Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Οργισμένη παρέμβαση της Ζαπουνίδου στο Aridaia News - Καταγγέλλει τις αθλιότητες του Δήμου Αλμωπίας

Διαβάστε τη δήλωση της Δέσποινας Ζαπουνίδου

Μία οργισμένη παρέμβαση έκανε ο Δέσποινα Ζαπουνίδου μιλώντας αποκλειστικά στο Aridaia News.

Η Αθλήτρια με τις μεγάλες διακρίσεις από την Αλμωπία, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και μας κάνει περήφανους, απευθύνει μία κραυγή αγωνίας και βγάζει στη «φόρα» τις αθλιότητες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη στο Δήμο Αλμωπίας.

Διαβάστε τη δήλωση της Δέσποινας Ζαπουνίδου:

Σε 20 μέρες περίπου είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στη Ζυρίχη, το μεγάλο ραντεβού των κορυφαίων αθλητών της Ευρώπης, στο οποίο θα μετέχω κι εγώ με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας.

Σίγουρα αυτή την περίοδο το μόνο που θα έπρεπε να με απασχολεί είναι η προετοιμασία μου και ο αγώνας μου. Δυστυχώς όμως είναι τόσο μεγάλη η πίκρα μου από τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων της τοπικής αρχής που δε με αφήνει να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου, όπως θα ήθελα.

Από το Δεκέμβριο της περασμένης χρονιάς έχω έρθει σε επαφή με το δήμαρχο Αλμωπίας κ. Πασόη για μια επιχορήγηση από το δήμο μου, που θα με βοηθούσε να διεκπεραιώσω όσο το δυνατόν καλύτερα τη χειμερινή μου προετοιμασία. Με διαβεβαίωσε ότι τα χρήματα θα τα έχω το αργότερο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Κανόνισα την προετοιμασία μου στη Σικελία, κοντά στον προπονητή μου, όμως από το Δεκέμβριο μέχρι το Φεβρουάριο δεν έγινε καμία απολύτως ενέργεια. Έτσι ανέβαλα την προετοιμασία. Από το Φεβρουάριο λοιπόν που άρχισα να πιέζω περισσότερο άρχισε και η μεγάλη κοροϊδία. Κάθε φορά που πήγαινα στο δήμο μου έλεγαν πως το θέμα μου θα έχει τελειώσει μες στην επόμενη εβδομάδα. Κάθε εβδομάδα… από εβδομάδα.

Το τραγικότερο όλων είναι ότι το θέμα μου δεν είχε περάσει καν από δημοτικό συμβούλιο. Πότε πέρασε; Τον Απρίλιο! Τόση κοροϊδία… Αφού πέρασε από το ΔΣ και εγκρίθηκε το ποσό των 2.500 ευρώ, το χαρτί πήγε στην οικονομική υπηρεσία όπου και παρέμεινε για περίπου 2 μήνες. 2 ολόκληρους μήνες κρατούσε το χαρτί υπάλληλος του δήμου, κρίνοντας ότι υπάρχουν λάθη σε αυτό, χωρίς όμως να ενημερώσει κανέναν ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις. Εγώ εξακολουθούσα να ακούω το «από εβδομάδα».

Κάποιοι άνθρωποι μάλλον δεν θέλουν να καταλάβουν ποιον έχουν απέναντι τους. Ίσως ακούγεται κάπως αυτό, όμως με μια 5η και μια 12η θέση σε παγκόσμιους αγώνες, μια 5η θέση σε ευρωπαϊκό και δυο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχω το δικαίωμα, όπως και κάθε άλλος πολίτης φυσικά, να απαιτώ κάποιο σεβασμό.

Δεν είναι δουλειά του αθλητή να ασχολείται με τέτοια θέματα. Από τη στιγμή που αποφασίζει ο δήμος να στηρίξει έναν αθλητή του, πρέπει να βρίσκει τρόπο να το κάνει. δεν είναι πρόβλημα του αθλητή αλλά δικό τους.

Στην τελευταία συνάντηση που είχα με το δήμαρχο αυτό που μου είπε χαρακτηριστικά ήταν: «εγώ δε μπορώ να μαλώνω συνεχώς μαζί της», εννοώντας την υπάλληλο, «αν μπορέσεις να τα βρεις μαζί της, εγώ πολύ ευχαρίστως να δώσω το ποσό. Για γέλια ή για κλάματα… Δεν ξέρω, θα κρίνει ο κόσμος.

Το θέμα βέβαια δε θα το αφήσω έτσι. με κορόιδευαν ολόκληρη τη χρονιά για 2.500 ευρώ και στο τέλος δε μου τα έδωσαν κιόλας. θα ασχοληθώ και πάλι με το θέμα μόλις επιστρέψω από τους αγώνες. Είναι μεγάλη η πίεση και το άγχος του αγώνα που δε θα μου έκανε καλό οποιαδήποτε επαφή μαζί τους.

Κλείνοντας μόνο να αναφέρω κάτι που μου έκανε και εμένα μεγάλη εντύπωση: Πριν μερικά χρόνια βρέθηκα στον Άγιο Κοσμά με έναν μεγάλο αθλητή της δεκαετίας του ’70, τον κ. Κοντοσσωρο και θυμάμαι να μου λέει: «Εμείς κοπέλα μου κάναμε υψηλό αθλητισμό την περίοδο της χούντας. Τώρα εσάς σας έχουν πεταμένους. Εμάς τότε για να καταλάβεις πως μας αντιμετώπιζαν, βλέποντάς μας οι στρατιώτες χτυπούσαν προσοχή»! Με είδε απορημένη και μου εξήγησε: «Στο στήθος μας φέραμε το εθνόσημο, τιμούσαμε την πατρίδα μας»! Νομίζω πως αυτό λέει πολλά.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:
 

94 σχόλια:

  1. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιανού λογαριασμό ντρέπεσαι; Του δήμαρχου, της υπαλλήλου της οικονομικής υπηρεσίας ή της κατάντιας μας γενικά;

      Διαγραφή
    2. Παρεπιμπτόντως στο Δήμο Σκύδρας κόβουν ένταλμα πληρωμής σε μία ώρα. Ελέγχεται από τον επίτροπο και πληρώνεται την επόμενη.

