Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας μίλησε για την κρίση στη ΔΕΥΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Μπίνος δήλωσε πως όλα είναι υπό έλεγχο και καθημερινά ενημερώνεται για ότι συμβαίνει στην επιχείρηση

Έκτακτη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας το πρωί της Τρίτης, με αφορμή τα γεγονότα της ΔΕΥΑ.

Ο Δημήτρης Μπίνος δήλωσε πως όλα είναι υπό έλεγχο και καθημερινά ενημερώνεται για ότι συμβαίνει στην επιχείρηση.

Ο κ. Μπίνος αναφερόμενος στις παραιτήσεις του Χρήστου Χουρσόγλου και του Κώστα Ζαχαριάδη, στήριξε απερίφραστα τους συνεργάτες του, τονίζοντας ότι τους κατανοεί καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο της προσωπικής και όχι μόνο της πολιτικής ευθύνης για ζητήματα που αφορούν απερχόμενες διοικήσεις. Όπως είπε, αυτό είναι αντιδημοκρατικό, ενώ έκανε γνωστό ότι θα μεταβεί στην Αθήνα και θα ζητήσει αλλαγή του νόμου, μιας και δεν είναι δυνατόν να ποινικοποιείται η πολιτική ζωή.

Όσον αφορά στο έργο της ύδρευσης της πόλης της Αριδαίας, ο Δήμαρχος θα έχει συναντήσεις στα Υπουργεία με στόχο να καταστεί λειτουργικό και να μην πάνε χαμένα τα χρήματα των πολιτών.

Ερωτώμενος αν σκοπεύει να αναλάβει ο ίδιος Πρόεδρος στη ΔΕΥΑ, ο κ. Μπίνος επέμεινε ότι η παράταξή του έχει ικανότατα στελέχη, αναφερόμενος και στους δύο παραιτηθέντες και πως το θέμα της συνευθύνης είναι κεντρικό και δεν αφορά μόνο στο Δήμο μας αλλά και σε άλλους Δήμους.




 



20 σχόλια:

