Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Αγωνία Σωτηριάδη για τη... συντρόφισσα Τζάκρη! (ΦΩΤΟ)

Θα ακολουθήσει την κ. Τζάκρη στα καινούρια πολιτικά μονοπάτια που έχει επιλέξει να βαδίσει;

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον διαβάζει –σχεδόν μελετά- ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας το σημερινό τεύχος της Σύγχρονης Εβδομαδιαίας Εφημερίδας Aridaia News.

Όπως φαίνεται, του τράβηξε το ενδιαφέρον το πρωτοσέλιδο, το οποίο αναφέρεται στη συνάντηση της συντρόφισσας (;;) Θεοδώρας Τζάκρη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Το ερώτημα που προκείπτει, είναι αν ο κ. Σωτηριάδη ακολουθήσει την κ. Τζάκρη στα καινούρια πολιτικά μονοπάτια που έχει επιλέξει να βαδίσει…

6 σχόλια:

  1. συντροφε σιμο κουλουτουμπες δεν ξερεις να κανεις μονο εσυ κανουν και υπολοιποι ομοειδεατες σου και το περιεργο είναι ότι οι ηλιθιοι ψηφοφοροι τους στηριζουν με την ψηφο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στον σιμο ευγε.μακαρι και οι συντροφοι μας να ακολουθησουν και οχι να μενουν καρφωμενοι στις σκουριασμενες πολικες αποψεις.και οσο για την κ.τζακρη οι ψηφοι ειναι προσωπικοι και οχι κομματικη .γιατι απλα ειναι κερδισμενοι ενας ενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, με ρουσφέτια

      Διαγραφή
    2. αν ηταν προσωπικοι τοτε ακομη και τωρα ας κατεβαινε σαν ανεξαρτητη και οχι να εψαχνε ενα καινουριο μαντρι.......απο την μερια της καλα κανει...σκεφτεται ''τοσοι πρωην πασοκσηδες πηγαν στο συριζα,ποιον θα ψηφισουν αυτοι;''Σε ολους μας εχει τυχει να σταματαμε στον δρομο για να περασει το κοπαδι ο τσομπανης απεναντι....μαντεψτε...ποιοι ειναι το κοπαδι και ποια ειναι ο τσομπανης;

      Διαγραφή
  3. μη βεβηλωνετε το ονομα του ΠΑΣΟΚ με τον σιμο.οσο ΠΑΣΟΚ ειναι ο μεντορας του.ο σακης,αλλο τοσο ειναι και ο σιμος,ζαχαριαδης κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως πεφτετε στο επιπεδο να ασχοληστε με τον σιμο και τους υπολοιπους;αυτοι αυτο που θελουν το πετυχαν οσο για μας που τους στηριξαμε με ψευτικες υποσχεσεις θα τα πουμε στον επομενο γυρω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News