Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Αριδαία: Έλεγχοι για το κάπνισμα με πρόστιμα - φωτιά και επιθέσεις από πελάτες

Με παρατράγουδα πραγματοποιήθηκαν οι έλεγχοι για την απαγόρευση του τσιγάρου

Μπορεί το Υπουργείο Υγείας να διαμηνύει την επιτυχία του μέτρου για την απαγόρευση του καπνίσματος σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος , στη πράξη άλλα συμβαίνουν.

Ειδικά κλιμάκια πραγματοποίησαν ελέγχους σήμερα σε καφέ της Αριδαίας όπου εντόπισαν σωρεία παραβάσεων. Τασάκια πάνω στα τραπέζια και καπνιστές εντός των καταστημάτων να απολαμβάνουν το τσιγάρο τους.  

Αυτή τη φορά οι αρμόδιοι υπάλληλοι δεν σταμάτησαν στις συστάσεις αλλά έβαλαν πρόστιμα σε καταστηματάρχες και πελάτες.

Μάλιστα οι υπάλληλοι για να αποδείξουν την παράβαση δεν έμειναν απλά στη παρατήρηση αλλά φωτογράφιζαν τα τραπεζάκια που είχαν επάνω τασάκια.

Σε κάποια καταστήματα δεν έλειψαν και οι διενέξεις με θερμοκέφαλους πελάτες οι οποίοι επιτέθηκαν φραστικά στους πελάτες ζητώντας "τα ρέστα" για τους ελέγχους λέγοντας ότι ο κόσμος δεν έχει χρήματα για να πληρώνει τέτοια πρόστιμα

44 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai gia na kleisoyn ta magazia

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή στην ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΙΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ και σε όλη την ευρωποι τα μαγαζιά κλείσανε ???

      Διαγραφή
    3. τι λες να πας στα σκοπια στη τουρκια και στη βουλγαρια τι συγκρινεις΄?

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους θα σταματήσουμε να αναπνέουμε το καρκίνο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ..............ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑ........ΦΤΑΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΡΕΛΟΥΣ...

      Διαγραφή
    2. Αφήστε τα κροκοδείλια κλάματα για τη πρώτα απ, όλα για εσάς είναι κάλο την υγειά σας που την βαζεται.εχεται επισκεφτεί στο ΘΕΑΓΕΝΙΟ ?? γνωρίζεται οτι υπάρχει και μια ασθενια που λέγεται ΚΑΡΚΙΝΟΣ γνωρίζεται τι είναι βρογχοσκοπήσει .Άσε καλύτερα ..

      Διαγραφή
  4. ντροπη σας τα μαγαζια στηριζουν τοσο κοσμο από παιδια μεχρι προμηθευτες και αλλους πολλους σε ιδιοτικη επιχειρηση κανουν κουμαντο! ας επιλεξει το κατάστημα αν γουσταρει να δουλευει με καπνιστες η όχι ο κάθε κομπλεξικος κανει θεμα για το τσιγαρο,ιουλιο μηνα με ανοιχτες τζαμαρίες γραψανε μαγαζια μετα δεν εχουμε χουντα....για ξυπνηστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ......ΛΕΓΑΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΠΡΙΛΙΑΝΩΝ ,,,,,,,, ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ???

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ; ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΣΛΙΣΤΑ;;;

      Διαγραφή
    3. σοβαρη μαλακια ειπες 6.44, εσυ μη στελνεις το παιδι σου, στειλτο στα εργοστασια με ενσημα, δε λες που παιρνουν κανα ευρω και κουνιετε η αγορα, τα ενσημα σε μαραναν.

      Διαγραφή
    4. Καλά ρε 9,30 χούντα είναι να ηπαχουνε νομη και να εφαρμοζοντε ??μόνο στην Ελλάδα και σε κάτι αφρικάνικες χώρες είμαστε ότι νάνε !!

      Διαγραφή
  5. το τσιγαρο σας μαρανε να φατε δεν εχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ti le re karagkiozi..oti goustaroume tha kanoume

      Διαγραφή
    2. όταν φας το πρόστιμο να δω τα μούτρα σου χαχα ....