  1. κι επειδή το είπε ο κ Μπινος θα φοβηθεί η Αθήνα και άρον άρον να συγκαλέσει τη βουλή για να αλλάξει το νόμο κατεπείγον κι απο άυριο πρωί α΄ντε απόγευμα ουφφφ θα είναι όλα όπως τα λέει !!!!
    απυεθυνεται σε ποιούς? διαλέξτε φυλή εσεις ! (Ζουλου?)Απάτσι?) άλλοι?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. bale enan katharo kai neo paidi giati toys palious tous niazei h epomenh tetraetia na plhrosoun oloi oi palioi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη οι αλλοι δημοι εχουν χαζους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακούσαμε και τον Μπίνο να λέει ότι όσα γίνονται είναι αντισυνταγματικά. Άντε και ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή σε άλλους δήμους που ισχύει ο ίδιος νόμος και σίγουρα οι αντίστοιχες ΔΕΥΑ δεν είναι υγιείς και έχουν χρέη και άλλα παρόμοια με την δική μας, εκεί πως μπήκαν πρόεδροι;
    Μη μας πείτε ότι και εκεί μόλις μαθαίνουν τον νόμο παραιτούνται;
    Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.
    Αδυναμία διαχείρισης κρίσεων.
    Ελλειψη συντονισμού και ενημέρωσης πριν να αναλάβουν την δημαρχία και το σοβαρότερο από όλα ..... όταν κάνεις πρόγραμμα στον προεκλογικό σου αγώνα, άμα είχες κάνει πρόγραμμα, ενημερώνεσαι καλά για όλα τα ζητήματα και έχεις πλάνο με αντίστοιχες προτάσεις.
    Απροετοίμαστοι, δυστυχώς.
    Μέχρι να πάει στην Αθήνα φέξε μου και γλύστρισα.
    Μέγα ερώτημα εκτός από τα προβλήματα που κουβαλάει η ΔΕΥΑ από προηγούμενα χρόνια, μπορεί να μας παραχωρήσει συνέντευξη τύπου η νέα δημοτική αρχή πως πιστεύει ότι μπορεί να διαχειριστεί το μεγάλο έργο και τον βιολογικό όταν θα γίνουν. Χωρίς λεφτά και προσωπικό αυτά δεν λειτουργούν μόνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπίνο δείχνεις εξωστρέφεια, μακάρι να έχεις και τα ανάλογα αποτελέσματα. θέλουμε ενημέρωση για τα αποτελέσματα των επαφών σου στην Αθήνα. Το θετικό είναι οτι προσπαθείς, ας ελπίσουμε να το κάνεις και σωστά για το καλό όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα ταξιδάκι στην Αθήνα άλλωστε δεν χαλάει κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μόνη λύση είναι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ίσως χρειάζεται να μεταβεί όλη η παράταξή του στην Αθήνα. Να τους πληρώσουμε και τα ξενοδοχεία. Γιατί πρέπει να δοθεί λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αθηνα πηγε με το αμαξάκι του δημου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όταν δηλώνατε τις υποψηφιότητές σας και ζητούσατε πόρτα πόρτα ψηφαλάκια δεν τα γνωρίζατε; αναλάβατε κύριοι κάποιες ευθύνες και να τις φέρετε εις πέρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. siga mi sunedriasei kai to upourgiko sumvoulio gia na analavei proedros tis deya o Xoursoglou i o Zaxariadis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ακούστε τι είπε ο δημητράκης...ακούστε έκφραση μορφωμένου ανθρώπου...
    "το θέμα προκύπτει από τη γραφειοκρατία που έχει δημιουργηθεί γύρω από τους αιρετούς...."!!!!! κατάλαβε κανείς κάτι...ήδη σα μεθυσμένος απαντά..και έχει και συνέχεια..."και από το πρόβλημα που προκύπτει στη προσωπική τους ζωή"...χαχαχαχα τώρα μου είπε να πιω 10 και να γυρίσω στις 2? ή να πιω 2 και να γυρίσω στις 10?
    άρχισε να τα κοπανά ο δημητράκης...έρε νύχτα θα φύγεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καποιοι ακόμα να βρουν τον υπνο τους μετά τις εκλογές.. κουράγιο παιδιά, ο καιρός είναι ο καλύτερος γιατρός

      Διαγραφή
    2. 5,46 μάλλον μεθυσμένος είσαι και εσύ...

      Διαγραφή
  14. ore pou ftasame o dhmos almopias sthn boulh telika mhpos eimaste polu mprosta????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπινο πανε στο σδοε και στον εισαγελεα αυτοι που εφαγαν να φανουν και να πληρωσουν να μαθουμε και εμεις επιτελους τη εγιναν τα λεφτα μας............και αυτους που δεν πληρωνουν στη δευα και στο δημο να πανε στην εφορια .δεν ειμαστε εμεις η χαζη που πληρωνουμε και αυτοι η εξυπνακιδες....... πρεπει επιτελους να μπει μια ταξη στη δευα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τώρα που βγήκες και φωτό με τον τσίπρα...κατέβα στην Αθήνα να ζητήσεις βοήθεια από την ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κάποιοι που γνωρίζω στην πιάτσα έλεγαν: καλά είναι τρελοί αυτοί που κατεβαίνουν για να κερδίσουν το Δήμο? και άντε εκλέγονται με ποιές γνώσεις θα διοικήσουν? τελικά είχαν δίκιο! Δηλαδή εαν μας πούνε ανέλαβε πρωθυπουργός θα πας να αναλάβεις? πολύ μαγκιά υπάρχει τελικά σ αυτο τον κόσμο! Τι λε ρε συ!! τι μαθαίνει κανείς για την ψυχολογία των ανθρώπων!!! άγνοια κινδύνου λέμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News