Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας - Πλούσιο αθλητικό ρεπορτάζ

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ

Έναν μήνα περίπου σκληρής δουλειάς έκλεισε η Δόξα Μανδάλου με τον Χρήστο Καλαϊτζίδη να χαμηλώνει ρυθμούς ενόψει των υποχρεώσεων του κυπέλλου. Έγιναν κάποια αρκετά φιλικά παιχνίδια η ομάδα έδειξε δυνατότητες και αρετές έχει τα φόντα να φτάσει ψη, αυτό όμως χρειάζεται μεγάλη υπομονή, καθώς έχουν έρθει αρκετά νέα πρόσωπα στον σύλλογο. Πλέον τα ματς του κυπέλλου θα αποτελέσουν επίσημα τεστ για τον «Τσάρο» που θέλει να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του.

ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΚΛΗΡΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Η πολύ σκληρή προετοιμασία και η πολύ μεγάλη κόπωση των παικτών του Εθνικού Γιαννιτσών αναμένεται να πέσει λίγο, καθώς ο Φώτης Μητσάκης έχει ρίξει κάπως τον ρυθμό, λόγω των υποχρεώσεων του κυπέλλου, όπου οι κυανόλευκοι θα υποδεχτούν τη Δόξα Μελισσίου. Ο κοουτς των Ποντίων της Ν. Τραπεζούντας είναι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες του και σίγουρα θέλει να δείξουν μια εικόνα μέσα στο γήπεδο αντάξια της πολύ σκληρής προσπάθειας που έχουν κάνει όλοι στον Εθνικό από την αρχή της προετοιμασίας.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ Η ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

Ιδιαίτερα δυνατή και ενισχυμένη θα παρουσιαστεί φέτος η Δόξα Μελισσίου που έχει στόχο την καλή πορεία και ό ,τι προκύψει. Προπονητής παρέμεινε ο Πέτρος Λιτοβολής, ενώ αποκτήθηκαν οι Τάσος Δομουχτίδης από Άρη Παλαίφυτου, Ηρακλής Κοσμίδης και Κώστας Κόζαρης από Μακεδονικό Πλαγιαρίου, Δημήτρης Κόζαρης από ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, Κώστας Φάβας από ΜΑ Ν. Μυλότοπου, Σάββας Κέρτος από Μακεδονικό Γιαννιτσών, Δημήτρης Δαγδούνης από ΠΑΟΚ Αραβησσού και Αντώνης Ρομαντζής από Ηρακλή Άσπρου, ενώ έφυγαν οι Γινάννης Πολατίδης σε ΠΑΟΚ Αραβησσού, Γιάννης Σωτηριάδης σε ΠΑΟΚ Δαμιανού, Δημήτρης Λιτοβολής και Ηλιάς Βερβελές σε Αναγέννηση Γιαννιτσών. Από εκεί και πέρα υπάρχει συνεργασία με την Ακαδημία Μπέμπηδες σε όλες τις ηλικίες, ενώ ήδη 7 – 8 παιδιά ηλικίας 14 – 15 ετών ετοιμάζονται για το πρώτο τους δελτίο στη Δόξα Μελισσίου.

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ

Μετά από αρκετές συζητήσεις ο έμπειρος άσσος Παναγιώτης Ουρτζάνης έδωσε τα χέρια με τον Κώστα Ηλιάδη, πρόεδρο της Αναγέννησης Δωροθέας και έτσι έδωσε τέλος στα σενάρια που ήθελαν διάφορες ομάδες να τον διεκδικούν πιέζοντάς τον να υπογράψει. Ο γνωστός μεσοεπιθετικός που πέρσι ανήκε στον Όλυμπο Αψάλου και τον βοήθησε να ανεβεί στην Α1 Κατηγορία, αναμένεται να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, καθώς διαθέτει εκτός από την αξία του και μεγάλη εμπειρία που θα βοηθήσει τους νεαρούς συμπαίκτες του.

ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΗ Η ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ

Αισιόδοξα μηνύματα αφήνει μέχρι στιγμής η Δόξα Ριζού που προετοιμάζεται σκληρά και μεθοδικά κάτω από την επίβλεψη του Χρήστου Υφαντίδη, τεχνικού των μαυραετών. Το ροστερ της Δόξας είναι υπερπλήρες, σε κάθε θέση υπάρχουν δύο παίκτες, ο συναγωνισμός είναι σκληρός με οφέλη όμως καθώς οι μέχρι τώρα εμφανίσεις στα φιλικά δείχνουν του λόγου το αληθές. Πλέον ο νους όλων είναι στο ματς κυπέλλου με τον Άρη Νησίου και στόχος είναι να κάνουν οι μαυραετοί πορεία ανάλογη με την περσινή, όταν και είχαν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά.

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΤΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο ΠΑΟΚ Κερασιάς βρήκε τον εκλεκτό του για τον πάγκο που θα αντικαταστήσει τον Αντώνη Σαπουντζή. Ο Μιχάλης Τοτίδης που είναι και ποδοσφαιριστής των πρασίνων τα τελευταία χρόνια θα είναι ο προπονητής, κατόπιν σκέψης της διοίκησης που με βάση τα στενά οικονομικά δεδομένα της εποχής πήρε αυτή την απόφαση. Ήδη ξεκίνησε και η προετοιμασία και τα ματς κυπέλλου θα είναι μάλλον μια καλή ευκαιρία για όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος.

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ

Περισσότερο σαν παιχνίδια προετοιμασίας βλέπει το ματς του κυπέλλου ο προπονητής του Άρη Υδραίας Θόδωρος Τσολερίδης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε στοχεύει στην πρόκριση. Σε κάθε παιχνίδι στόχος θα είναι η νίκη και από κει και πέρα ό, τι προκύψει. Κατά τ’ άλλα συνεχίζεται η προετοιμασία των κίτρινων, στόχος για φέτος θα είναι μια καλή πορεία, υπάρχει το έμψυχο υλικό για να γίνει πραγματικότητα, ενώ το Σαββατοκύριακο οι κιτρινόμαυροι εκστρατεύουν στην Ίδα για το παιχνίδι του κυπέλλου.

ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του ο Απόλλων Κρύας Βρύσης που βάσει των μεταγραφικών κινήσεων που έκανε, αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1. Η ομάδα του Στέλιου Καλαϊτζή δείχνει από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια ότι θα είναι από τις πλέον αξιόλογες ομάδες της Α1 και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει. Μάλιστα η εμφάνιση στο φιλικό ματς στη Αλεξάνδρεια εναντίον του περσινού πρωταθλητή Ημαθίας ΠΑΟΚ, γέμισε αισιοδοξία του φίλους του πρίγκιπα του κάμπου που είδαν όλους τους νεοαποκτηθέντες να δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Το ματς κυπέλλου που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αραβησσού είναι μια καλή ευκαιρία για τους «ροσονέρι» που θέλουν επίσημα παιχνίδια στα χέρια τους για να δέσουν γρήγορα.

ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΣΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΔΗΣ

Μετά από μια πολύ καλή χρονιά στην Νίκη Βορεινού, ο νεαρός μέσος Γιώργος Κωνσταντινίδης μεταπήδησε στους Προμάχους όπου εκεί θα βρει τον Βασίλη Σαμαρά, τον οποίο είχε προπονητή και στον Αλμωπό. Ο ταλαντούχος παίκτης που είχε αγωνιστεί σε Ένωση Τσάκων, Εθνικό Αριδαίας και Αλμωπό παλαιότερα, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα του ομάδα καθώς είναι γνωστή η αξία του, αλλά και η συνέπεια που τον διακρίνει στο γήπεδο.

