Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Υδραία: Έκλεισαν τις λακκούβες στους δρόμους με... λουλούδια! (ΦΩΤΟ)

Διαμαρτυρίες για το άθλιο οδικό δίκτυο του χωριού

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν οι κάτοικοι της Υδραίας για να εκφράσουν τις διαμαρτυρίες τους για το άθλιο οδικό δίκτυο του χωριού.

Όποιος επισκέπτεται την Υδραία γνωρίζει πολύ καλά ότι οι δρόμοι έχουν τα μαύρα τους τα χάλια, μιας και έχει χρόνια να πέσει πίσσα.

Δυστυχώς, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλά χωριά της Αλμωπίας, τα οποία στα πλαίσια του… νοικοκυρέματος του Δήμου από την απερχόμενη Διοίκηση, αντιμετωπίζουν σοβαρότατα ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με την καθημερινότητα και τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και χωρίς χρονοτριβές από τη νέα Δημοτική Αρχή.

5 σχόλια:

  1. anta na mas ta kanei o mpinos . o sotiras mas
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gia na kanoume kai ligo blac xioumor, eytyxws evalan glastres gia na glitwsoume ta xeirotera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο λυκοστομο πέρασε η πισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Afou den mporese na ta kanei o ΠΑΣΟΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού τα ζητήματα αυτά έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, τότε η νέα δημοτική αρχή, θα τα επιλύσει σε χρόνο dt...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News