων της Νεας Πελλας απο το βραδυ της Παρασκευης.Το θεμα ειναι σοβαρο και πρεπει να γινει ερευνα σε βαθος για το καλο του αθληματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΡΕΤΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News