      Διαγραφή
  6. Άντε μπράβο, καιρός ήτανε, ευχομαι να κάνουν έλενχο και για τη μουσική και για τα τραπεζοκαθήσματα που ο καθένας έχει κάνει το πεζοδρόμιο αυλή του, φτάνει πια η κοροιδία, να γίνουν όλοι νόμιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aς κάνει επιτέλους ένας ένα καφέ για μη καπνίζοντες τόσο δύσκολο είναι εμείς που δεν καπνίζουμε ειδικά τον χειμώνα δεν πατάμε στα μαγαζιά λόγω βρώμας μόνο αυτοί που καπνίζουν έχουν δικαιώματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποίος θα κάνει την άρχει !!!Μακάρι στην Γερμανία που πήγαινα για καφέ τα μαγαζιά με το έμπαινες μοσχοβολούσαν καφέ και όχι τσιγαριλα σαν εδώ ..

      Διαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 9:30. ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. προχθές ήμουν σε ενα γάμο στην Έδεσσα σε ένα κέντρο δεξιώσεων απο τα καλά μπήκαμε μέσα και μας είπαν εδώ δεν επιτρέπετε το τσιγάρο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διαμαρτυρήθηκε
    κάπου κάπου ορισμένοι βγαίνανε έξω για κάνα τσιγαράκι
    όπα λέω γίναμε ευρωπη ...
    αλλά που μόλις έγινε 11 η ώρα αυτόματα τα γκαρσόνια μοίραζαν τασάκια !!!
    το τι έγινε μετά από καπνό και ντουμάνι δεν περιγράφετε ...
    ποίος φταίει οι καπνιστές που κράτησαν η ο καταστηματάρχης που χάλασε την ωραία εικόνα του μαγαζιού του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κάνετε μεγάλο λάθος όσοι πιστεύετει ότι ο νόμος δεν πρέπει να εφαρμόζετε. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ . Τα πρόστιμα πρέπει να είναι τσουχτερά για όλους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. για να είναι καπνιστής κάποιος σήμερα πρέπει να έχει κάλο στον εγκέφαλο κατα την ταπεινή μου άποψη.Σόρυ αλλά έτσι είναι.Και επιπλέον θα καταπιέζει και τους άκαπνους? πλάκα μας κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O NOMOΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ! ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τοσο καιρο καταπιεζομασταν εμεις που δεν καπνιζουμε και τωρα που ειπαν να εφαρμοστει το μετρο μας την λετε κιολας..στο κάτω κάτω δεν σας ειπαν να μην καπνιζετε γενικα αλλα μεσα στο μαγαζι. Ας κανετε κ εσεις μια θυσια και να βγειτε εξω να καπνισετε γιατι τοσο καιρο κανουμε μονο έμεις . Σκεφτητε λίγο και τους αλλους και οχι μονο τον εαυτο σας..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όποιος θέλει να καπνίσει... ας καπνίσει στο σπίτι του... δεν έχει κανένα δικαίωμα να υποχρεώνει τους γύρω του σε παθητικό κάπνισμα... με ποιο δικαίωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδω μέσα έχετε μαζευτεί πολλοί έξυπνοι κ δεν κάνει καλο. ο 9:30 εγραψε κατι,όποιος έχει μυαλο ας το σκεφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 9.30΄ και εσύ 3.13΄ έχετε μυαλό; Είναι επιχειρήματα αυτά που επικαλείται ο 9.30΄κι εσύ συμφωνείς;
      Υπάρχει νόμος του ελληνικού κράτους που καταπατείται; Ναι ή όχι;
      Ας αφήσουν τις κουτοπονηριές και οι μεν (καπνιστές και ιδιοκτήτες) και οι δε (μη καπνιστές)
      ΥΓ: Όσο για τους έξυπνους που λες που μαζεύτηκαν, μάθε ότι, όπως είπε και ο Κλιντ Ίσγουντ, η άποψη είναι σαν την κωλοτρυπίδα, όλοι έχουν από μία. Κατάλαβες;

