Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές και άλλα πολλά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

 
ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ

Σαφώς ανανεωμένος και με στόχο την καλή πορεία θα εμφανιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ο περσινός πρωταθλητής Ολυμπιακός Γαλατάδων που θα πορευτεί με νέα διοίκηση της οποίας ηγείται ο Χρήστος Ουγγρίνης ο οποίος ήταν μέλος στο περσινό Δ.Σ. των Ερυθρολεύκων. Ως γνωστόν νέος τεχνικός θα είναι ο Σάκης Τοσουνίδης, ενώ παρελθόν αποτελούν ήδη οι Γιώργος Νόσης, Άγγελος Βοτάρης (ΑΕ Ειρηνούπολης Ημαθίας), ενώ ελεύθεροι μένουν οι Γιώργος Ιωαννίδης που οδεύει προς τον Π. Μυλότοπο και οι Λάζαρος Ορφανίδης, Σάκης Τόπκας, Τάσος Τσελεμπής που ακούγεται ότι συμφώνησαν με τον Ηρακλή Άσπρου. Ακόμη, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών θα συνεχίσει ο πρώτος σκόρερ της περσινής σαιζόν για τον Ολυμπιακό Γιώργος Καραδήμος. Από εκεί και πέρα το ρόστερ θα συμπληρωθεί με νεαρούς ως επί το πλείστον παίκτες.

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΗΣΙΟΥ

Απόλυτη ηρεμία επικρατεί στον Άρη Νησίου που πλέον θεωρείται θέμα χρόνου η ανακοίνωση του νέου προπονητή που όπως όλα δείχνουν θα προέρχεται εκ των έσω. Από εκεί και πέρα μέχρι στιγμής δεν έχει εκφραστεί από κανέναν ποδοσφαιριστή επιθυμία να αποχωρήσει ενώ γίνονται συνεχείς επαφές με παίκτες που θέλουν να ενισχύσουν τους κιτρινόμαυρους που και φέτος θα είναι από τα σκληρά καρύδια της Α’ Κατηγορίας.

ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΟΥΣΟΥΖΗΣ

Την πολύ καλή χρονιά που έκανε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών εξαργύρωσε ο νεαρός άσσος και εκ των κορυφαίων σκόρερ της Α1 Κώστας Καπουσούζης που αποτελεί πλέον μέλος της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Ο αέρινος επιθετικός ήταν ψηλά στη λίστα του Βασίλη Ασλανίδη νέου τεχνικού της Αναγέννησης και κατέληξε στους κυανόλευκους με στόχο φυσικά να βοηθήσει και τη νέα του ομάδα, αλλά και τον εαυτό του μιας και θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του με στόχο να πάει ακόμα ψηλότερα.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ Μ.Α. Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ

Συνεχίζει να παραμένει στην «εντατική» η συμμετοχή του πάλαι ποτέ κραταιού Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας, καθώς δεν κουνιέται φύλλο μέχρι στιγμής. Καμία κίνηση δεν έχει γίνει από τους ανθρώπους της ομάδας, οι περισσότεροι παίκτες δείχνουν τάσεις φυγής για άλλες πολιτείες, ωστόσο πάντα υπάρχει μια κρυφή ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει τις επόμενες μέρες και ίσως κάποιοι σώσουν τον σύλλογο από το στραπάτσο της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΓΑΡΕΦΙΟΥ

Μετά από αλλεπάλληλες συναντήσει και συζητήσεις από ανθρώπους που κινούνται γύρω από τον Ηρακλή Γαρεφείου βρέθηκε λύση και συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση που θα κινήσει τα νήματα του Γηραιού διώχνοντας έτσι τις όποιες αμφιβολίες είχαν δημιουργηθεί για το αν θα λειτουργήσει ο σύλλογος. Στη θέση του προέδρου θα βρίσκεται ο Νίκος Τουρλάκης και οι υπόλοιποι του Δ.Σ. είναι οι εξής: Αντιπρόεδρος Χρήστος Γεωργίου, Γενικός Γραμματέας Τάσος Μπίνος, Φροντιστής Γηπέδου Νίκος Τσιρόπουλος, Δημόσιες Σχέσεις Ανδρέας Παρασκευάς, Κοσμήτωρ Στάθης Κόγιος, Εμψυχωτής Σταύρος Πασχαλίδης, Γενικός Συντονιστής Νίκος Παρασκευάς. Από εκεί και πέρα, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και ο προπονητής της νέας χρονιάς, ενώ δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στο ρόστερ που θα αποτελείται από παιδιά του χωριού.

