Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Η selfie του Κλάους Αθανασιάδη με την εκρηκτική του σύντροφο

"Μπερδεμένο πρωινό"

Αυτή τη φορά ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν έγινε θέμα συζήτησης για τις επιδόσεις του, στους αγωνιστικούς χώρους...

Μια selfie φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την σέξι συντρόφο του, στο σαλόνι του σπιτιού του πόσταρε στο instagram ο Στέφανος Αθανασιάδης και μέσα σε λίγα λεπτά η εικόνα έκανε το γύρο των social media.



"Μπερδεμένο πρωινό" έγραψε o ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και πόσταρε την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται σε πρώτο πλάνο η εκρηκτική του σύντροφος...

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News