ΕΤΟΙΜΗ Η ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ ΣΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Μετά από ένα 20ήμερο σκληρής προσπάθειας ήρθε η ώρα για να μπει στις επίσημες υποχρεώσεις της η Νίκη Βορεινού που θα πάει στον Εξαπλάτανο για τον θεσμό του κυπέλλου. Ο προπονητής Μάριος Παπαδόπουλος είναι αρκετά ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα προσπάθεια των παικτών του αλλά και από την εικόνα των φιλικών παιχνιδιών όπου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες οι παίκτες του έδειξαν μεγάλη διάθεση. Για την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένο το τελευταίο φιλικό με αντίπαλο τη Δόξα Μεγαπλατάνου πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του κυπέλλου, όπου στόχος είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο.

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ

Έτοιμος να ριχτεί στις επίσημες υποχρεώσεις του ο Ευρωπός Φούστανης που μετά από ένα 25ήμερο σκληρών προπονήσεων αλλά και κάποια φιλικά παιχνίδια θα ξεκινήσει στον θεσμό του κυπέλλου, υποδεχόμενος την Όρμα, μια ομάδα που πέρσι ήταν στην Α1. Ο Κώστας Τσόρμπας έχει ήδη προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του, είναι πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι στιγμής προσπάθεια που έχουν κάνει και ελπίζει όλα αυτά να φανούν και στις επίσημες υποχρεώσεις των νεοφώτιστων στην Α’ Κατηγορία.

ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Οι πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια, αλλά και η μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις έχουν αφήσει μηνύματα αισιοδοξίας στον Αστέρα Νεοχωρίου, που θέλει να δείξει καλό πρόσωπο και στο θεσμό του κυπέλλου όπου υποδέχεται τη Δωροθέα. Η ομάδα του Θωμά Σαρακινλή θέλει να κοιτάξει στα μάτια αντιπάλους ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της ενόψει του πρωταθλήματος.

ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ

Από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσε ο Μακεδονικός Ίδα, έδειξε ότι και φέτος θα είναι από τα σκληρά καρύδια της Α’ Κατηγορίας. Τόσο ο Τάσος Χουλουηλίδης, όσο και οι παίκτες του, δείχνουν πως θέλουν να έχει ο Μακεδονικός ρόλο πρωταγωνιστή, οι μέχρι τώρα εντυπώσεις είναι άκρως θετικές και πολύ ενθαρρυντικές, ενώ το γήπεδο είναι πραγματικό χαλί στο οποίο οι παίκτες θα ευχαριστηθούν ποδόσφαιρο.

ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ

Με έναν άνθρωπο που κάνει πρεμιέρα σαν προπονητής συμφώνησε η διοίκηση της Αναγέννησης Δωροθέας για να πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα αλλά και στον θεσμό του κυπέλλου. Ο λόγος για τον Γιάννη Αμανατίδη που έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στον Εθνικό Αριδαίας αλλά και σε άλλες ομάδες. Υπάρχει όρεξη μέχρι στιγμής από όλα τα παιδιά που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην προετοιμασία και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάει καλά η ομάδα έχοντας όπλο το καλό κλίμα και τη συμπαράσταση της διοίκησης που είναι πολύ κοντά στην ομάδα.

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΦΗΣΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Με ένα δυνατό φιλικό στην Ειρηνούπολη Ημαθίας έκλεισε τα ματς προετοιμασίας ο Ηρακλής Άσπρου που παρά την ήττα του με σκορ 1 – 0, άφησε άριστες εντυπώσεις και έδειξε ότι θα είναι εκ των πρωταγωνιστών στην Α1. Η ομάδα του Νίκου Αντωνά δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες χωρίς αυτό όμως να προβληματίζει τον τεχνικό του Ηρακλή που βλέπει καθημερινή βελτίωση, ενώ να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί φιλική νίκη με 6 – 0 σε παιχνίδι μέσα στο Μαυροβούνι.

ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΑ ΟΡΜΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΕΛΑΣ

Ανεβάζει ρυθμούς ο ΜΑ Όρμας καθώς ο νέος τεχνικός Γιώργος Κορέλας θέλει να παρουσιάσει καλό πρόσωπο η ομάδα του, αρχικά στον θεσμό του κυπέλλου αλλά και στο πρωτάθλημα. Ήδη σιγά σιγά γίνεται η ενσωμάτωση των παικτών που υπάρχουν στο ροστερ, ενώ και η διοίκηση προσπαθεί να εμπλουτίσει το ροστερ με κάποιους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά κάποιων παικτών που αποχώρησαν για άλλες πολιτείες. Ήδη αποκτήθηκε ο νεαρός Άρης Ζουλέκο από τον Εθνικό Αριδαίας, ενώ επέστρεψε από τον Άρη Λουτρακίου ο νεαρός Νίκος Τσολάκης που είχε παραχωρηθεί με υποσχετική από το Γενάρη. Από εκεί και πέρα ο νους στρέφεται πλέον στο ματς κυπέλλου στην Φιλώτεια με αντίπαλο τον νεοφώτιστο στην Α’ Κατηγορία Ευρωπό Φούστανης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ Η ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ

Μετά από μια σκληρή προετοιμασία η οποία συνοδεύτηκε και από κάποια φιλικά παιχνίδια ήρθε η ώρα από την Ένωση Τσάκων να ριχτεί στις επίσημες υποχρεώσεις της. Ήδη ο νέος τεχνικός Γιώργος Τσιμτσιρίδης βλέπει με ικανοποίηση ότι οι παίκτες του ανταποκρίνονται σε αυτά που τους ζητάει η επιστροφή του Γιώργου Χατζηγρηγορίου και η απόκτηση του Χρήστου Τσόλκα από τον Αλμωπό, του δίνουν περισσότερες λύσεις και έτσι θέλει να κοιτάξει τον Εδεσσαϊκό τα μάτια, στο πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου, σε ένα ματς που οι νεαροί παίκτες της Ένωσης δεν έχουν να χάσουν τίποτα, αντίθετα έχουν να κερδίσουν πολλά.

ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής παρουσία του στον Όλυμπο Αψάλου ο Βασίλης Μαντζάρης που βλέπει μια νεανικλη ομάδα διψασμένη για μεγάλα πράγματα, με πολύ μεγάλη διάθεση για μπάλα, αλλά και μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις. Ο πρώην τεχνικός του Αλμωπού θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στον Όλυμπο, οι παίκτες του είναι απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτά που τους ζητάει και σιγά σιγά η ομάδα αρχίζει να δείχνει πράγματα μέσα στο γήπεδο. Αυτό που τουλάχιστον φάνηκε στα δυο φιλικά με Ένωση Τσάκων (3 – 0 σκόρερ Καραμπατάκης – Κόγιος – Τσικός) και με ΠΑΟΚ Αραβησσού (2 – 2 σκόρερ Κόγιος) όπου η εμφάνιση για την εποχή αυτή ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική. Ιδιαίτερα κεφάτος και αποδοτικός δείχνει ο νεαρός μέσος Σωτήρης Κόγιος που αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα του στην Α1.

ΑΛΛΑΞΕ ΦΑΝΕΛΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΤΙΜΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ

