Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Τίτλοι τέλους για την Ελπίδα Έδεσσας - Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας

Η προβληματική κατάσταση στον Σύλλογο ανάγκασε τους διοικούντες να προχωρήσουν σε αυτήν την κίνηση

Τίτλοι τέλους για την ιστορική Ελπίδα Έδεσσας που ζήτησε από την ΕΠΣ Πέλλας να μην οριστεί το εκτός παιχνίδι της με τον Ηρακλή Άσπρου.

Αυτό σημαίνει πως αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Α1 και έτσι χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά, ενώ θα τιμωρηθεί και με αφαίρεση βαθμών.

Η προβληματική κατάσταση στον Σύλλογο ανάγκασε τους διοικούντες να προχωρήσουν σε αυτήν την κίνηση και πλέον οι ποδοσφαιριστές της θα περιμένουν τον Γενάρη για να ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο σε άλλες ομάδες.

25 σχόλια:

  1. Quiz: Μήπως ακολουθεί και άλλη ομάδα της Α1 του Δήμου Έδεσσας από τα τριγύρω χωριά της Έδεσσας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο και να τον θες, αυτό δεν θα γίνει ποτέ και θα μεινεις με την ορεξη!!!! γιατί αυτή η ομάδα που υπονοεις εχει ιστορία, έχει ανθρώπους που την πονανε, έχει ποδοσφαιριστές που τιμουν την φανέλλα, που τιμούν την ιστορία. Η ελπίδα δυστυχώς αν και είχε καλούς παίκτες, αλλά και κάποιους παράγοντες που πονανε την ομάδα δεν "εδεσε" , κάτι δεν βγήκε το οικονομικό? δεν ξέρω!! αλλά είναι μια απώλεια για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού!!!

      Διαγραφή
    2. Μιλας για το ριζαρι; Μιλας με γριφους γεροντα.

      Διαγραφή
  2. μπραβο σας διαλυσατε μια ιστορικη ομαδα της πολης!! για σενα το λεω ουρανοκατεβατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. titloi telous edw k meres gia papakonstantinou apo ari athyrwn.liges meres krathse ayth h synergasia logw diaforas filosofias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. από εκεί που θα έτρωγε 10 στο Άσπρο θα φάει μόνο 3.. κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς ή κακώς θα χρειαστούν πολλά χρονια για να μπορεί το Ασπρο να πιάσει στο στόμα του και να σχολιάζει την ιστορική Ελπίδα.Ειλικρινα τα πρώτα δείγματα του Ασπρου λέγονται απρέπεια απέναντι σε ένα σωματείο που ανέδειξε νέα παιδιά αθλητές και ποδοσφαιριστές.Και φυσικά δεν βασίστηκε σε άγνωστους σκοτεινούς παράγοντες για να κάνουν απλώς το καπρίτσιο τους.

      Διαγραφή
    2. σωστός κύριε 11.43 ,έτσι ακριβώς είναι.

      Διαγραφή
  5. Γιοβανούδας Θεόδωρος μέλος διοικητικού συμβουλίου Ελπίδας Εδέσσης26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:11 μ.μ.

    Φίλε ανώνυμε, δεν είμαι ο ουρανοκατέβατος ούτε ξέρω ποιόν εννοείς, εγώ έχω όνομα και θα σου πω τα παρακάτω για να μην υπάρχουν τοποθετήσεις ελαφρά την καρδία σαν και τη δική σου.

    Η ομάδα διαλύθηκε το μα'ι'ο για όσους ξέρουν, η επιτροπή σωτηρίας στήθηκε τέλος Αυγούστου σχεδόν με σκοπό να την επαναφέρει στη ζωή και έκανε ότι περνάει από το χέρι της, κανένας ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να έρθει στην Ελπίδα το καλοκαίρι γιατί άραγε; (αυτό χρίζει συζήτησης).
    Τα προβλήματα ήταν τεράστια, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έπρεπε να γίνουν όσα γίνονται σε άλλες ομάδες σε ένα χρόνο, έμειναν μόνο 13 ποδοσφαιριστές ενεργοί που είναι παλικάρια, όμως ήταν αδύνατον να ακολουθήσουν τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις της Α1 (λόγω μικρού ρόστερ και υποχρεώσεων επαγγελματικών ) και από το να διασύρουμε την ομάδα από Κυριακή σε Κυριακή αποφασίσαμε κοινή συναινέσει με τους ποδοσφαιριστές να σταματήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος.
    Η Ελπίδα Έδεσσας δε διαλύετε και ήδη ξεκίνησαν οι προεργασίες για την επόμενη χρονιά. Κύριος στόχος είναι η ίδρυσης μιας πρότυπης ακαδημίας ποδοσφαίρου που θα είναι ο αιμοδότης της πρώτης ομάδας για να μην βρεθεί ποτέ ξανά ο σύλλογος σε τέτοιο αδιέξοδο.
    Επίσης η ομάδα θα κατέβει κανονικά του χρόνου στην Α κατηγορία για να διεκδικήσει την επάνοδό της στην Α1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟ ΚΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κριμα μοναχα για τους ποδοσφαιριστες κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ Α1 ΟΙ ΠΑΟΚ,ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 2;;;;ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έτσι είναι , αλλά υπάρχει περίπτωση να πέσουν 3 ομάδες αν πέσει η αναγέννηση γιαννιτσων από την γ εθνική

