Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ο Τζαμτζής θέλει πίσω τον Καραμανλή και «σφάζει» τον Χαρδούβελη

"Είναι από μόνος του ένα κεφάλαιο στην πολιτική που δεν έχει κλείσει... Είναι νωρίς για να συνταξιοδοτηθεί", τόνισε μιλώντας για τον Καραμανλή

Στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και την εκπομπή "Ενημέρωση" με τον Σταύρο Παπαντωνίου μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δάνης Τζαμτζής.

Ο βουλευτής από την Πέλλα εξαπέλυσε επίθεση στον Γκίκα Χαρδούβελη με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε μαζί με άλλους 32 βουλευτές για το πετρέλαιο θέρμανσης λέγοντας χαρακτηριστικά "Δεν έχει καμία διαφορά ο Γιάννης Στουρνάρας με τον Γκίκα Χαρδούβελη".

Αναφερόμενος στις συζητήσεις που γίνονται για συνέδριο πανστρατιάς της Κεντροδεξιάς και της Νέας Δημοκρατίας είπε: "Ένα συνέδριο για να συσπειρωθεί η κεντροδεξιά δεν αρκεί. Πρέπει να γίνει κάλεσμα σε όλα τα κόμματά της".

Ο Δάνης Τζαμτζής αναφέρθηκε και στον Κώστα Καραμανλή και τις πρόσφατες αποφάσεις για το Βατοπαίδι. "Οι δικαστικές αποφάσεις δικαιώνουν τον Κώστα Καραμανλή! Είναι από μόνος του ένα κεφάλαιο στην πολιτική που δεν έχει κλείσει... Είναι νωρίς για να συνταξιοδοτηθεί" τόνισε μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News