Μετά από πολλά χρόνια μεγάλης προσφοράς στον Εθνικό Αριδαίας ήρθε η ώρα να αλλάξει φανέλα ο νεαρός μεσοαμυντικός Χρήστος Γρηγορίου, που ανήκει με τη βούλα πλέον στη Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου. Ο νεαρός άσσος έχει τα φόντα να διακριθεί και στην νέα του ομάδα, αυτός ήταν που μετακόμισε εκεί, παρότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες. Εκεί βέβαια θα βρει τον καλό του φίλο Τίμο Γρηγοριάδη, που μετά από συζητήσεις ανανέωσε την συνεργασία του με τους «Λύκους» που όλα αυτά τα χρόνια είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσφορά του, ενώ παραμένει βασικός και αναντικατάστατος. Σίγουρα και οι δυο αυτές κινήσεις αποτελούν επιτυχία για τη Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Με πολλή σκληρή δουλειά και χωρίς μεγάλα λόγια συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης Λουτρακίου, κάτι που έχει φέρει μεγάλη αισιοδοξία στους κόλπους της ομάδας των κίτρινων. Ο νέος τεχνικός Μάκης Δεμίρης, ιδιαίτερα σκληρός και απαιτητικός μέσα στο γήπεδο, προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στα παιδιά, ενώ και οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν ιδιαίτερη όρεξη για να πετύχουν το στόχο τους. Ήδη και οι νεοαποκτηθέντες δείχνουν να έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα, ενώ το περασμένο Σάββατο οι πρώτες εντυπώσεις από το φιλικό με τη Δόξα Εξαπλατάνου ήταν πολύ θετικές, παρότι τις δύο ομάδες χώριζε μια κατηγορία. Ήδη ο ναός των κίτρινων είναι στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Ηρακλή Γαρεφείου.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Από τις 17 Αυγούστου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της η Δόξα Μεγαπλατάνου, που φέτος δείχνει ιδιαίτερα ενισχυμένη με τους παίκτες που απέκτησε, καθώς οι Βασίλης Σαμαράς, Νίκος Κουκλίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Καϊλάρης εγνωσμένης αξίας και σίγουρα θα κάνουν την διαφορά. Η ομάδα του Μπάμπη Παυλίδη έδωσε φιλικό παιχνίδι με το Λυκόστομο, ενώ το Σαββατοκύριακο που έρχεται, θα αντιμετωπίσει τον Αλμωπό στην Αριδαία για το κύπελλο. Αντί των φιλικών παιχνιδιών η Δόξα προτίμησε να δηλώσει συμμετοχή στο κύπελλο, όπου οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ

Με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια συνεχίζει ο Αντώνης Σαπουντζής την προετοιμασία της Δόξας Εξαπλατάνου που μέχρι στιγμής αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να βρεθεί στον πάγκο των μαυραετών. Με ιδιαίτερο ζήλο οι παίκτες της Δόξας συμμετέχουν ανελιπώς στις προπονήσεις, ενώ στα μέχρι τώρα φιλικά έχουν δείξει ότι θα πραγματοποιήσουν πορεία με πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Εδεσσαίος τεχνικός κάνει τις δοκιμές του στα φιλικά παιχνίδια, δείχνει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος, αφού στην ίδια ομάδα υπάρχει άριστο κλίμα, οι παίκτες έμπειροι και νέοι θέλουν την διάκριση και με όπλο την δίψα τους για μεγάλα πράγματα οι μαυραετοί βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Τελευταίο φιλικό στο Λουτράκι το περασμένο Σάββατο όπου η Δόξα πήρε Νίκη Γοήτρου χάρη στο τέρμα του Αντώνη Λεμονάκη.

ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ

Την πιο σκληρή δοκιμασία των τελευταίων χρόνων παίρνουν οι παίκτες των Προμάχων, καθώς ο νέος τεχνικός Βασίλης Σαμαράς δεν αστειεύεται. Με τις προπονήσεις να είναι σε καθημερινή βάση οι Πρόμαχοι δείχνουν αποφασισμένοι να παίξουν το δικό τους ρόλο στο πρωτάθλημα, όπου αναμένεται να είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Η διοίκηση του Πασχάλη Τούμπη βρίσκεται κοντά στους παίκτες και τον προπονητή συνεχώς, ενώ την Τρίτη που πέρασε οι παίκτες ξεμούδιασαν κάπως, αφού αγωνίστηκαν στην Φιλώτεια σε φιλικό παιχνίδι με τον Ευρωπό Φούστανης σε ένα ματς όπου ο Βασίλης Σαμαράς χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Αλμωπού κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του τεχνικού Λεωνίδα Μπίλη που σιγά σιγά καταλήγει στο βασικό σχήμα, τουλάχιστον ενόψει των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας. Οι εντυπώσεις που έχουν αφήσει μέχρι στιγμής στα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν με Πιερικό και Μακροχώρι, οι κυανόλευκοι, είναι εξαιρετικές χωρίς αυτό να καθησυχάζει κανέναν, καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου μέσα στο Μακροχώρι, η εμφάνιση απέναντι στην τοπική ΕΑΠ που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, ήταν αν μη τι άλλο ιδιαίτερα ενθαρρυντική, οι κυανόλευκοι πήραν τη νίκη γοήτρου χάρη στα τέρματα του Θόδωρου Ελευθεριάδη (Ραούλ) αλλά και του Νίκου Παπαδόπουλου με εκτέλεση πέναλτι, αλλά και ψυχολογική τόνωση για τις επίσημες υποχρεώσεις. Πλέον το ροστερ έχει διαμορφωθεί, δύσκολα θα υπάρξει κάποια άλλη προσθήκη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βέβαια.

