Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Δυναμική παρουσία της Δημάρχου Σκύδρας ενώπιον του Υπουργού Εσωτερικών (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Το Δήμο Σκύδρας επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου συνοδευόμενη από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, ξενάγησε τον Υπουργό στη Δημοτική Ενότητα Μενηίδας και υπέβαλε αίτημα έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις του Σεπτεμβρίου.

Δείτε φωτογραφίες:







14 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.. ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.. ΟΙ ΣΚΥΔΡΑΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eχει να ακουσει παπαριες ....απο τους νυν ...και απ αυτους που "ερχονται" !! που θα της φυγει ..το καφασι !!!! ΑΥΤΟΙ διελυσαν την ΕΛΛΑΔΑ !! τα παραμυθια τους ..τα εχουμε βαρεθει ...

      Διαγραφή
  2. απο την συσκεψη που εγινε στην σκυδρα στο δημαρχειο ηταν καλεσμενοι και η αντιπολιτευση του δημου... μα κανενας τους δεν πηγε.. τι συμβαινει δεν τους ενδιαφερει η παρουσια υπουργου στο δημο μας. σκυδραιοι να τα βλεπουν αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά μπράβο στη νέα Δήμαρχο!! Συμμετοχή σε όλες τις φιέστες των κομμάτων!!! Προχθές στου Πασοκ και μάλιστα χωρίς ντροπή κατά δήλωση του υπουργού!! Σήμερα με ΝΔ !!! Ωραιότατα!!! Άριστα πράττει !!! Ο σκοπός αγειάζει τα μέσα!!!
    Και κάτι εκτός θέματος..... φίλε Πρόεδρε τριών χωριών το αυτοκίνητο που σου χάρισε, είναι μεταχειρισμένο και λίαν συντόμως θα χαλάσει, που το εύχομαι, να σε δω τότε........... γιατί μέχρι τώρα πολύ γλειψ γλειψ στη δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βολεμένη .. είναι δυνατο να περιμένουμε προκοπή απο τέτοιους μνημονιακούς πολιτικάντηδες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παιδια μονο στη σκυδρα δεν εχει αντιπολιτευση, σολους τους δημους ηταν και η αντιπολιτευση και στη σκυδρα, ο μιχαλακης, ο χαριτωνας και τα αλλα αξια παιδια !!!!! χαθηκαν απο προσωπου γης, Αντε, ευτυχως 5 χρονια δεν θα ακουμε τις ασυναρτησιες του καραγιαννη και του χαριτωνα, μας λυπηθηκε ο θεος.....

      Διαγραφή
    2. 10.01 ΟΧΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΤΖΑΚΡΗ...ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ....

      Διαγραφή
  5. Φιλε των 6.03 σε καταλαβαμε. Ερωτω λοιπον τοσο πολυ σε ενοχλησε που δε βγηκε ο συνδυασμος σου και εχασες το προεδριλικι? Η τοπικη αυτοδιοικηση δεν εχει καμια σχεση με την κεντρικη διοικηση, η μεν πρωτη στηριζεται σε προσωπα, η δε δευτερη σε χρωματα. Η δημαρχος ενδιαφερεται για την επιλυση των προβληματων του Δημου, χωρις κομματικες αγκυλωσεις - το αποδεικνυει αλλωστε απο τους συνεργατες της- οποιος διατεινεται το αντιθετο ασκει φθηνη πολιτικη προς εξυπηρετηση ιδιων συμφεροντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. lathos katalaves file

      aftos pou grafeis proedre den tha egrafe pote kati tetio gia sena.
      kai to gnorizeis.lathos sto lathos

      xorianos

      Διαγραφή
    2. για πες μας για τους συνεργατες της δημαρχεσας μας αυτους που δεν ειναι αξιοι ουτε την φωνουλα τους να ακουσουμε......ας κοιταξουν την καμπουρα τους πρωτα και να αποδειξουν γιατι ειναι στο δημοτικο συμβουλιο

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ????????ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ (μονο αυτους που πληρωνονται) ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τόσα ξέρεις τόσα λες φιλαρακι των 6.33!! προσπαθείς να κερδισεις τις εντυπώσεις! Τους δημοτικους συμβουλους που ειναι άμισθους δεν τους βλέπεις? εσυ βλεπεις μονο αντιδημάρχους και την δήμαρχο? Να πας να σε κοιταξει οφθαλμιατρος!

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ???ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΩΤΕΡΟΣ-Η ΜΟΥ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

      Διαγραφή
  7. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ.........
    ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News