      Διαγραφή
  16. ο νεος αντικαπνιστικος νομος δεν παρα ενας νομος του διαιρε και βασιλευε της νεας ταξης πραγματων.Νοιαζει τωρα τον τροικανο το αν καπνιζεις εσυ στο καφενειο του χωριου σου.....μπουρδες!!!απο τα πρωτα σχολια σας διακρινει κανεις εναν πολεμο σε δυο κοινονικες ταξεις,στους καπνιστες....και μη.Το ιδιο συμβενει με τις χρηματοδοτουμενες FEMEN η τους Gey .... κ.α.!Το βαθυτερο προβλημα αυτων των ψηφησματων και η κατανοηση τους Ελληνα, ειναι πολυ πιο πανω απο την υγεια σου.Αν το προβλημα τους ειναι η δημοσια υγεια...αναλογισου,φταιει το καπνισμα στο καφενειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και σε βρηκανε παρθενα

      Διαγραφή
    2. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ16 Ιουλίου 2014 στις 6:11 μ.μ.

      ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ [[[

      Διαγραφή
    3. Να πανε να κανουν έλεγχο και στης εκκλησίες και εκεί έχει καπνό ´´ και αν σας πειράζει ο καπνός ούτε εκεί να μην πηγαινετε

      Διαγραφή
  18. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ16 Ιουλίου 2014 στις 6:09 μ.μ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ , ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΚΤΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ιδιόκτητης ας περνα απ, το θεαγενειο μια φόρα το εξάμηνο για καμιά μαγνητική στήθους για κάλο και κακό ..Που ξέρεις καμιά φορά ???

      Διαγραφή
  19. Oi kapnizontes einai ena megalo pososto tou plithismou, katholou ameliteo kai plironoun ena arketamegalo poso se forous kathimerina me ta kapnistika tous ki auto katholou ameliteo. Min jexnate oti o mpoumpoukos peire piso to 20ri tis eisodou kai anevase pente (5), nai mono 5 lepta tis times sta kapnistika ant'autou. to kratos den to simferei K A T H O L O U na papsoun na kapnizoun osoi kapnizoun (enas apo tous logous pou polemisan oso mporousan kai to ilektroniko) giati tha xasei forous. To kratos to simferei auto pou ginete oste kai o kapnistis na sinexisei na kapnizei kai na tsakonei kapoious pou kai pou gia na silegei ta prostima. (mi kapnistria)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε να γράφεις Ελληνικά και μετά τα λέμε, μας έβγαλες τα μάτια!

      Διαγραφή
    2. Auti i karamela me ta ellinika kai ta greeklish me exei kourasei. Grafo me greeklish apo apopsi 17 xronia tora kai sta prota xronia, pou gnoriza 50rides me presviopia pou DEN jeran polla apo ipologistes kai ta vgazan mia xara, ta xrisimopoiousan kiola, den eixa kanena provlima. Meta tous olumpiakous agones mou ginate jafnika oloi glossika evesthitoi! Efoson o diaxeiristis den epivalei ta Ελληνικά san glossa grafis, exo tin eleftheria na sxoliaso eite se greeklish, eite se agglika eite se germanika ama goustaro. Poios eisai esi pou katapatas to dikaioma mou stin epilogi?

      Διαγραφή
    3. απλα μας πρειζεις τ αρ..........

      Διαγραφή
  20. Ελλάδα, η πατρίδα του εμφυλίου πολέμου. Τώρα και στο κάπνισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ολα δουλευουν τοσο καλα σε αυτό το κρατος που ηρθε σειρα για το τσιγαρο,τα μισα μαγαζια θα κλεισουν και αυτό γιατι τα στηριζουν αυτή που είναι καπνιστες και εχουν δικαιωμα να καπνιζουν και να παθουν και καρκινο αν πρωτα δεν παθουν καταθληψη,και δεν τρελαθουν από τα χρεη,να βγαλουν το καπνοσημο να πηγαινει ο κοσμος εκει που θελει,αφου για τα λεφτα γινεται ολος ο ντορος και όχι για την υγεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News