ΣΕ ΝΕΟ Δ.Σ. ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Για νέο Δ.Σ. όπως όλα δείχνουν πάει ο Φίλιππος Σταυροδρομίου που θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα χρονιά. Υπάρχει προς το παρόν ικανό ρόστερ με νεαρούς αλλά και αρκετούς έμπειρους παίκτες και οι πληροφορίες λένε ότι ήδη έχουν γίνει και κάποιες συζητήσεις με προπονητές αλλά και παίκτες που θα ενισχύσουν τον Φίλιππο ενώ κοντά στην παραμονή τους είναι οι Γιώργος Σταυρίδης (Ντόντος) και Δημήτρης Λαγογένης εκ των κορυφαίων της περσινής σαιζόν.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ

Με απόλυτη μυστικότητα κινούνται στην Ένωση Τσάκων όσον αφορά στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν ανακοινώσεις από τη διοίκηση που σε συνεργασία με το νέο προπονητή Γιώργο Τσιμτσιρίδη έχουν εντοπίσει τους στόχους και γίνονται οι σχετικές επαφές. Όσο για την έναρξη της προετοιμασίας αυτή έχει οριστεί για την πρώτη μέρα του Αυγούστου.

ΠΗΡΕ ΠΑΥΛΟ ΧΡΥΣΙΔΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Στην απόκτηση του έμπειρου μέσου Παύλου Χρυσίδη από τη Νίκη Βορεινού προχώρησε η Διοίκηση του Αστέρα Νεοχωρίου που συνεχίζει να ενισχύεται ενώ γίνονται συζητήσεις με νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις γύρω περιοχές.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΡΙΖΑΡΙΟΥ

Αν και στις αρχές της περασμένης εβδομάδας φάνηκε να υπάρχει κάποια κινητικότητα στον Ορφέα Ριζαρίου η κατάσταση παραμένει στάσιμη και τα θέματα έχουν μείνει πίσω. Παρότι έχει γίνει πρόταση σε προπονητή που δούλεψε πέρσι στην Α1, απάντηση δεν έχει έρθει και οι παράγοντες ολοένα και σκέφτονται να αναθέσουν τον διπλό ρόλο παίκτη – προπονητή σε κάποιο μέλος της ομάδας. Αρκετοί παίκτες έχουν τάσεις φυγής χωρίς όμως να υπάρχουν σύλλογοι που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις τους, ενώ παρελθόν αποτελεί ο κορυφαίος αμυντικός της Α1 Γιάννης Ουζούνης που συμφώνησε με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Αμφίβολη ακόμα είναι η παραμονή του νεαρού Τρύφωνα Μούλα που εκφράζει την επιθυμία να αγωνιστεί σε άλλον σύλλογο.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ

Στα δικά της παιδιά θα στηριχθεί η Αστραπή Ζέρβης που θέλει να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να επανέλθει στην Α’ Κατηγορία κάτι που πέρσι χάθηκε στις λεπτομέρειες. Στην τεχνική ηγεσία θα είναι και πάλι ο Κώστας Τάνης πιο γνωστός σαν «Ντανιέλο» καθώς είναι ο άνθρωπος που κινεί όλα τα νήματα του συλλόγου, ενώ αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό από τα γύρω χωριά δεν αποκλύεται να αποκτηθεί και να ενισχύσει τον ακριτικό σύλλογο.

