Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

 
ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

Στην περσινή συνταγή θα στηριχτεί και φέτος η Ένωση Πολυκάρπης – Μοναστηρακίου καθώς το ρόστερ θα αποτελείται από τα νέα παιδιά των δύο χωριών που έχουν όρεξη και μεράκι για διάκριση. Προπονητής της Ένωσης θα είναι και φέτος ο έμπειρος βετεράνος άσσος Νίκος Τσολερίδης καθώς η διοίκηση είναι απόλυτα ευχαριστημένη από το έργο του. Στα θετικά η παρουσία του νεαρού στράικερ Ντούσκου Γκάζι για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες Α1 ενώ σε αναμονή βρίσκονται όλοι από την απόφαση για το αν θα επιστρέψει ο μέσος Γιάννης Λαζαρίδης που πέρσι αγωνιζόταν στην Ένωση Τσάκων. Επίσης επέστρεψε στην ομάδα ο Ευτύχης Τουτουκτσής από τον ΑΠΟ Πιπεριάς.

ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ

Κάτι άρχισε να κινείται στον Ορφέα Ριζαρίου και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει νέα Διοίκηση όπου βέβαια θα υπάρχουν και μέλη από τη μέχρι πρότινος διοίκηση. Από εκεί και μετά το μπάτζετ αναμένεται να χαμηλώσει αρκετά καθώς τα στενά οικονομικά δεδομένα δεν δίδουν πολλά περιθώρια για να γίνουν μεγάλα ανοίγματα. Θα γίνει προσπάθεια να μείνουν κάποιοι παίκτες – κλειδιά στον Ορφέα που μαζί με τους τοπικούς στην πλειοψηφία νεαρούς παίκτες να γίνει ένα σύνολο που θα έχει στόχο την παραμονή στην Α1. Έχουν ήδη γίνει επαφές με προπονητή που πέρσι εργάστηκε σε ομάδα Α1 και ίσως εντός των ημερών έχουμε αποτελέσματα.

ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΥΕΦΑ C ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Μια πολύ σπουδαία κίνηση κάνει η ΕΠΣ Πέλλας που θα λειτουργήσει σχολή προπονητών για το δίπλωμα ΟΥΕΦΑ C τον προσεχή Νοέμβριο στην Έδεσσα με τον παλιό ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Τέλη Μπατάκη να είναι αυτός που θα διδάξει στους νέους προπονητές. Έτσι θα είναι μια καλή ευκαιρία για κάποιους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που θέλουν να ασχοληθούν με την προπονητική να κάνουν τα πρώτα τους βήματα που σίγουρα θα τους φανούν χρήσιμα αν και εφόσον ακολουθήσουν το επάγγελμα του προπονητή.

ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο Μ.Α. Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Την διατήρηση του περσινού κορμού του προσπαθεί να σιγουρέψει η διοίκηση του Μ.Α. Ν. Πέλλας αρχικά και στη συνέχεια δειλά-δειλά να κάνει μεταγραφικές αναζητήσεις. Κατόπιν εισήγησης του προπονητή Κώστα Νινιατσούδη συμφώνησαν και παραμένουν στην ομάδα οι Κώστας Τσαλκιτζής επιθετικός, Πέτρος Ευθυμιάδης μεσοεπιθετικός και Κώστας Παπαδόπουλος επιθετικός που ήρθε πέρσι το Γενάρη και ήταν από τους πρωτεργάτες της παραμονής. Από εκεί και πέρα κοντά στην παραμονή του είναι ο νεαρός Γιάννης Μπαμπαλής ενώ φίφτυ-φίφτυ είναι η παραμονή του Άκη Τοπαλίδη που φέρεται να έχει προτάσεις από άλλες ομάδες. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες μεταγραφές, χωρίς όμως να ανεβαίνει το μπάτζετ.

Ο ΙΣΑΑΚ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΜΠΑΖΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ

Με νέο πρόεδρο τον Χρήστο Ουγγρίνη που και πέρσι ήταν στο Δ.Σ. του Ολυμπιακού Γαλατάδων θα πορευτούν οι περσινοί πρωταθλητές της Α1 που μάλλον θα κινηθούν φέτος σε πιο… ήρεμα πρότυπα. Ήδη μετά από αναζήτηση βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Τομπάζη στο πρόσωπο του παλιού παίκτη της Αναγέννησης Γιαννιτσών Ισαάκ Τοσουνίδη, ενώ παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Γιώργος (Γιούρι) Ιωαννίδης που οδεύει στο Π. Μυλότοπο και Γιώργος Ν΄σοης που θα αγωνίζεται στη Δόξα Μαυροβουνίου. Αναμένεται να αποκτηθούν νέοι παίκτες, ενώ έχει ανανεώσει ήδη ο γκολκίπερ Μιχάλης Μπόϊκος.

