Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Έσκασε η πρώτη ΒΟΜΒΑ στο Δήμο Αλμωπίας: Παραιτήθηκε ο Χουρσόγλου από τη ΔΕΥΑ

Ο κ. Χουρσόγλου στη σύντομη επιστολή του αναφέρει πως θα συνεχίσει να βρίσκεται ως Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου

Την πρώτη της... παράπλευρη απώλεια μετρά η Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Μπίνου.

Ο μόλις λίγων ημερών εκλεγμένος από το Δημοτικό Συμβούλιο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χρήστος Χουρσόγλου, υπέβαλλε επίσημα την παραίτησή του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο κ. Χουρσόγλου στη σύντομη επιστολή του αναφέρει πως θα συνεχίσει να βρίσκεται ως Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου.

Έτσι, ο κ. Μπίνος καλείται τώρα να βρει τον αντικαταστάτη του, μία αρκετά δύσκολη υπόθεση εξαιτίας των προβλημάτων που παρουσιάζει η ΔΕΥΑ.

33 σχόλια:

  1. Ο ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Κ.ΜΠΙΝΟ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

      Διαγραφή
    2. Χρήστο καλά έκανες, άξιζες καλύτερη θέση. Ένας φίλος σου.

      Διαγραφή
    3. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ. ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΑΣ....ΑΝΤΕ!!

      Διαγραφή
    4. Ο δήμαρχος έκανε μία επιλογή στο πρόσωπο του κ. Χουρσόγλου. Επειδή παραιτήθηκε ο Χουρσόγλου φταίει ο Μπίνος; Δεν καταλαβαίνω. Ο δήμαρχος έκανε δεκτή την παραίτηση του . Ας δώσει περισσότερες εξηγήσεις αν θέλει αυτός που παραιτήθηκε.
      Εξάλλου ουδείς αναντικατάστατος.

      Διαγραφή
  3. συμπέρασμα απλό και κατανοητό: ο ''έμπειρος'' (?) δημ. σύμβουλος Χουρσόγλου δεν θέλει να βάλει σε τάξη τη Δευα, αρνείτε την τιμή που του κάνει ο δήμαρχος και δημιουργεί με το καλημέρα πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου τόσο νωρίς.Θα έπρεπε να να δείξει τι μπορεί να προσφέρει.Κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΧΡΗΣΤΟ!!!! ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημαρχε αρχισαν να σου φευγουν .........Πολυ νωρις ομως......Δεν θα τα πας καλα προβλεπω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα άρχισαν να παραιτούνται από τώρα, ζήσε Μάη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με 600 ευρο το μηνα κανενας δεν αναλαμβανει και να τον βριζουν καθε μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη τα 600 ειναι λιγα. Και οι αλλοι τοσα έπαιρναν αλλα για εκεινους λεγατε οτι μονο για τα λεφτα νοιαζοντουσαν. Καθηστε τωρα με 600 και 400 να δειτε πως ειναι η δουλεια. Χαιρετισματα Μπινο...

      Διαγραφή
    2. kai polla tous einai 600 ti na poun kai aytoi pou douleuoun kai pernoun 480 dhthen gia ton topotous mpenoun..

      Διαγραφή
    3. τι λέτε βρε παιδιά? αυτοί ζήτησαν να μας σώσουν.Και τσάμπα είπαν ότι θέλουν να ασχοληθούν!!! Με 600 ευρώ? τι λες προκλητικέ φίλε μου!! Κάτσε σπίτι σου και μην ανακατευσαι τότε με τοπ.αυτοδιοίκηση .Λύσε το οικονομικό σου πρόβλημα πρωτα και μετα ασχολείσου.Στο Δήμο όποιος μπαίνει να δίνει.Οχι να παιρνει.

      Διαγραφή
  8. Είπαμε ρε παιδιά εσωκομματικές κοντρίτσες υπάρχουν παντού είπαμε να βγάλετε κανά σουγιαδάκι κανά στιλετάκι αλλά όχι και τις χατζάρες ακόμη δεν σαράντισε η λεχώνα νέα δημοτική αρχή. Εδώ ούτε μήνα δεν έκλεισε και αρχίσαμε να τραγουδάμε καλώς μας ήρθες πάλι τρελό μας καρναβάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επιτελους βαρεθηκαμε τοσα χρονια να βλεπουμε τους ιδιους δημοτικους συμβουλους σε αυτες τις θεσεις....αντε σπιτια σας καντε τοπο στα νιατα ...επιτελους Κυριε Χουρσογλου αποσυρθητε φτανει εχετε κουρασει εσεις οι παλιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. επόμενο ήταν να παραιτηθεί ο Χουρσόγλου, το ερώτημα είναι για τί δέχτηκε και γιατί αποχώρησε. Aridaianews έχει δουλειά και ρεπορτάζ μπροστά σου. Περιμένουμε ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KAI MAΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΦΩΝΑΞΕΙ 23 ΑΤΟΜΑ.. ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Κ. ΒΑΦΕΙΑΔΗ?
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αντιδημαρχος χουρσογλου δεν θα γινεις ΠΟΤΕ σου αυτο να το θυμασαι για ΠΑΝΤΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα εκανεσ χρηστο σε πολεμουσαν κλικεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάλιο τίποτα και έξω ελεύθερος παρά πρόεδρος και μέσα στη φυλακή.
    Η λύση για την Δευα είναι να αναλάβει πρόεδρος ο ίδιος ο Μπίνος. Έτσι κι΄αλλιώς θα καταστρέψει τα Λουτρά. Ας πάρει μαζί και την Δευα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΤΕ...ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑ'Ι'ΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ.
    ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑ'Ι'ΔΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΙΚΑΡΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ. ΜΠΙΝΟ ΣΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΑΡΑ!!! ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΝΤΖΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ! ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγκιά είναι να λες από την αρχή όχι στην θέση όχι να το μετανοιώνεις σε χρόνο dt.

      Διαγραφή
  19. ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ; ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΦΟΒΟΣ! ΦΟΒΟΣ! ΦΟΒΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλά...αν ο μισθός ήταν 5000 € να δω αν θα είχε παραιτηθεί...άρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΘΑ ΤΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕΣ ΠΙΣΩ...ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ

      Διαγραφή
  21. ΟΥΙ-ΟΥΙ, ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μια απορία βαραίνει τον ουρανό της Αλμωπίας!!! Ποιές οι περγαμηνές αυτού του Χορυρσόγλου? ποιά φοβερή εκπαίδευση έχει για να μας σώσει? Δεν έχει??? φτου! έστω...ποια φοβερή επαγγελματική εμπειρία? έε εστω πέστε μας..κάτι επιστημονικό...δε μπορεί ...ο άνθρωπος δηλώνει ότι μπορεί να μας σώσει....κι εμείς αυτό θέλουμε...αλλά ίσως μπορεί να γίνει αυτό αν ασχοληθεί με τα χωράφια του...και το κήπο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News