Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: «Μάγεψε» η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Φεστιβάλ Πόζαρ

Πλήθος κόσμους έδωσε το παρόν κατά την πρώτη μέρα του 3ου Φεστιβάλ Πόζαρ στα Λουτρά.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με μία καθηλωτική ερμηνεία ξεσήκωσε τους πάντες και χάρισε μια μαγική βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδι. Με παλιές και νέες επιτυχίες, δικές της και άλλων σημαντικών καλλιτεχνών, κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το κέφι, να συγκινήσει, ενώ μας ταξίδεψε μέσα από τα τραγούδια της.

Μαζί της ήταν οι Γιάννης Βαρδής και Γιώργος Λιανός οι οποίοι άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες.

Άριστη ήταν η διοργάνωση του Συλλόγου Νέων Λουτρακίου, με τους εθελοντές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για μία πολύ μεγάλη διοργάνωση όπως αυτή.

Η συνέχεια απόψε με Στέλιο Ρόκκο, Vegas και Γιάννη Κρητικό!

Δείτε φωτογραφίες:




























 
ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News