Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Εξάστερος ο Όλυμπος Αψάλου - Προβληματίζει ο Ορφέας Ριζαρίου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Όλυμπος Αψάλου επικράτησε εύκολα με σκορ 6 – 0 του Ορφέα Ριζαρίου και ανάσανε βαθμολογικά.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, οι δυο ομάδες μπήκαν με στόχο τη νίκη, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που με δύο απανωτά τέρματα στο πρώτο τέταρτο καθάρισαν το ματς, ενώ το τρίτο τέρμα προς το τέλος έδιωξε το άγχος για τον τελικό νικητή που ήταν η ομάδα του Βασίλη Μαντζάρη.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, όπου οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των φιλοξενούμενων έφτασαν δίκαια και καθαρά στο τρίποντο της νίκης.

Σκόραραν για τους νικητές οι Νίκος Τσίκος (5’, 59’), Σωτήρης Κόγιος (8’), Γιάννης Ταρπάνης (38’), Χρήστος Ηλιάδης (65’, 75’).

Αποβολή του Σάμπα Μπράσα του Ορφέα στο 71’. Χαμένο πέναλτι για την Άψαλο με εκτέλεση του Σωτήρη Κόγιου στο 72’.

Διαιτητής του αγώνα ο Ατζαμιδάκης με βοηθούς τους Σίπκα Ι. και Μήτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News