Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Η μεγάλη έκπληξη στις τουαλέτες του ΟΣΕ - Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε

Δείτε τη φωτογραφία

Θέμα συζήτησης έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες στα social media και όχι μόνο, οι τουαλέτες στον σταθμό του ΟΣΕ Θεσσαλονίκης, καθώς...

 η πρόσβαση δεν είναι ελεύθερη για όλους. Όπως καταγγέλλουν ταξιδιώτες, μπορούν να μπουν μόνο όσοι έχουν ψωνίσει, αφού για να ανοίξει η πόρτα, απαιτείται κωδικός που δίνουν οι υπεύθυνοι του καταστήματος. 


"Εάν τύχει να ταξιδέψετε μέσω του σταθμού φροντίστε να περιορίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Δεν υπάρχουν ελεύθερες δημόσιες τουαλέτες, θα πρέπει να ψωνίσετε οπωσδήποτε από τα καταστήματα για να σας δοθεί κωδικός τουαλέτας. Ακόμα και έτσι θα πρέπει προφορικά να αναλύσετε το πρόβλημά σας και προφορικά θα σας πουν το νούμερο…. οπότε... δεν πεινάτε; Θα φάτε Δεν καπνίζετε; Θα καπνίσετε. Είστε άτομο υπερήλικο, ή με ειδικές ανάγκες; Θα πρέπει να αναλύσετε το πρόβλημά σας και σε κανέναν περαστικό για να σας βοηθήσει'' τονίζει στο seleo.gr, ο ταξιδιώτης που έστειλε τη φωτογραφία. 

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ή θα μας το χρεώσουν.....!

      Διαγραφή
    2. Aφου βρισκουν και κανουν. Κανονικα ολοι σκουπα, να ερθει νεο αιμα,να ανασανει λιγο ο τοπος και να μπει και καποιος φυλακη. Οπως στην Ιταλια. Βρε πρωθυπουργος εισαι, βρε προεδρος της δημοκρατιας εισαι, αν εκανες βλακειες στο σκαμνι σε πανε και στη φυλακη. Δεν χαριζουν εκει.

      Διαγραφή
  2. kala kanoun afou pigainan ola ta prezonia kai oi astegoi ekei olo arwsties itan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό γίνεται και στο MAKRO Εγνατίας στο ρεστοράν εδώ και χρόνια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News