Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Νέος Αετός Σκύδρας

Γράφει η Χαρά Ματεντζόγλου

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς χτίζεται και πάλι η ιστορική ομάδα του ΑΕΤΟΥ Σκύδρας με νέα ονομασία πλέον ΝΕΟΣ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ.

Το νέο όνομα πλέον της ομάδος δεν είναι τυχαίο αφού μπορούμε να πούμε πως κατά κάποιον τρόπο έχει και βάση αφού κατ' επέκτασιν σημαίνει πως οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει πλέον την ομάδα θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κακή εικόνα που άφησε η ομάδα στα τελευταία χρόνια πριν την διάλυσή της,κρατώντας μόνο τα καλά στοιχεία και φυσικά το ''βαρύ'' όνομα της ιστορικής ομάδος του Νομού Πέλλης...

Ξεκινώντας θα πρέπει να ανακοινώσουμε φυσικά τα ονόματα των ανθρώπων που ανέλαβαν να χτίσουν ξανά απο την αρχή την ιστορική ομάδα του Αετού.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γαβριηλίδης Αλέξανδρος (επιχειρηματίας)

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ
Αλεξίου Σάββας - Μαίνος Ευάγγελος

ΤΑΜΙΑΣ
Νικολαΐδου Τατιάνη

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Στεφανίδου Χρυσάνθη

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
Νικολαΐδης Γιάννης

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
Δουλκερίδης Κυριάκος

ΕΦΟΡΟΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
Πενταζίδης Κων/νος

ΕΦΟΡΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
Στογιαννίδης Γιώργος

ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ
Ιωαννίδης Ευστάθιος

ΕΦΟΡΟΣ ΤΥΠΟΥ
Παπαδόπουλος Στάθης

Αυτοί ειναι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει πλέον την ομάδα του Νέου Αετού Σκύδρας και ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για την δημιουργία της ομάδος με περίπου 20 παίκτες να έχουν ήδη συμφωνήσει.

Φυσικά αυτό που προέχει ειναι η παραχώρηση του γηπέδου της Σκύδρας. Αν και για πολλούς θεωρείται φυσιολογικό, δεν ειναι έτσι αφού ο πρόεδρος της ομάδος έχει ήδη καταθέσει αίτηση στον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου στην ομάδα και αύριο αναμένεται η τελική απόφαση, που πιστεύουμε ότι θα είναι θετική.

5 σχόλια:

  1. μπράβο παιδιά.....καλό ξεκίνημα και ακόμη καλύτερη συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποιά κατηγορία θα παίξει΄?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άντε να δουμε και καμια ιστορική ομαδα βρε παιδι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News