Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΣ Πέλλας: ΔΕΙΤΕ τι έγινε στους αγώνες της Α1 του Σαββατοκύριακου

Δείτε τι έγινε στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 στην ΕΠΣ Πέλλας, το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2014:


Μ.Α. ΠΕΛΛΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ 0 – 4

Σε περίπατο μετέτρεψε το πρώτο παιχνίδι του στην Α1 ο Ηρακλής Άσπρου που πέρασε άνετα από την Πέλλα συντρίβοντας τον τοπικό Μ.Α. με σκορ 4 – 0. Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά και από τις δύο ομάδες, όμως το γρήγορο τέρμα έδωσε άλλον αέρα στους φιλοξενούμενους που έκαναν επίδειξη δύναμης μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο και με δύο τέρματα ακόμα έδωσαν τέλος στην αγωνία για τον τελικό νικητή με το δεύτερο μέρος να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και με ένα ακόμα τέρμα να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Νίκου Αντωνά. Σκόραραν για τους νικητές οι Μάκης Δημητριάδης (7’, 38’), Μάνος Πλατάκης (23’), Λευτέρης Πληκαδίτης (74’). Διαιτητής ο Πασλαμούσκας (Μήτρου – Δέλλιος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2 – 1

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στην Κρύα Βρύση όπου παρουσία αρκετών φίλων των δύο ομάδων ο τοπικός Απόλλωνας επικράτησε με σκορ 2 – 1 του Εθνικού Γιαννιτσών. Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όσο οι ομάδες ήταν με ίδιο αριθμό παικτών στον αγωνιστικό χώρο ενώ οι γηπεδούχοι μετά τις δύο αποβολές των φιλοξενούμενων δημιούργησαν και απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Από εκεί και πέρα παίχτηκε παιχνίδι κέντρου, υπήρχαν μονομαχίες με τις δύο ομάδες πάντως να δείχνουν ότι θα είναι εκ των διεκδικητών των προνομιούχων θέσεων. Σκόρερ των νικητών οι Παναγιώτης Κίτσας (24’), Στέφανος Βεζυρόπουλος (15’). Αποβολή Σιδέρης Γκογκουλούδης (57’), Παναγιώτης Μιχαηλίδης (67’) και οι δύο του Εθνικού. Χαμένο πέναλτι για τον Απόλλωνα Γιώργος Κίτσας (61’). Διαιτητής ο Φωτιάς (Σίπκας Ι. – Σίπκας Σ.).

ΔΟΞΑ ΕΙΖΟΥ – ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 0 – 2

Με όπλο την εμπειρία του σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού ο Εδεσσαϊκός άλωσε το Ριζό επικρατώντας με σκορ 2 – 0 της τοπικής Δόξας. Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες ισοδύναμες στην επανάληψη όμως τα γρήγορα και απανωτά τέρματα των Τριαινοφόρων τους έδωσαν άλλον αέρα στην αναμέτρηση και παρότι οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι χωρίς όμως τελικά να τα καταφέρουν παρότι έδειξαν κάποιες αρετές όπως φυσικά και ο Εδεσσαϊκός που έχει βαριά φανέλα και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει. Σκόραραν οι Γιάννης Παλημάνης (51’) και Βαγγέλης Μεταξάς (57’). Αποβλήθηκε ο Γιάννης Χαραλαμπίδης (81’) της Δόξας. Διαιτητής Θεολόγου (Συρώκας – Ζιωγλης).

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ – Μ.Α. Ν. ΠΕΛΛΑΣ 3 – 0

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η Δόξα Εξαπλατάνου που πήρε δίκαια και καθαρά τη νίκη με σκορ 3 – 0 επί του Μ.Α. Ν. Πέλλας μετά από καλό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί σε όλο το εννενηντάλεπτο, δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, έδειξαν ότι διαθέτουν καλό σύνολο και θα είναι μέσα στο γκρουπ των πρωταγωνιστών της Α1. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν φιλότιμα, αγωνίστηκαν αμυντικά, όμως δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί και γνώρισαν δίκαια και φυσιολογικά την ήττα. Σκόραραν για τους μαυραετούς οι Ευρυπίδης Παρτσανάκης (43’), Κώστας Μονογενίδης (87’), Βαγγέλης Βακιάνης (90’).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ – ΑΛΜΩΠΟΣ 0 – 3

Ανώτερος καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Αλμωπός πέρασε εύκολα από τους Γαλατάδες επικρατώντας με σκορ 3 – 0 από τα πρώτα λεπτά όμως άργησαν να σκοράρουν, ενώ νωρίτερα απώλεσαν πέναλτι. Σιγά-σιγά όμως επικράτησαν πλήρως δείχνοντας κατά διαστήματα ότι διαθέτουν καλό σύνολο, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σταθούν αξιόλογα και το κατάφεραν εν μέρει αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν προβεί σε μεγάλη ανανέωση. Σκόραραν για τους νικητές οι Αφοί Λάζαρος (27’) και Χρήστος (71’) Ελευθεριάδης και ο Κώστας Τσιτλακίδης (81’), ενώ στο 10’ ο Νίκος Παπαδόπουλος νικήθηκε από τον γκολκήπερ των γηπεδούχων Μιχάλη Μπόικο σε εκτέλεση πέναλτι. Διαιτητής ο Ατζαμιδάκης (Σίπκας Ι. – Αποστολούδας).

ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑς – ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 1 – 3

Με το διπλό απέδρασε από την Έδεσσα ο Όλυμπος Αψάλου επικρατώντας με σκορ 3 – 1 της τοπικής Ελπίδας σε ένα ματς όπου το φινάλε ήταν δραματικό. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή κατά διαστήματα κι ενώ οι γηπεδούχοι έπαιξαν επιφυλακτικά και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις για κάτι καλό. Προς το τέλος του αγώνα η αναμέτρηση πήρε δραματική μορφή, καθώς οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, όμως το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων έδωσε τελικά το προβάδισμα και τη νίκη στον Όλυμπο που προς το τέλος σκόραρε για Τρίτη φορά. Σκόρερ των νικητών οι Σάββας Κοτσαρίδης (34’), Γιάννης Ταρπάνης (84’), Γρηγόρης Γρηγοριάδης (89’), ενώ για τους Εδεσσαίους σκόρερ ήταν ο Τάσος Παπουλίδης (83’). Αποβλήθηκε ο Τσιτσκάρης (78’) της Ελπίδας. Διαιτητής ο Καρυπίδης (Μιχάλογλου – Κορνισορλής Α.).

http://www.aridaianews.eu/aggelies/

4 σχόλια:

  1. συχαρητηρια στα παιδεια τησ δοξασ καλη πορεια . μονο αυτοι οι βλακεσ που βριζουν καλα θα κανουν να μην ξαναπατησουν στο γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTOS POY BGAZEI ANAKINOSEIS GIA TI DOJA RIZOY AS BGALEI KAI TORA GIA NA DO TI MAGKAS EINE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΓΕΡΩ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ .ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ

      Διαγραφή
  3. ΒΓΑΛΕ ΚΥΡΙΕ ΚΕΛΕΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΡΜΙΞΑΝΕ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΣΕ ΑΝΤΙΚΙΜΕΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News