      Διαγραφή
  9. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΣΥΜΤΩΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΩΠΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΑΣΕΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Η ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ , ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Α1 ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΓΚΕΓΚΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ. ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΤΑΙ ΠΡΟΛΑΒΗ. ΤΩΡΑ ΝΥΣΤΑΞΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΩ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τον Παοκ Γιαννιτσών ο πρόεδρος Λακης Βασιλειάδης δεν θα ήταν ο κατάλληλος να εξηγήσει τι συνέβει ακριβώς αντί να γράφει εδω ο καθνενας ότι θέλει?

      Διαγραφή
    2. ψψψψψψ μιλάμε για τον 5.17 το νυσταγμενο παράγοντα.Αρχηγέ μου πρέπει να είσαι πάνω απο 20 χρονια στη πιατσα.Τι ειπες τώρα? νυσταξες!!!! ψψψψψψ

      Διαγραφή
  10. η Ελπίδα και ο Παοκ Γιαννιτσών πλήρωσαν το παράβολο συμμετοχης για το πρωτάθλημα? πιστεύω πως ναι.Διαφορετικά η επς εχει ευθύνη που τους άφησε να ξεκινήσουν.Αυτές οι 2 ομάδες καθυστερούν όλο το πρωτάθλημα 1 μήνα.Ας ετοιμαστούμε σιγά σιγά σ αυτό που επιτάσσει η κρίση για του χρόνου: 2 ομίλους στην Α1 και πάει λέγοντας.Καλή συνέχεια σε όλο τον αθλητικό κόσμο.
    Blanten Fortoula .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2,20 DE UA SOY KANOYME TO XATIRI KAI AS PESOYME GIA AYTO MI BGAZEIS TO KOPLEJOY ME TO RIZARI POLLES SFALIARES EFAGES KITA TI OMADA SOY PALEI A 1 UA EINE KAI UA LETE PALEI TOY XRONOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2.20 ο ορφεας ηταν,ειναι,και θα ειναι εδω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι αλλά δεν το βλέπουμε. Ήδη ξεκινάτε με παθητικό 6 γκολ. Φαντάσου...

      Διαγραφή
  13. Μια πόλη μια ομάδα χα! χα! χα!
    Ρε τους πρωτευουσιάνους !!!
    Άντε και του χρόνου στη Γ΄εθνική να ανέβει η ιστορική σας ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Distixws Mia omada pou perisi teleiwse defteri sto prwtathlima, irthe enas pou thelei na legetai manager kai tin dielise. Den mporese na vrei paiktes giati pleon den ton pistevei kaneis. Perisi prospathise na dialisei kai ton megalo edessaiko alla eftixws o proedros tzeptimpis kai o gigantas mesimerlis ton katalavan kai akoma fevgei. Fetos me tin voitheia tou vaggeli pou itan o prwtos pou katalave ton manager, o edessaikos paei treno g ethniki. Manager, pare to pareaki sou olo akides, pasxalides, tolides klp kai pante na paixete allou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λοιπόν....εχθές καθόμουν σε ένα κεντρικό καφέ της πόλης μας όπου σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες ..κοίταξα με απορία και είδα μέσα τρία άτομα με κελεμπία μου κίνησε την περιέργεια και πλησίασα το αυτοκίνητο για να τούς ρωτήσω αν θα θέλανε κάτι και μπορούσα να τούς κατατοπίσω...Έτσι και έγινε...μου είπανε ότι είναι από την Γκάνα..και ότι είναι επενδυτές για μια ομάδα τής πόλης μας...και ότι ήταν καθυστέρηση να έρθουν στην πόλη μας λόγο του ιού em bola...και τους είχαν σε καραντίνα...με λίγα λόγια τους έδειξα που είναι το γήπεδο μας για να πάν να κάνουν τις επαφές για την επένδυση τους ..Καλή επιτυχία...σε αυτούς.ς και στον άνθρωπο που έκανε αυτή την μεγάλη συμφωνία με τούς επενδυτές...
    Επίσης από πίσω ακολουθούσε ένα βαν με κάτι 18 χρόνο παιδιά από την Γκάνα τα οποία όπως μας είπαν είναι οι παίχτες που θα αγωνιστούν στο τοπικό μας πρωτάθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι επενδυτές ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΙΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.......ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News