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ Μ.Α. ΑΡΝΙΣΣΑΣ

Δεν είναι καθόλου ρόδινα τα πράγματα στον Μ.Α. Άρνισσας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς καθώς οι υπάρχοντες διοικούντες (Σίμος Καραβίτης και Γιώργος Γκέσιος) δεν δείχνουν διάθεση να συνεχίσουν και παρά τις εκκλήσεις τους δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα όσον αφορά σε ανθρώπους για να στελεχωθεί ο σύλλογος. Έτσι η τύχη της ομάδας της Βεγορίτιδας παρότι διαθέτει πολλά δικά της παιδιά και το μπάτζετ είναι ιδιαίτερα χαμηλό, βρίσκεται στον αέρα και η αγωνία θα παραμείνει στο φόρτε της μέχρι την τελευταία στιγμή.

ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στον Α.Σ. Πρόμαχοι που κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να είναι δυνατός και να πρωταγωνιστήσει την σαιζόν που έρχεται. Ήδη έχουν αποκτηθεί οι Χρήστος Σέλκος τερματοφύλακας από Άψαλο, Γιώργος Σέλκος (Μπέηλι) αμυντικός από Δωροθέα, ενώ κοντά στην επιστροφή του είναι ο νεαρός μέσος Γιάννης Μούγιος από την Όρμα. Από την άλλη όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Χρήστος Καραδοσίδης και Βασίλης Λεμονίδης που είχαν έρθει πέρσι από τη Φιλώτεια. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κοντά στην επιστροφή του στου Προμάχους είναι και ο έμπειρος επιθετικός Νίκος Νάνος από το Λυκόστομο, ενώ η προετοιμασία θα αρχίσει στις 6 Αυγούστου υπό την επίβλεψη του νέου τεχνικού Βασίλη Σαμαρά. Ακόμα ο νεαρός μέσος Δημήτρης Σέλκος αναμένεται να δοκιμαστεί σε ομάδα Κ20 της Θεσσαλονίκης.

ΝΤΕΜΑΡΑΖ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΠΡΟΥ

Με απανωτές μεταγραφές απάντησε ο νεοφώτιστος Ηρακλής Άσπρου που δείχνει να ενισχύεται και αναμένεται να παίξει το δικό του ρόλο στην Α1. Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης του Περικλή Κίτσου και του προπονητή Νίκου Αντωνά αποκτήθηκαν πακέτο από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων οι αμυντικοί Τάσος Τσελεμπής και Λάζαρος Ορφανίδης αλλά και ο μέσος Σάκης Τόπκας ενώ το μπαμ έγινε με την απόκτηση του επιθετικού Μάκη Δημητριάδη από τον Α.Ο. Λευκαδίων Ημαθίας όπως και του νεαρού μεσοαμυντικού Βασίλη Πληκαδίτη από την ίδια ομάδα. Ακόμα, παίκτης του Ηρακλή αποτελεί και ο νεαρός αμυντικός Στέφανος Δίγκας από τον Κεραυνό Επισκοπής Ημαθίας ενώ νωρίτερα είχε αποκτηθεί και ο Μάνος Πλατάκης επιθετικός με καριέρα σε επαγγελματικές ομάδες (ΑΕΚ Αστέρας Τρίπολης, Αιγινιακός, Μουδανιά) ενώ να σημειωθεί ότι έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους οι Ευθύμης Μπουρνάζης, Απόστολος Τσόπτσης, Σέρα Ρέϊς, Θόδωρος Καμπάλης, Γιώργος Αποστολούδας. Αναμένονται κι άλλες μεταγραφές καθώς γίνονται επαφές με διάφορους παίκτες ενώ έχει γυρίσει στον Ηρακλή και ο Γιούλι Ουρούτσι από την Κ20 της ΑΕ Καλλονής όπως αποκτήθηκε και ο γκολκήπερ Χρήστος Παπαδόπουλος από τα Λευκάδια.

ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ

Η συγκομιδή των κερασιών έφτασε στο τέλος της και στον ΠΑΟ Κερασιάς άρχισε να φαίνεται φως στον ορίζοντα όσον αφορά τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ήδη η διοίκηση κινείται για νέο προπονητή από τη στιγμή που ο Αντώνης Σαπουντζής αποχώρησε ενώ στο ρόστερ δεν αναμένονται και πολλές αλλαγές. Αποχώρησε ι Θωμάς Ουζούνης που πήγε στη Δόξα Εξαπλατάνου ενώ το θετικό είναι ότι ακούγεται έντονα ότι θα βοηθήσουν διοικητικά οι Αφοί Τάσος (Σαράφης) και Γιάννης Τρίψης από τους πλέον ικανούς παράγοντες που πέρασαν από τα διοικητικά της ομάδας. Από εκεί και πέρα παρότι οι Δ.Ι. Τρίψης και Δ.Α. Τρίψης δέχτηκαν δελεαστικές προτάσεις για να αλλάξουν φανέλα, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτση να γίνει αφού είναι αναντικατάστατοι στην ομάδα τους.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΑΝΗΣ

Δεν συνεχίζει στον Ηρακλή Άσπρου ο έμπειρος μέσος Χρήστος Παλάνης που έχει επαφές με διάφορες ομάδες Α’ Κατηγορίας. Παρά την ηλικία του πέρσι ήταν από τους κορυφαίους παίκτες και πρωτεργάτες της ανόδου στην Α1. Έτσι έχει αρκετές προτάσεις και εντός των προσεχών ημερών θα γνωρίζουμε σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται την επόμενη σαιζόν.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΤΖΗ Ο ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός Άγγελος Χατζής είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα για φέτος για τον ΠΑΟΚ Αραβησσού που έκλεισε το ρόστερ του και δείχνει πανέτοιμος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου όπως δηλώνει ο άνθρωπος για όλα στον Δικέφαλο Σίμος Προδρομίδης που πιστεύει ότι η ομάδα του θα πρωταγωνιστήσει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Με τον Στέλιο καλαϊτζή θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της Α1 ο Απόλλων Κρύας Βρύσης καθώς επήλθε συμφωνία μεταξύ της διοίκησης και του επί σειρά ετών ποδοσφαιριστή κατά το παρελθόν του συλλόγου. Έτσι ο Πρίγκιπας του Κάμπου βάζει πλώρη για να κάνει μια ομάδα που θα αντέχει στα δύσκολα, θέλει να είναι από τους πρωταγωνιστές και από εδώ και πέρα στοχεύει στην ενίσχυσή του προσπαθώντας να κρατήσει τον κορμό του αλλά και να ενισχυθεί με ικανούς παίκτες από τη γύρω περιοχή.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Δεν θα συνεχίσει στον Αλμωπό ο νεαρός άσσος Παναγιώτης Σαββίδης καθώς έμεινε ελεύθερος και ήδη αναζητεί τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ήδη προπονείται με ομάδα Γ’ Εθνικής και είναι κοντά στη μεταγραφή του εκτός απροόπτου. Ο 18χρονος μέσος παρά το ταλέντο του δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον Αλμωπό, ενώ την περσινή σαιζόν είχε σταθεί άτυχος καθώς έχασε μεγάλο μέρος λόγω μικροτραυματισμών που είχε.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ Μ.Α. ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

Αν και πολλές φορές σκέφτηκε να τα παρατήσει ο ισχυρός άνδρας του ΜΑ Εσωβάλτων Γιώργος Γαλάνης πείστηκε και συνεχίζει στον προεδρικό θώκο και τη νέα σαιζόν. Η ομάδα θα κινηθεί στην ίδια τακτική με πέρσι καθώς θα στηριχθεί στα δικά της παιδιά έχοντας δυο τρεις προσθήκες έμπειρων παικτών ενώ εντός των ημερών θα γίνει γνωστός και ο προπονητής που θα αναλάβει την ομάδα, η οποία και φέτος θα έχει στόχο μια καλή πορεία και ότι προκύψει, αφού επιδίωξη είναι να αξιοποιηθούν τα νέα παιδιά.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΩΡΟΘΕΑΣ