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ

Έχει πάρει φωτιά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Εδεσσαϊκού καθώς η Διοίκηση του Μιχάλη Τζέπτιμπη σε συνεργασία με τον προπονητή Χρήστο Μεσημερλή κινείται και ενισχύει τους Τριαινοφόρους. Ήδη υπέγραψαν και θα βοηθήσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Γιάννης Παλημάνης μέσος από την Ελπίδα Έδεσσας, Πέτρος Πεχλιβάνης αμυντικός από την Ελπίδα Έδεσσας, Τάσος Παγιούλας αμυντικός από την Ελπίδα Έδεσσας, Βασίλης Πούπης μέσος ελεύθερος αγωνίστηκε στη Νάουσα ενώ είχε ξεκινήσει από τον Ηρακλή Έδεσσας, Αφοί Νίκος και Στάθης Μπέσιος από την Ελπίδα ‘Εδεσσας νεαροί σε ηλικία μόλις 21 ετών αγωνίζονται στις θέσεις της άμυνας και της μεσαίας γραμμής και έχουν αγωνιστεί παλαιότερα σε Άγρα και Βρυτά. Θα ακολουθήσουν κι άλλες κινήσεις κάτι που έχει ξεσηκώσει τους φίλους της ομάδας.

ΚΥΜΑ ΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η Ελπίδα Έδεσσας καθώς έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές μετά από μία σαιζόν όπως η περσινή όπου η ομάδα των καταρρακτών αγωνίστηκε στα πλαίη οφ για την κατάκτηση του τίτλου της Α1. Ήδη παρελθόν αποτελούν οι Γιάννης Παλημάνης, Πέτρος Πεχλιβάνης, Τάσος Παγιούλας, Βασίλης Τσόρμπας, Ευθύμης Τσόρμπας, Φόρης Τσόρμπας και υπάρχει και συνέχεια. Όλα δείχνουν ότι μόνο με νεαρά παιδιά θα λειτουργήσει ο σύλλογος, άγνωστο όμως σε ποια κατηγορία.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ Η ΑΕ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ

Μετά από δύο χρονιές μεγάλης προσπάθειας στη Β’ Κατηγορία ήρθε η άνοδος της ΑΕ Καρυώτισσας στην Α’ Κατηγορία και όσα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Για τη νέα σαιζόν στον πάγκο της ΑΕΚ θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Κρυοβρυσιώτης τεχνικός Πέτρος Σεραΐδης που ήταν ο πρωτεργάτης της ανόδου ενώ αναμένεται να γίνουν σοβαρές και προσεγμένες κινήσεις που θα ενισχύσουν τους κιτρινόμαυρους. Ήδη παίκτες της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρούνται ο αμυντικός Πέτρος Συρόπουλος που επέστρεψε από τον Ηρακλή Άσπρου, όπως και ο γκολκίπερ Χάρης Ιωακειμίδης που πέρσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή Αγ. Λουκά.

ΑΒΕΒΑΙΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ Μ.Α. ΟΡΜΑΣ

Γκρίζα σύννεφα εξακολουθούν να υπάρχουν γύρω από το στρατόπεδο του Μ.Α. Όρμας καθώς στασιμότητα παρατηρείται σε αρκετά θέματα της ομάδας. Από τη στιγμή που ο επί σειρά ετών παράγοντας Γιάννης Αβραμίδης δεν έχει πάρει την τελική απόφασή του για το αν θα συνεχίσει να ηγείται ή θα παραδώσει τη σκυτάλη σε άλλους όλα παραμένουν σκοτεινά. Από την ομάδα αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν σίγουρα οι Γιώργος Παντελίδης τερματοφύλακας και Θόδωρος Μανίσης αμυντικός, ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τους Βασίλη Μπελητάσιο, Μανώλη Μανελίδη, Άγκα Γουίλσον, που ίσως αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλες ομάδες.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ

