Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Απαξίωση για τις καθαρίστριες - Για λαϊκισμό κατηγορεί ο Άδωνις την Χαρούλα Αλεξίου

«Η κυρία Αλεξίου θα κάνει συναυλία για την απολυμένη καθαρίστρια του Mega; Για να τελειώνουμε με το λαϊκισμό στη χώρα»

Μπορεί το Σύνταγμα να γέμισε από κόσμο χθες το βράδυ στην συναυλία συμπαράστασης της Χαρούλας Αλεξίου στις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, ωστόσο δυο κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης έκαναν πως δεν είδαν και μάλιστα ένα εξ αυτών, ο Αδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε την σπουδαία ερμηνεύτρια για λαϊκισμό.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο MEGA είπε: «Έχουμε κάποιες κυρίες συμπαθέστατες και αξιοπρεπέστατες καθόλα που ήταν εργαζόμενες στο ελληνικό δημόσιο όχι με σχέση μόνιμη αλλά με συμβάσεις που ανανεώνονταν και μάλιστα πληρώνονταν και πολύ καλά. Ο εργοδότης τους, δηλαδή το ελληνικό δημόσιο, χρεοκόπησε και αποφάσισε την απόλυσή τους. Έρχεται τώρα η κυρία Αλεξίου, ο κ. Βίτσας και λένε όχι, πρέπει να τους επαναπροσλάβει το ελληνικό Δημόσιο».

Και πρόσθεσε: «Η κυρία Αλεξίου θα κάνει συναυλία για την απολυμένη καθαρίστρια του Mega; Για να τελειώνουμε με το λαϊκισμό στη χώρα».

Μάλιστα θεώρησε χρέος του να τονίσει ότι παρότι οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ ήταν εργαζόμενες στο ελληνικό δημόσιο όχι με σχέση μόνιμη αλλά με συμβάσεις που ανανεώνονταν, πληρώνονταν και πολύ καλά!

Και κατέληξε: «Εγώ μία ερώτηση θέλω να κάνω: Αυτές οι συμπαθέστατες και αξιοπρεπέστατες κυρίες είναι πολίτες που έχουν περισσότερα δικαιώματα από τον κάθε άνεργο αυτής της χώρας;».

Από την άλλη, στο ίδιο κανάλι η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη αφού είπε ότι δεν μπορούμε όλοι να είμαστε κρατικοί υπάλληλοι πρόσθεσε: «Θεωρώ ύβρη να ασχολούμαστε όλη μέρα με το θέμα των καθαριστριών όταν έχουμε 1,5 εκατ. ανέργους».

1 σχόλιο:

  1. Ο Γεωργιάδης λέει αυτά που λέει και κάνει ό,τι κάνει γιατι απλά μπορεί! Έτσι λειτουργούν οι εθελόδουλοι!!! Τ ζήτημα είναι ότι βρίσκει και τα κάνει, αντί να πάει από εκεί που ήρθε!!!
    Ναι, οι καθαρίστριες έχουν περισσότερα δικαιώματα τουλάχιστον από τον ίδιο!!! Η χώρα, οι δομές, η δημόσια περιουσία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ! Το άν, τόσα χρόνια την μεταχειρίζονται και τη διαχειρίζονται ως τσιφλίκι, όοολες οι κυβερνήσεις (ιδιαίτερα οι ...αυτοδύναμες), ως σήμερα, για να καρπώνονται οι ΙΔΙΩΤΕΣ φίλοι και συνεταίροι τους, αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να κατασυκοφαντούν συλλήβδην και ψευδόμενοι!!!
    Αν τολμούν, ας ανοίξουν το θέμα των ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ στο Δημόσιο και ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!! κΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΏΝΤΑς ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΌΛΑΙΑ, ΕΚΤΌς ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News