Σε συμφωνία με τον Κώστα Καρυπίδη κατέληξε τελικά η Αναγέννηση Δωροθέας μετά από αρκετές συζητήσεις με τον πρώην τεχνικό των Προμάχων. Ο Κώστας Ηλιάδης είχε συνεχείς επαφές με τον βετεράνο γκολκήπερ που σαν προπονητής έχει θητεύσει στον Άρη Λουτρακίου και στους Προμάχους, ενώ έχει και τα παιδικά τμήματα στον Όλυμπο Αψάλου και τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή για να είναι ο νέος τεχνικός της Αναγέννησης που θέλει να κάνει μια καλή πορεία στην Α’ Κατηγορία και στόχος είναι η παραμονή.

ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΕΡΖΗΣ

Άλλη μια μεταγραφική επιτυχία για τον Εθνικό Γιαννιτσών που απέκτησε τον νεαρό μεσοεπιθετικό Αλέξη Τερζή από τον συμπολίτη Μακεδονικό. Έτσι η ομάδα της Ν. Τραπεζούντας συνεχίζει να ενισχύεται και όπως τονίζουν οι παράγοντες θα γίνουν κι άλλες ενισχύσεις καθώς στόχος είναι να πρωταγωνιστήσουν και φέτος. Από την άλλη ο παράγοντας του Μακεδονικού Στέλιος Χαμαλίδης ευχαριστεί τη διοίκηση του Εθνικού για την άψογη συνεργασία και προσέγγιση στο θέμα της μεταγραφής του νεαρού παίκτη και θέλει να πιστεύει ότι θα υπάρχει συνεργασία στο άμεσο μέλλον.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΟΥ (ΛΕΤΟ)

Μετά από μπαράζ συζητήσεων βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ της διοίκησης του Άρη Λουτρακίου και του νεαρού μέσου Χρήστου Δίου (Λέτο) και έτσι συμφώνησαν για να συνεργαστούν και τη νέα χρονιά. Ο τεχνίτης ποδοσφαιριστής παρότι δέχτηκε πολύ καλή πρόταση από ομάδα τοπικού πρωταθλήματος της Κρήτης όπου είχε δοκιμαστεί, τελικά για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορεί να μετακομίσει και έτσι θα συνεχίσει στους κιτρινόμαυρους όπου η παραμονή του κρίθηκε απαραίτητη σκορπώντας θύελλα ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας.

ΣΤΟΧΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ

Ανταγωνιστικός και με στόχο την άνοδο στην Α1 στοχεύει να είναι ο Άρης Αμπελείων που με κυβερνήτη στο ΔΣ τον Πέτρο Τσαρτσαράκη θέλει να διεκδικήσει το μεγάλο όνειρο της ανόδου στην Α1. Με τη συνεργασία του νέου τεχνικού Γιάννη Γυριχίδη που τα τελευταία χρόνια ήταν σε ομάδες Α1, έχουν γίνει κάποιες δυναμικές μεταγραφικές κινήσεις και δείχνουν ότι οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να είναι από τα πλέον ακλόνητα φαβορί για το πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν οι Βασίλης Γκίτσας και Χρήστος Καρράς (Μάγγας) από τη Νίκη Αξού, Βασίλης Αρβανιτόπουλος από τον Φίλιππο Γιαννιτσών και Κώστας Σιδώρης από τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών. Ακόμα μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στους φίλους της ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας με το «κανόνι» Κώστα Χαρμάνα από τους μεγάλος σκόρερ, όμως επίσης και με τους Τάσο Κουτούδη, Μάκη Καρυπιάδη και Ντάνι Πετρίδη και η διοίκηση τους ευχαριστεί για την προσφορά τους, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 4 Αυγούστου.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ… ΛΑΜΨΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Όλα είναι έτοιμα στον Αστέρα Νεοχωρίου για την επανεμφάνισή του στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας και η Διοίκηση του Τούλη Ερυθρόπουλου κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την ομαλή λειτουργία της ομάδας. Προπονητής θα είναι ο βετεράνος γκολκίπερ Θωμάς Σαρακινλής ενώ ήδη έχουν γίνει κινήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση του Αστέρα που θέλει να παρουσιαστεί σοβαρός σαν ομάδα και να παίξει το καλό ποδόσφαιρο που θέλουν οι φίλοι του.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΛΑΙΦΥΤΙΑΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ

Όλα βαίνουν καλώς στον Άρη Παλαιφύτου αφού η εμπλοκή του επιχειρηματία Σπύρου Κουτσουρά έφερε στο προσκήνιο τη βοήθεια των επιχειρηματιών Ηλία Κούπα και Νίκου Προύμα ενώ ίσως έρθουν κι άλλοι κοντά στους κιτρινόμαυρους. Όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα χρόνου η συμφωνία με τον Ανδρέα Βοϊτσίδη για να συνεχίσει στον πάγκο, ενώ μεταγραφές δεν θα γίνουν από τη στιγμή που υπάρχουν πολλά παιδιά από το χωριό που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους. Στη διάρκεια της προετοιμασίας οι κίτρινοι θα μεταβούν στα 3-5 Πηγάδια για μια εβδομάδα μετά από επαφές του Σπύρου Κουτσουρά με ιδιοκτήτες του Αθλητικού Κέντρου Ημαθίας. Επίσης κοντά στην ομάδα βρίσκεται ο πρώην Κοινοτάρχης Φώτης Παναγιωτίδης που θα βοηθήσει με τη σειρά του σε ότι χρειαστεί.

12 σχόλια:

  1. Αριδαια νιουζ για το γαρεφι δεν ισχυουν τα ονοματα που γραφεις... ειμαι σε αυτους που ασχολουνται... ακομα δεν υπαρχει επισημο τπτ.... μην γραφεις απο λαθος πηγες... οταν ερθει η ωωρα θα ενημερωθεις αναλυτικα... σβιστο σε παρακλω... δημιουργουνται παρεξηγησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ειπε το αριδαια νιουζ οτι ειναι επίσημα??

      Διαγραφή
    2. όταν γράφει ονόματα και θέσεις στο συμβούλιο τότε το εμφανίζει σαν επίσημο...γίνεται μια προσπάθεια πολύ σημαντική απ όλους στο γαρέφι γι αυτό καλο θα ειναι να υπάρχει κατανόηση και να περιμένουμε τις ανακοινώσεις για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και βγαίνουν λάθος ειδήσεις...ευχαριστώ

      Διαγραφή
  2. αυτο το παλαιφυτο γιατί τόσο υγιες τρόπο σκέψης με νέα παιδιά? δεν βλέπουν τι κανουν αριστερα δεξια? ποια νεα παιδιά? τοσα παληκάρια έχει ο κάμπος 40-45 εκει είναι το ψητο χαχαχαχα α ρε ελλάδαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος, η προετοιμασία θα γίνει στο Αρνεμ της Ολλανδίας και θα διαρκέσει σχεδόν 20 μέρες!όχι,για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o ΒΟΙΤΣΗΔΗΣ σημερα μηλουσε με τον ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ στο τηλεφωνο και επερνε πληροφοριεs για ΖΕΕΦΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο φιλος δίνει συγχαρητήρια στο Παλαίφυτο και με τον τρόπο του ειρωνεύεται 'οσους αντι για νέα παιδιά ποντάρουν σε 40χρονους γυρολόγους για να παίξουν στις δικές μας μικρές ομάδες του χωριού μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ειναι φημες. Το Ριζαρι θα φερει απο ευρωπες κ αμερικες τους: νίκα, μανίκα, βουρδουμπά & κεντρικόπουλο .. Αρε παπατζίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Λουτράκι ανανέωσε με όλη την περσινή ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ετοιμάζουν εκεί στο Νησί αραγε ο Μαινος με τον Τσάπα;
    Θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για την αψαλο γιατί δεν λεει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηρθαν οι ξενοι στον αλμωπο κ φευγουν τα παιδια μας ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News