Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα 29/7:


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι σταθερές απόψεις και καίριες επεμβάσεις από τους άλλους γύρω σου. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις χρήσιμες γνώσεις που θα σου χρησιμεύσουν άμεσα. Ερωτικά: Η σχέση με ένα Λέοντα θα γίνει πολύ καλύτερη και θα μπείτε σε μια νέα περίοδο κατά την οποία θα είσαι κατά τρόπο το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αυτό σε αναζωογονεί και σε ανανεώνει ιδιαίτερα. Οικονομικά & Καριέρα: Δε σου αρέσει να παραδίνεις εύκολα τα όπλα, γι' αυτό θα αγωνιστείς για να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια τα οποία σε δυσκόλευαν υπερβολικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Κάνεις αναγκαστική προσγείωση αλλά με σωστό τρόπο και με τη λογική σύμμαχό σου στα δύσκολα. Το πιο σημαντικό είναι να μπορέσεις να προσφέρεις αυτά που θέλεις στον εαυτό σου και να μην του αρνηθείς πράγματα τα οποία άλλες φορές στερούσουν. Μια καλή ημέρα ξεκινάει για σένα και θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα. Ερωτικά: Σου αρέσει όταν περνάς καλά και όταν διοχετεύεις την ερωτική σου ενέργεια σε πράξεις που ανανεώνουν και τους δυο σας. Η σχέση με ένα Κριό ή ένα Λέοντα θα ξεκινήσει με πολλή φόρα. Η ζήλια θα αποτελέσει τροχοπέδη αλλά είναι μια έλξη που δε μπορείς να αποφύγεις. Οικονομικά & Καριέρα: Κάτι καινούργιο δείχνει ότι ξεκινάει στη ζωή σου. Επιτέλους, μπορεί να υπάρχει κάτι σημαντικό το οποίο όμως θα πρέπει να ελέγξεις ενδελεχώς για να δεις αν σου ταιριάζει ή όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αρχίζεις να επιδιώκεις να γίνουν όλα σωστά και οργανωμένα για να διατηρήσεις και να διασφαλίσεις τα θετικά από ένα εγχείρημα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει αυτό ότι είναι εύκολο για σένα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ίσως δε θα βλέπεις καθαρά και δε θα μπορείς να διακρίνεις το καλό από το κακό. Ερωτικά: Ένας Ιχθύς σε καλύπτει απόλυτα, χωρίς όμως να ξέρεις το γιατί. Σήμερα, θα δεις κάποιες διαφορές που έχετε μεταξύ σας και θα τις συζητήσεις για να τις ξεπεράσετε. Ένας Παρθένος, επίσης, είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να σε βοηθήσει να υλοποιήσετε κάποιες κοινές σας επιδιώξεις. Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι ένα άμεσο κίνητρο, αλλιώς θα δεις τις προσπάθειες σου να μην ευδοκιμούν. Η πρακτικότητα, η οργάνωση και η λεπτομέρεια είναι αυτές που θα σε σώσουν από τα λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Συζητάς περισσότερο και αρχίζεις να εκθέτεις ιδέες και απόψεις που πιθανόν έκρυβες από ντροπή ή φόβο ότι δεν θα εκτιμηθούν σωστά. Ερωτικά: Υπάρχουν κάποια εμπόδια τα οποία όμως γρήγορα θα ξεπεράσεις, εάν βάλεις μπροστά τη λογική σου, παραγκωνίσεις κάποιες διαφορές που έχετε, δεις μόνο το καλό και αποφύγεις να δεις τα μειονεκτήματα. Αν έχεις γεννηθεί αρχές δευτέρου δεκαήμερου, θα δεις ότι η αλλαγή που χρειάζεται να γίνει θα είναι πιο εύκολη σήμερα γιατί θα δεις και τη λογική πλευρά της υπόθεσης. Οικονομικά & Καριέρα: Η σημερινές σου ασχολίες σίγουρα θα σου αποφέρουν κάποια χρήματα ή κάποιες σημαντικές διεξόδους. Μέλημά σου είναι να δείξεις σταθερότητα και καλή συναισθηματική διάθεση, γιατί μόνο μέσα από αυτό αντιμετωπίζεις τα πάντα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η εύνοια έχει ξεκινήσει για σένα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες, και τα βλέπεις όλα πολύ διαφορετικά και μέσα από ένα άλλο, πιο φωτεινό πρίσμα. Ερωτικά: Μπορεί να ερωτευτείς ξαφνικά και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό προκειμένου να συνεχίσει και να οδηγήσει κάπου πιο σίγουρα. Μια σχέση που μπορεί να μην έχει έρθει στο φως θα σου δημιουργήσει κάποιες λάθος υπόνοιες τις οποίες φρόντισε σιγά-σιγά να τις ξεκαθαρίσεις. Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις αισιοδοξία ότι όλο και κάτι καλό θα προκύπτει που θα ευνοεί την ατομική σου πρόοδο. Χρειάζεσαι όμως περισσότερα εφόδια και πιθανόν να είναι αυτό που θα αναζητήσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είσαι άτομο της τάξης, της πειθαρχίας και της οργάνωσης και σήμερα θα δείξεις με πράξεις τί είσαι ικανός/η να κάνεις, πράγμα που σου δίνει αυτοπεποίθηση και σε απελευθερώνει από κάποιες αρνητικές ιδέες ότι δε μπορείς να καταφέρεις τις επιδιώξεις σου. Ερωτικά: Η επαφή με έναν Ιχθύ μπορεί να σου δείχνει μια προοπτική πολύ ονειρική για σένα, αλλά συγχρόνως σε αποσυντονίζει από τις στέρεες βάσεις της καθημερινότητας. Μέσα σου κρύβεται ένα μικρό χάος, όμως το καλύπτεις γιατί δε θέλεις να το βλέπει το άλλο άτομο που είστε μαζί. Οι υποχρεώσεις θα πάρουν τη θέση της ανεμελιάς και θα σηκώσεις τα μανίκια για να δουλέψεις σκληρά με στόχο το κοινό καλό της σχέσης σας. Οικονομικά & Καριέρα: Δε σου αρέσει να αποφεύγεις τις δυσκολίες και γι' αυτό θα πέσεις με τα μούτρα σε μια δουλειά που πιστεύεις ακράδαντα ότι θα δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Επειδή μπορεί ακόμα να αισθάνεσαι «εκτός παιχνιδιού», ξεκίνα να ψάχνεις πυρετωδώς για νέα πράγματα, γιατί τώρα είναι η φάση που πλησιάζουν οι ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ανακαλύπτεις ένα κομμάτι του εαυτού σου πολύ κρυμμένο και παραμένεις στο περιθώριο για να το εξερευνήσεις. Η οικογένεια σου δίνει μια δυναμική, αλλά χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις και να φροντίσεις τις συναισθηματικές σου εξαρτήσεις από αυτή. Ερωτικά: Μπορεί να νιώθεις θύμα και αδικημένος/η, επειδή ο σύντροφός σου κάνει «νερά» και εσύ νομίζεις ότι θέλει να χωρίσετε. Ψάξε βαθύτερα στον εαυτό σου και δες αν εσύ έχεις κάνει κάτι που μπορεί να έχει προκαλέσει αυτή την συμπεριφορά. Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ τώρα πρέπει να διεκδικήσεις, κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και παρακολουθείς τα πράγματα αμέτοχος/η. Θυμήσου ότι μόνο με τις δικές σου προσπάθειες θα γίνουν όλα αυτά που θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις καλά χαρακτηριστικά, τα οποία θα σε βοηθήσουν κυρίως στο κοινωνικό παιχνίδι, όπου εμφανίζεσαι πια δυναμικά. Οι προσκλήσεις έχουν πολλαπλασιαστεί και εσύ δε ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις. Ερωτικά: Θέματα πολύ πρακτικά θα πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τα οποία χρειάζονται άμεσες λύσεις. Όπως π.χ. η πιθανή σας συγκατοίκηση ή η αγορά κάποιου ακριβού αντικειμένου. Όταν δεν υπάρχει ένταση όλα τα καταφέρνεις. Η επαφή με ένα Λέοντα σε πονάει, αν δεν έχει ήδη γίνει ακόμα κάτι. Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν προβλήματα που χρειάζονται άμεσες λύσεις. Η προοπτική να ξεκινήσεις κάποια εγχειρήματα στο άμεσο μέλλον είναι αυξημένη γιατί έχεις αρχίσει και δραστηριοποιείσαι έντονα πάλι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η αναφορά σου σε πρόσωπα και άτομα που μερικές φορές σε εντυπωσιάζουν μπορεί, σήμερα, να είναι πιο συγκρατημένη γιατί γίνεσαι αυστηρός/η κριτής των πάντων, χωρίς να σημαίνει ότι η στάση σου αυτή είναι λανθασμένη. Το σπίτι σου χρειάζεται ένα καλό συμμάζεμα και αυτό καλό είναι να το ξεκινήσεις από σήμερα. Ερωτικά: Δε θέλεις να αφεθείς σε ψέματα και ψευδαισθήσεις. Γι' αυτό επιβάλεις με τον τρόπο σου συζητήσεις, οι οποίες θα σου φανούν πολύ δύσκολες αλλά λυτρωτικές. Αν σχετίζεσαι με Δίδυμο ή Παρθένο θα γίνουν ξεκάθαρες συζητήσεις που πιθανόν να σε ενοχλήσουν. Με έναν Ταύρο θα έρθεις σε επαφή αλλά ίσως έχεις λάθος εντύπωση για το ποιόν του. Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκαστικά προσγειώνεσαι και βάζεις τα έσοδα και τα έξοδα σου σε μια σειρά. Σήμερα έχεις δουλειά ακόμα και αν είσαι σε διακοπές, γιατί θέλεις να βάλεις τάξη παντού, ακόμα και στα πιο ανέμελα και χαλαρά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα μπορέσεις να τελειώσεις όλες τις υποχρεώσεις που σε κάνουν να νιώθεις βάρος. Μη διστάσεις να αντιμετωπίσεις ακόμα κι αυτές που σε δυσκολεύουν και σε κάνουν να δυσανασχετείς. Ερωτικά: Η επαφή με Καρκίνο γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία, γιατί θα έχεις κάτι να του προσφέρεις ή να του πεις. Το ίδιο συμβαίνει και με έναν Παρθένο, που προσπαθείς να τον χαλιναγωγήσεις και να τον βάλεις μέσα σε σχέση. Οικονομικά & Καριέρα: Ασχολείσαι με πολλά πράγματα και αισθάνεσαι την απαραίτητη δύναμη να λύσεις όλες τις δυσκολίες που ανακύπτουν. Βρίσκεσαι σε μια περίοδο που μπορείς να εξελιχθείς τόσο συναισθηματικά και ψυχικά, όσο στον κοινωνικό σου χαρακτήρα και στις εξωτερικές σου εκφάνσεις. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται να αποκομίσεις σημαντικά έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις την υποχρέωση να βγάλεις εις πέρας κάποιες αγγαρείες και βαριές υποχρεώσεις που σε κουράζουν. Σύντομα, ωστόσο, θα καταλάβεις ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα σε ανταμείψει. Αν έχεις κατοικίδια θα ασχοληθείς σήμερα μαζί τους. Ερωτικά: Πιστεύεις ότι συμβιβάζεσαι πολύ με έναν Παρθένο, αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι κουβαλάει κάτι μέσα του που σου ταιριάζει. Μέσα από την κατανόηση και τη διάθεση για προσφορά θα έρθετε αρκετά κοντά. Κατά τα άλλα έχει ξεκινήσει μια περίοδος που ένας Λέων σου προσφέρει απλόχερα την προσοχή και τα συναισθήματα του. Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι αξίζει ο κόπος να επενδύσεις σε ένα καινούργιο συνεργάτη που θα φέρει νέες γνώσεις και πληροφορίες στη δουλειά σου, αρκεί να κρατήσετε τα οικονομικά σας ξεχωριστά, γιατί υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν διενέξεις τέτοιου είδους.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις δυνατότητα να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε πρόσωπα και σε άτομα από την οικογένεια σου που σε χρειάζονται, ενώ θα δείξεις μια πτυχή του χαρακτήρα σου που μερικές φορές απέφευγες από ντροπή. Σήμερα, βάζεις περισσότερο το μυαλό και τη λογική σου να δουλέψουν για να εξασφαλιστείς εργασιακά ή οικονομικά. Ερωτικά: Θα ενδώσεις στο στενό μαρκάρισμα ενός Παρθένου, αλλά αν έχετε γεννηθεί και οι δύο το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας να διατηρήσετε τη σχέση σας και να μην πέσετε στην παγίδα των κοινών ψευδαισθήσεων που θα έχετε. Καλύτερα να ελέγχετε και από την πρακτική πλευρά όλες τις βλέψεις σας. Ένας Λέων εισέρχεται με εντυπωσιακό τρόπο στη ζωή σου. Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αμφιβάλεις για τις ενασχολήσεις σου, απλά νιώθεις μεγάλο βάρος και ένταση από όλες τις καταστάσεις που σχετίζονται με αυτές. Τώρα όμως σιγά-σιγά αποκτάς και πάλι σταθερότητα στο στόχο σου και ξεκαθαρίζεις τα θέλω σου.

---
Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News