Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ψηλά η σημαία της Μακεδονίας στη Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς

Την εκδήλωση κάλυψε ο μέγας χορηγός επικοινωνίας, το Aridaia News και σας παρουσιάζει ένα απολαυστικό φωτορεπορτάζ

Κρατώντας ψηλά τις σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας και έχοντας ως στόχο την προώθηση του τοπικού προϊόντος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς στο Άνω Γαρέφι.

Ο δραστήριος Σύλλογος τους χωριού χάρισε σε όλον τον κόσμο ένα μεγάλο γλέντι με πολύ χορό και τραγούδι, μέσα στο υπέροχο περιβάλλον του παραδοσιακού οικισμού, προσελκύοντας πολλούς επισκέπτες όχι μόνο από την Αλμωπία, αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κερδίζοντας με την λεβεντιά τους το δυνατό χειροκρότημα και τα θετικά σχόλια, ενώ οι χοροί κράτησαν μέχρι αργά με τον απλό κόσμο να δίνει… ρεσιτάλ.

Αυτό που ζήτησαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου από τους επίσημους προσκεκλυμένους, ήταν να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν στην προώθηση της Καρατζοβίτικης πιπεριάς και παράγωγών της.

Την εκδήλωση κάλυψε ο μέγας χορηγός επικοινωνίας, το Aridaia News και σας παρουσιάζει ένα απολαυστικό φωτορεπορτάζ:
















































13 σχόλια:

  1. εντυπωση προκαλεσε η απουσια του Δημαρχου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στους Προμάχους στις 12/10/2014 που ήταν ο μητροπολίτης Ιωήλ ο δήμαρχος ήταν παρών την άλλη μέρα στην Χρυσή που ήταν επίσης ο μητροπολίτης ξαναπήγε, στο χωριό του έπρεπε να ρθει ο μητροπολίτης για να έρθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ksipniste kai afiste tin kritiki apo ton kanape.... o dimarxos den einai gia ta panigiria...gia ta panigiria itane oloi alloi.... eipame eleipe gia epagelmatikous logou( diladi eleipe gia upothesi pou afora olous mas) ... ta problimata tou dimou opws gia paradeigma i perifimi DEYA den mporei na perimenei tin giorti piperias!!! kai gia na min ksexniomaste filtatoi garefiwtes eiste ena apo ta vasika xwria pou den plirwnete....vevaia tha mas peite oti den sas noiazei... endiafereste mono gia xorous kai paniguria... exete kai eseis euthini sta provlimata tou dimou opote afiste tous sxoliasmous, prepei na arxisoume na noiazomaste gia pio sovara problimata....dimarxe oi polites den anexontai pleon alles paraleipseis .... eite einai to xwrio sas eite einai o opiosdipote!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε! Τόσο κείμενο στα αγγλικά;Δε βαρέθηκες.Αν φοβάσαι την ορθογραφία μη γράφεις.

      Διαγραφή
  4. Δεν ηταν πανυγηρι ασχετε ηταν προβολη της παραγωγης τ τοπου μας επισης η παραδοση ειναι η κληρονομια μας που συνεχιζεται απο τους προγωνους μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ μεγαλη επιθεση δεχονται απο τον κυριο οι γαρεφιωτες... ποιος εισαι ΑΝΩΝΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PO PO RE MAGKES EKEINOUS TOYS XARAMOFAIDES BOULEYTES POS TOUS KALITE ELEOS!KOPSTE TOUS AYTOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΓΕ Μακεδόνα, έτσι ακριβώς, 365 ημέρες έχουν οι Δήμαρχοι να κάνουν τα ... προκομμένα τους, την Κυριακή έπρεπε να είναι ο Πρώτος των πρώτων στην εκδήλωση (για ευνόητους λόγους αυτές τις χαλεπές μέρες που περνά ο Ελληνισμός και μας θέλει όλους ενωμένους, η απαξίωση στις παραδόσεις και η αδιαφορία για την πολιτιστική μας κληρονομιά, φέρανε τόσα προβλήματα στον τόπο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΤΣΑΓΚΡΗ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΞΕΦΥΓΕ ... ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ORIGINAL!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ; ΚΟΙΤΑ ΑΛΛΟΥ, ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΑΠΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ!

      Διαγραφή
  9. Αυτός με τα μαύρα δίπλα στον Χρήστο Φωστηρ ποιος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟΝ 12.25 ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΙΩΗΛ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΕΕΜΜΜ Ο καθένας κοιτά το χωριό του .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News