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ

Ανεβάζει ρυθμούς όσο περνάνε οι μέρες ο Ηρακλής Γαρεφείου, καθώς ο νέος τεχνικός Απόστολος Κώνστας θέλει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του. Η μέχρι στιγμής παρουσία των ποδοσφαιριστών στην προετοιμασία είναι ικανοποιητική και σίγουρα υπάρχει καλό κλίμα στις τάξεις της διοίκησης, που βλέπει ότι υπάρχει μεράκι και πολύ νέο αίμα. Για την Τετάρτη είχε προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό στην Πολυκάρπη με αντίπαλο την τοπική Ένωση Πολυκάρπης – Μοναστηρακίου.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία του Άρη Νησιου υπό την επίβλεψη του Γιώργου Γιαννούλτση. Έχουν γίνει κάποια φιλικά, με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι αρκετά ενθαρρυντικές όπως τόνισε ο πρόεδρος και γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Κίτσος. Επίσης ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Γιάννη Σκουλή από την Ελπίδα Έδεσσας και του Λάζαρου Λούσα από τον ΠΑΟ Κερασιάς, ενώ παρελθόν θεωρούνται οι Κολυμάνης (Παναγίτσα), Φαντίδης (Άγρας), Κορώνας (Μεσημέρι), Αρβανίτης (Ξάνθη). Κατά τ’ άλλα οι κίτρινοι προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του κυπέλλου, όπου θα ταξιδέψουν στο Ριζό για να αντιμετωπίσουν την τοπική Δόξα.

Ο ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ

Στην απόκτηση του Μακροχωρίτη μέσου Τάσου Τσακαλίδη προχώρησε ο Αλμωπός Αριδαίας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ήδη ενισχυμένο ροστερ του. Ο έμπειρος άσσος αποτελούσε για πολλά χρόνια τον ηγέτη της Ένωσης Αποστόλου Παύλου και αναμένεται αν βοηθήσει πολύ τους κυανόλευκους της Αριδαίας.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΕΜΑΡΑΖ ΣΤΟ Μ.Α. ΠΕΛΛΑΣ

Μεταγραφικό ντεμαράζ λίγο πριν εκπνεύσουν οι μεταγραφές πραγματοποίησε ο Μ.Α. Πέλλας και ενισχύθηκε σημαντικά ενόψει των υποχρεώσεών του σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ομάδα του Γιώργου Τσιμπίνηανακοίνωσε ότι αποκτήθηκαν οι Νουσιόπουλος Αλέξανδρος από ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Πόλυς Τοζογλου από Α.Ε. Ημαθίας Καψοχώρας Ημαθίας, Χρήστος Ριζόπουλος από ΠΑΟ Κουφαλίων, Τάσος Εμμανουηλίδης από Δάφνη Ακροποτάμου Θεσσαλονίκης, Πρέμτσης από Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, Τσιμπίνης Πέτρος από Μακεδονικό Γιαννιτσών, Ίμπας Πασχάλης από Πατριαρχείο Γιαννιτσών, Κραίτσης Πέτρος από Παιόνες Αξιούπολης.

ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ

Την απόκτηση του Μανώλη Λεοντιάδη, τερματοφύλακα από τη Δόξα Μανδάλου και Αβραάμ Καραβασιλειάδη, μεσοαμυντικού από τον Εδεσσαϊκό, ανακοίνωσε η Νίκη Καλής που συνεχίζει την ενίσχυσή της και ενώ προετοιμάζεται εντατικά κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Προφητηλιώτη τεχνικού Μπάμπη Κριτίδη. Αναμένονται και άλλες μεταγραφικές κινήσεις που η διοίκηση της Μαρίας Μπαξεβάνη θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες.

ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΤΟ Μ.Α. ΔΡΟΣΕΡΟΥ

Με όνειρα και φιλοδοξίες αλλά και μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, κάτι που πέρσι χάθηκε στις λεπτομέρειες, έχει ξεκινήσει ο Μ.Α. Δροσερού, ενώ συμμετέχει και στον θεσμό του κυπέλλου, αν και η συμμετοχή για τις ομάδες Β’ Κατηγορίας ήταν κάτι που ήθελε ο προπονητής Μιχάλης Μπάσδος, με σκοπό να δοκιμαστεί η ομάδα του με δυνατούς αντιπάλους σε επίσημα παιχνίδια. Ήδη η ομάδα έχει ενισχυθεί με παίκτες αξίας όπως οι Μάκης Τοπαλίδης, μεσοεπιθετικός και Ερικ Μουρατι, μέσος, που ήρθαν από τον Μ.Α. Ν. Πέλλας, Κώστας Παπαχρήστου, μέσος από την Δόξα Μανδάλου, Χαράλαμπος Μανδάτσης, τρεματοφύλακας από Ελπίδα Αχλαδοχωρίου και Γιάννης Νικολαΐδης από Μ.Α. Ν. Μυλότοπου.

ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Την απόκτηση των νεαρών Πέτρου Νούσκα, μέσος, Νίκου Πασόη, μεσοαμυντικός και Χρήστου Αμπάρη, επιθετικός από τον Εθνικό Αριδαίας ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του Άρη Λουτρακίου, ενώ ως γνωστόν είχαν αποκτηθεί νωρίτερα οι Γιάννης Βασιλόπουλος, μέσος από Δόξα Εξαπλατάνου, Βασίλης Κυριακίδης, μεσοεπιθετικός από τη Δόξα Μανδάλου και ο Βασίλης Τσεντεμίδης, τερματοφύλακας από την Ένωση Τσάκων. Αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμα τρείς παίκτες τις επόμενες ημέρες.

6 σχόλια:

  1. Σέ συνέχεια τών ανωτέρω σε ότι αφορά την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Δροσερού αυτή φάινεται να πραγματοποιεί μία ακόμη μεταγραφή αποκτώντας τόν Χαράλαμπο Σιδηρόπουλο που την περισυνή σαιζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Μακεδονικού Πλαγιαρίου. Ετσι η ομάδα του Δροσερού μετά και την απόκτηση του δυναμικού οπισθοφύλακα ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό στήν αμυντική γραμμή και πλέον παρουσιάζει ενα πλήρες ρόστερ για τα δεδομένα της Β' κατηγορίας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti thelei to drosero anodo xaxaxaxaxaxaxaxa na ste kala paidia mas kanate kai gelasame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν κύριε 11:40' εμείς σαν Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δροσερού προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα ώστε να εκπροσωπεί επάξια το χωριό μας, τό ίδιο δε εύχομαι και γιά όλες τις ομάδες. Τώρα αν γελάτε, είναι δικό σας πρόβλημα και δεν μας αφορά, δείχνει δε και το μορφωτικό επίπεδο ενός εκάστου. Ομως πρέπει να γνωρίζεται ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος...Και κάτι ακόμη ασχοληθείτε με τα της ομάδας σας-δεν με ενδιαφέρει πια είναι και ως εκ τούτου δεν την κατακρίνω- και μην λοιδορείται άλλες ομάδες.

      Διαγραφή
  3. Σε κάναμε και γελάσες?κοίτα μην σε κάνουμε να κλαψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΕΡ, ΕΔΕΙ, ΔΕΙΞΑΙ..... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.... ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΣΟΦΡΩΝΑ ΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΟ .ΤΕΛΟΣ.-

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News