Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τα «βρόντηξε» η Μ. Ζιάκα: Παραιτήθηκε και αποχώρησε έξαλλη από το Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παραπάνω περιστατικό έφερε ουσιαστικά μία μεγάλη ρήξη μεταξύ του κ. Μπίνου και της κ. Ζιάκα

Επεισοδιακή αποχώρηση με βαριές εκφράσεις έκανε η Μαρτίνα Ζιάκα κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας κατά την ψήφιση του νέου προέδρου της ΔΕΥΑ Κώστα Ζαχαριάδη, ζήτησε το λόγο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και δήλωσε ότι δεν ψηφίζει τη συγκεκριμένη πρόταση του Δημάρχου και πως υποβάλλει την παραίτησή της από Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ, ενώ αποχώρησε έξαλλη και ακούστηκε να λέει ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι πιο άξια από 30 άνδρες και αναρωτήθηκε "τι είμαστε εμείς, μαριονέτες;".

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψαν τα σχόλια κυρίως από την πλευρά της Αντιπολίτευσης, καθώς αυτή είναι η δεύτερη παραίτηση μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Το παραπάνω περιστατικό έφερε ουσιαστικά μία μεγάλη ρήξη μεταξύ του κ. Μπίνου και της κ. Ζιάκα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και διαγραφή από το συνδυασμό.
 

33 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.....ΤΟΤΕ ΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο καταλαβες απο το αρθρο?

      Διαγραφή
    2. Από το άρθρο καταλαβαίνουμε ότι η κυρία που ψήφιζε πάντα λευκό σε όλες τις συνεδριάσεις ήθελε ντε και καλά θέση. Τι να την κάνεις κυρία μου την θέση; κάτσε απλά σύμβουλος αφού σε ψηφίζει και σε αγαπάει μεγάλη μερίδα συνδημοτών μας και ψήφιζε απλά τα λευκά σου.
      Κύριοι δήμαρχοι γενικά πρέπει να καταλάβετε ότι κάτι τέτοιες υποψηφιότητες κουβαλάνε εκτός από ψήφους και αρκετό κόμπλεξ.
      Αλλά μάλλον στην παρούσα φάση ο κύριος δήμαρχος απελευθερώνεται από τα βαρίδια νωρίς νωρίς.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Μπράβο που αντεδρασες εγκαιρως, τι να τον κανεις τον τιτλο εσύ κοριτσι μου, βροντηξε τα να πανε στον αγυριστο

      Διαγραφή
    2. Τι μπράβο ρε μεγάλε. Δεν κατάλαβες πόση καούρα είχε για την θέση; Μας το παίζεται και υπερ άνω.

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΟΥΡΑ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΛΥΦΕ ΟΛΗΜΕΡΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

      Διαγραφή
  3. Τόση μανια για ένα αξίωμα? Στο χρωστούσαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η θητεία έχει πέντε χρόνια. Τι καούρα η κυρία.

