Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Oι κάτοικοι του Αρχαγγέλου πήραν το νόμο στα χέρια τους - Άρχισαν περιπολίες

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι όλα τα παραπάνω δεν τιμούν την Πολιτεία, η οποία δεν φροντίζει πλέον επαρκώς ούτε καν για την ασφάλεια των πολιτών

Την υπόθεση της προστασίας των περιουσιών και της ίδιας τους της ζωής, αποφάσισαν να πάρουν στα χέρια τους οι κάτοικοι του Αρχαγγέλου Αλμωπίας, οι οποίοι είναι ανάστατοι από τα συνεχή κρούσματα ληστειών, τα οποία πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χωριό τους.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι οι ληστές δεν διστάζουν να εισβάλλουν σε οικίες κυρίως ηλικιωμένων ανθρώπων, ακόμη και όταν οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονται μέσα σε αυτά, με τα κρούσματα να έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, εδώ και αρκετές μέρες εφαρμόζεται στον Αρχάγγελο πρόγραμμα με περιπολίες των ίδιων των κατοίκων του χωριού, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μιας και η Αστυνόμευση είναι από ελλιπής έως ανύπαρκτη λόγω των ελλείψεων που παρατηρούνται στο Αστυνομικό Τμήμα της Αριδαίας.

Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε ότι όλα τα παραπάνω δεν τιμούν την Πολιτεία, η οποία δεν φροντίζει πλέον επαρκώς ούτε καν για την ασφάλεια των πολιτών.

11 σχόλια:

  1. Από που έρχονται ρε παιδιά αυτοί οι ληστές και πως ξέρουν που να χτυπήσουν;
    Δυο δρόμοι μπαίνουν στον Αρχάγγελο, όποιος κι αν περάσει θα τον δουν.
    Πόσα μπουμπούκια έχει στο χωριό,δύο,τρία; Για ψαχτείτε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα μεγαλο μπράβο. Και μετα σε ενα χαντάκι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρεις Αλβανοί, πιάστηκαν από τους κατοίκους, τους σιδερώσανε λίγο τα κουστούμια και τους παρέδωσαν στην αστυνομία. Λένε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον πρώτο ληστή και διαρήκτη που θα πιασουν, ας μην τον εμπιστευτούν επίσης στα χερια της αστυνομίας παρα ας του κόψουν τα "κακαλα" και ας τον αφησουν αλυσοδεμένο δυο τρεις μερες στην πλατεία του χωριού. Να δείτε πως θα μειωθούν τα κρούσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΤΑΙ .ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αμα τους βρητε με ενα οπλο στο κεφαλι..γιατι η αστυνομια της αριδαιας μονο να γραφη μηχανακια ειναι για τιποτε αλλο τζαμπα εχουμε τμημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο μονος τροπος για να αποφευχθούν στο μελλον τετοια περιστατικα ειναι το καθε χωριο να βαλει 1-2 ατομα επι πληρωμής να φυλανε καθε βραδυ το χωριο,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. που ειναι η πολιτεια? ποσοι ειναι η δυναμη του αστυνομικου τμηματος αριδαιας? και ποσοι εχουν φυγει με αποσπαση? ποσοι ασυνομικοι υπηρχαν πριν 10 χρονια?ποσα τμηματα υπηρχαν πριν 20 χρονια στην αλμωπια και τωρα εμεινε μονο ενα αυτο της αριδαιας?ποσο ακομη θα υποβαθμιστει η περιοχη μας? τι κανουν οι βουλευτες μας για την αλμωπια?αλλα θα μου πειτε μηπως υπαρχει και κανενας βουλευτης απο την αλμωπια ωστε να μην αδικειται σε σχεση με τις αλλες πολεις του νομου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο προηγούμενο πόστ δεν ήθελα να δωσω μεγαλη εκταση στο θεμα αλλα αν το σκεφτει κανεις ειναι τοσο βαρυσήμαντο που θα πρέπει να γινει και εθνικό! Κανω λοιπόν μερικές σκέψεις!
    ΑΝ η πολιτεία ... το κρατος μας δηλαδή που μας φορολογεί αβασταχτα, που δεν μας παρεχει πλεον ουτε τις βασικες παροχές υγειονομικής και φαρμακευτικής περίθαλψης, που δεν μας παρεχει ουτε πλεον την στοιχειώδη παιδεία, που δεν μας υπολογίζει ουτε καν σαν πολίτες παρα μονο ως κεφαλαιο σε Ευρω, ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ δεν μπορει να μας εγγυηθεί ουτε καν την ασφαλειά μας μεσα στα σπίτια μας, τοτε πείτε μου για ποιόν λογο να ειμαστε σε αυτο το κρατος?????
    ΑΝ Λοιπόν στείλουμε στην Αθηνα μια επιστολή δημοψηφίσματος των πολιτων της περιοχής για ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ μας, πως θα αντιδρασουνε αραγε στην Αθήνα???
    Και για την σύνταξη και οποίον αλλον νομιζει οτι διαταρασσω την ηρεμια της περιοχης τονιζω οτι ουτε αποσχιστικός ειμαι ουτε φιλοσκοπιανος ... απεναντιας μαλιστα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!!!
    Και αν το κανουν αυτο σε καθε γωνια της Ελλαδας την οποία ξεχασανε εκει στην Αθηνα, τοτε θα ηθελα να δω αν ξαναθυμηθούν οτι εχει και πολιτες στην Ελλαδα και οχι μονο πολιτικούς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οπα ρε φιλε κατσε, το σχολιο 1-11-2014 ωρα 11:03 π.μ. ειναι δικο μου, σε ποιο προηγουμενο ποστ αναφερεσαι?

      Διαγραφή
    2. Το πρωτο δικο μου πόστ ηταν 31 Οκτωβριου ωρα 9.03!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News