Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ: Αδωνις: «Τι είστε κύριε, ο Στάλιν;» - Παπαδάκης: «Είσαι γελοίος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παπαδάκης έγινε έξαλλος και ξέσπασε

Αγριος καβγάς Γιώργου Παπαδάκη και Αδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τα περί χρηματισμού βουλευτών, με τον παρουσιαστή και τον βουλευτή της ΝΔ να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας είπε στον δημοσιογράφο «τι είστε, κύριε, ο Στάλιν;», ο κ. Παπαδάκης έγινε έξαλλος και ξέσπασε λέγοντας στον κ. Γεωργιάδη: «Πήγαινε στο καλό, σε εμένα δεν θα μιλάς έτσι. Πάρ' το πίσω, ζήτησέ μου συγγνώμη, ποιος νομίζει ότι είσαι; Είσαι γελοίος».

Μετά από λίγο, πάντως, τα πνεύματα ηρέμησαν και η παρεξήγηση λύθηκε.

2 σχόλια:

  1. Παπαδάκη από τότε που καβαντζάρησες τα 60 έγινες μεγάλος ...... Παπαδάκης! Αυτό φαίνεται από όσους προσκαλείς στην εκπομπή σου. Σου αρέσει ο τζερτζελές! Δεν έχεις καλέσει κάποιον σοβαρό πολιτικό ( κι όμως υπάρχουν και τέτοιοι). Σοβαρή εκπομπή με Γιακουμάτο, Άδωνι, Στρατούλη, Δελατόλα (ωπ) κλπ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ- ΤΟΥ ΑΡΠΑΧΤΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ- ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΑΦΟΥ ΚΑΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ, ΛΟΥΣΟΥ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News