      Διαγραφή
  4. exo oloi oi palioi afyste tous neous na asxolythoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο μαρτινα την καλύτερη δουλειά έκανες δεν έχεις ανάγκη κανένα από αυτούς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλός άνθρωπος ο Μπίνος αλλά μ' αυτούς που μάζεψε,δε βγάζει τη θητεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΆΒΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΉ ΈΝΑΝ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ. ΠΡΌΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΚΑΙ ΠΡΌΕΔΡΟ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α . ΜΠΡΆΒΟ ΔΉΜΑΡΧΕ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θα μείνει κανείς στο τέλος. . Ένας ένας το κουβαδακι του και σε άλλη παραλία! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΜΠΙΝΟΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΡΙΜΑ Ο ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ.ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΏΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπραβο μπινο απο εδω το ειχες απο εκει το εφερες εκανες το δημοτικο συμβουλιο παιδικο σταθμο. α και κατι ακομη, στον εξαπλατανο υπαρχει παιδικος σταθμος χωρις παιδια μπορειτε να ερχεσται να παιζεται ολο το συμβουλιο εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aman afti oi prosopiki logoi pou oloi epikalounte otan paretounte. Giati den ehi enas ta kotsia na pi tous pragmatikous logous tis paretisis tous? Akoma kai se afto den ine ilikrinis me tous polites pou tous psifisan. Eki fenete oti to mono pou endiaferi kapious ine i karekla, ke ohi opoiadipote karekla ala mia apo tin opia tha mporoune na ehoun opiodipote ofelos, ite politiko ite hrimatiko. Gia tin anaptiksi tou topou ke tin veltiosi tis kathimerinotitas tou politi den asholite kanis. Oli gia prosopiko ofelos ke simferon. Eshos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΖΙΑΚΑ ΑΠΟ ΠΟΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΑ. ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΕΠΤΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΖΙΑΚΑΣ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ. Η Κα ΖΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΦΩΝΑΖΕ: . ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ΜΑΡΤΙΜΑΚΙ ΓΙΑ ΑΦΤΟ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ;;; Η 2. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΤΕ. ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΨΗΦΟΥΣ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;; ΒΑΦΕΙΑΔΗ, ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΡΤΙΝΑ..... ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ! ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. νομίζω ότι γίνεται ήδη ξεκάθαρο και στα μάτια του λαού πλέον...(γιατί κάποιοι το ξέραμε) ότι η θητεία αυτή θα είναι μια χαμένη περίοδος...είναι σαφές πλέον...και μάλιστα...που είστε ακόμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαρτίνα μην ασχολείσαι με τον δήμο. Η θέση σου είναι για πολύ παραπάνω. Είσαι προορισμένη να καταλάβεις την θέση που χρωστάει η πολιτική στον Κώστα. πρέπει να είσαι υποψήφια στις εθνικές εκλογές. Η επιτυχία σου είναι σίγουρη. Είσαι το νέο και άφθαρτο και θα κάνεις περίπατο αντιμέτωπη με τους μαθουσάλες της πολιτικής στο νομό. Κατέβα για βουλευτής με την Ν.Δ. γιατί σε έχει ανάγκη καί το κόμα και η χώρα. Από την βουλή θα βοηθήσεις περισσότερο το δήμο που αγαπάς και νοιάζεσαι. Και να δείξεις και τον πνευματικό σου πλούτο που πολύ καλά κρύβεις. Προχώρα Μαρτίνα και θα κάνεις πάταγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά θα κάνει η ΝΔ να την αξιοποιήσει στις βουλευτικές εκλογές.
      Χρειάζονται βουλευτές που ψηφίζουν "κατα συνείδηση" δηλαδή ότι πει ο αρχηγός. Η κυρία ξέρει να ψηφίζει με άποψη. Πάντα λευκό. Στη βουλή θα υπακούει καλύτερα πιστεύω.

      Διαγραφή
    2. ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ Ε?Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΙΛΕΙΖΕΙ!!!

      Διαγραφή
    3. Ισως να έχεις και δίκιο.
      Αλλά κάνε και έναν απολογισμό.
      Ισως να είναι και η πρώτη φορά που ψήφισε κάτι εκτός από λευκό.

      Διαγραφή
  17. Etsi etsi stis ethnikes ekloges
    ! Martina proxwra se thelei olh h xwra.o dhmos almwpias mporei kai xwris esena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο κ. Δήμαρχος πρέπει να προβληματιστεί σφόρδα γιατί οι πολίτες έχουν σοκαριστεί πιστεύω από το γεγονός ότι ο συνδυασμός του και άρα και η Δημοτική Αρχή έχει αρχίσει να διαλύεται ακόμη δεν ανέλαβε. Μα είναι δυνατόν αυτά τα πράγματα 40 ημέρες αφότου ανέλαβαν τον Δήμο; Ένας μετρίως ανίκανος δήμαρχος αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα μετά την διετία. Και εδώ έχουμε πέντε χρόνια μπροστά μας.
    Η κατάσταση ξέφυγε από τον ευχάριστο γραφικό τόνο που παρουσιάζουν πολλοί συνδυασμοί και είναι πλέον πολύ ανυσηχητική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγαλος ξερολας εισαι ρε φιλε...εχεις διατελεσει κ δημαρχος; ξερεις ποτε συμβαινει το καθε τι ε;
      ανικανος σιγουρα εισαι εσυ και μαζεψε τη ζηλεια σου για τους δημαρχους..δε θα γινεις ποτε...

      Διαγραφή
  19. Με τον Σωτηριαδη να παιζει οπως θελει λες και ο δημος ειναι το σχολειο του δεν θα βγει τιποτα!Μπινο εσυ εισαι δημαρχος ξηπνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΠΝΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΚΡΙΝΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗ ΦΑΤΡΙΑΖΕΣΑΙ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ, ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΏΣΟΥ, ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News