Μετά από κάποια χρόνια στη Β’ Κατηγορία ο Άρης Υδραίας επανήλθε πανηγυρικά και οι άνθρωποι που τρέχουν τα θέματα του Συλλόγου δεν θέλουν να είναι περαστικοί οι κιτρινόμαυροι από την κατηγορία. Ήδη έχει επέλθει συμφωνία με τον Θεόδωρο Τσολερίδη για τη θέση του προπονητή ενώ να σημειωθεί ότι πέρσι ήταν από τους πρωτεργάτες της ανόδου σαν ποδοσφαιριστής. Από εκεί και πέρα στόχος είναι να επιστρέψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από την Υδραία που αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες και το μπάτζετ να κυμανθεί σε όσο το δυνατόν πιο χαμηλά επίπεδα.

ΔΥΜΑΝΙΚΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΝΟΤΙΑΣ – ΠΕΡΙΚΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Κινητικότητα παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ Νότιας – Περίκλειας καθώς προσπαθεί να δυναμώσει το ρόστερ του και σε συνεργασία με τον νέο όπως όλα δείχνουν προπονητή Τόλη Οργατζόγλου ήδη έχει αρχίσει να κάνει επαφές με διάφορους παίκτες που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο του συλλόγου. Ήδη συμφώνησε και θα φοράει τα ασπρόμαυρα ο έμπειρος αμυντικός Γιάννης Κιόσης επί σειρά ετών στέλεχος του ΠΑΣ Ξιφιανής ενώ η διοίκηση του Χρήστου Κιούπη υπόσχεται και άλλες εκπλήξεις στους φίλους της ομάδας.

ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ

Όλα δείχνουν ότι το διάλλειμα που έκανε ο Ακρίτας Σωσάνδρας ήταν μικρό καθώς όλα συνηγορούν ότι την ερχόμενη περίοδο επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Βρέθηκαν νέοι άνθρωποι που έδειξαν ενδιαφέρον και με τη βοήθεια κάποιων βετεράνων παικτών θα προσπαθήσουν να βγάλουν τον σύλλογο από την απραξία. Ήδη γίνονται κινήσεις να επιστρέψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες, ενώ το ρόστερ θα το συμπληρώσουν κάποια νεαρά παιδιά του χωριού.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΨΑΛΟΥ

Με τον Βασίλη Μαντζάρη θα πορευτεί στην επιστροφή του στην Α1 ο Όλυμπος Αψάλου καθώς η διοίκηση του Κώστα Τζήμα ήρθε σε συμφωνία με τον περσινό προπονητή του Αλμωπού. Συζητήθηκαν αρκετά θέματα με πρωτεύοντα φυσικά τα μεταγραφικά όπου θα χρειαστούν κάποιες προσθήκες σε θέσεις που πονάει η ομάδα, ενώ έγινε και συζήτηση για οργανωτικά θέματα αλλά και για την προετοιμασία. Από εκεί και πέρα δύσκολα θα συνεχίσουν οι Χρήστος Σέλκος γκολκίπερ που οδεύει προς τους Προμάχους και Παναγιώτης Ουρτζάνης μέσος που έχει αρκετές προτάσεις. Να σημειωθεί ότι ανανέωσε τη συνεργασία του ο νεαρός μέσος Σωτήρης Κόγιος.

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ

Ένας άνθρωπος που λατρεύει τον Άρη Παλαιφύτου μπαίνει μπροστά για να συνεχίσει να λειτουργεί ο σύλλογος. Ο λόγος για τον γνωστό επιχειρηματία Σπύρο Κουτσουρά που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας έχοντας συμπαραστάτες μόνο τους ποδοσφαιριστές καθώς κανένας άλλος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για την ομάδα. Εντός των ημερών θα γίνει γνωστός ο προπονητής των κιτρίνων που δεν αποκλείεται να είναι και πάλι ο Ανδρέας Βοϊτσίδης ενώ δεν θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να έχουν την πλειοψηφία.

2 σχόλια:

  1. Για το μανδαλο γιατι δεν λετε τπτ τοσες μεταγραφες καναμεε ΜΠΑΜΠΗ ΣΑΒΒΑΚΗ,ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΑΝΤΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.. ΤΟΝ ΛΕΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ και αλλους....παμε δοξα μανδαλουυ τρελανε μαςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News