Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση για τη Μακεδονία μας στην Έδεσσα

Πρόσκληση

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Εδέσσης υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας θα πραγματοποιήσει εορταστική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως (απέναντι από τον Ψηλό Βράχο) για την Μακεδονία μας.

Ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι η η κ. Μαρία Μαντουβάλου, Αν. Καθηγήτρια Νεότερης και Μεσαιωνικής Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ η χορωδία του Ιερού Ναού θα τραγουδήσει άσματα του Μακεδονικού Αγώνα.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΥΓΕ!ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΗΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΕΤΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. an περιμενεις οι ομιλιες να λυσουν το προβλημσ σου εποικε σώθηκες

      Διαγραφή
    2. Εσύ ρε γηγενή τι ξέρεις από την ιστορία της Μακεδονίας;Το σημαντικότερο είναι να ξέρεις την ιστορία του τόπου σου και ύστερα ξεκίνα να κάνεις πράξεις!Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της εν λόγω εκδήλωσης!Παράκληση καλέστε και τον Τσαρκνιά να πάθει απανωτά εγκεφαλικά!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News