      Διαγραφή
    3. Εδώ έχουμε κάτσε καλά οικονομική υπηρεσία!

      Διαγραφή
  2. ναι οντως επι χουντας ειχαν αθλητικες εγκαταστασεις στη γυαρο και τη μακρονησσο απ οτι θυμαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επι χουντας εβρισκες το δικαιο σου νασε συγουρος γιαυτο . Επι Πασοκ- Πασοη βρησκεις ΡΑΤΣΙΣΜΟ-ΦΑΣΙΣΜΟ με ολοι την ενοια των λεξεων

      Διαγραφή
    2. Nαι καζανοκεφαλε ...μαλλον δε θυμασαι ποιος κατηργησε γιαρο και μαρο το 1973 !! Το ποιος τα ανοιξε παλι δε το θυμασαι κολοκυθοπουλε !! Παπανδρεου που θα πας το κεφαλι σου θα φας !!!! Σου θυμιζει τιποτε ???

      Διαγραφή
    3. Αφήστε την χούντα στην λήθη της και τα ατυχές παράδειγμα της αθλήτριας κατά μέρος.
      Η κοπέλα εκθέτει συγκεκριμένα προβλήματα δυσλειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου, προβλήματα επικοινωνίας του δημάρχου με τους υπαλλήλους καθώς και ανικανότητα διεκπεραίωσης στοιχειωδών διαδικασιών (ακόμα και η άρνηση διεκπεραίωσης οφείλει να τεκμηριώνεται ή τα λάθη να διορθώνονται άμεσα ή τουλάχιστον σε εύλογο χρονικό διάστημα).
      Να αναζητηθούν οι ευθύνες των υπευθύνων προισταμένων και των διευθυντών της αρμόδιας υπηρεσίας.

      Διαγραφή
    4. Όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει. Πόσο μάλλον όταν οι πιο πολλές είναι κότες. Δέκα προιστάμενοι και πέντε διευθυντά δες σε απίστευτα φάλτσα η ορχήστρα. Χρειάζονται γενικό δερβέναγα με μεγάλα "....." και δήμαρχο να τους βάλλει όλους στην θέση τους.
      Δεν μπορεί αντί να λύνουν να δημιουργούν περισσότερα προβλήματα, δεν μπορεί να απουσιάζουν και να μην υπάρχει αναπλήρωση. Δεν μπορεί να ταλαιπωρούν τον κοσμάκι. Γενικά, όχι μόνο την συγκεκριμένη αθλήτρια.

      Διαγραφή
  3. Κατ αρχην πολλά συγχαρητήρια Δέσποινα που μας κάνεις περήφανους!!!

    ξεφτύλισε τους όσο μπορείς ονομαστικά όλους ,μην χαρίζεις κανέναν,ανήκεις στους αθλητικούς ήρωες και δεν το σέβεται κανείς, γιατί κανείς δεν έχει ιδανικά και αξίες,σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να βρεθείς σε τέτοια θέση που να μην έχεις ανάγκη κανένα από αυτούς .....κάποτε σεβόντουσαν την χώρα και όλους αυτούς που την τιμούσαν ..τώρα η κατάσταση είναι ακριβώς όπως την σχολίασες.....καλή επιτυχία και πάλι ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου πηγε και μπλοκάρισε τις οικονομικές ενισχύσεις στους αθλητές Σταματιάδη και Ζαπουνίδου, ο Κος Προκοπίδης. Το έχει παραδεχτεί άλλωστε και ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι δεν ζητα απο το σηλογο τισ απο το διμο του σηλογου που ειναι απο τιν ομοσπονδια τισ απο τιν πολιτια κ.τ.λ στον παρελθον εχουν παρει χρηματα απο τον δημο οι εν λογο

      Διαγραφή
  5. Δυστυχως ατομα που ειναι αξια στηριξης καταντουν ""αντικειμενο'" χλευασμου!Καλη τυχη στο μεγαλο σου αγωνα και οταν καποιοι θα λενε πως εισαι παιδι αλμωπια να τους υπενθυμιζεις πως ποτε κανεις δε σε στηριξε απ τους υπευθυνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είναι το γνωστό μεγάλο θέμα με την άγνοια του δημάρχου και των συνεργατών του σε αθλητικά θέματα.Ποτέ άλλοτε η Αριδαία και η Αλμωπία δεν είχε τόσο άσχετο με αθλητικά θέματα δημοτικούς παράγοντες.Καλός χρυσός ο κύριος Πασόης αλλά το αθλητικό δεν το είχε.Και δυστυχώς γι αυτόν έπεσε και σε επίσης άσχετους συνεργάτες.Η ζωή συνεχίζεται και ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε γλυκιά μου μια χαρά το πήγες, αυτό με την χούντα γιατί το ανέφερες και τα χάλασες όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη σε πειραξε στη χουντα ? που η Ελλαδα ειχε μηδεν χρεος ? που ολα δουλευαν ρολοη , που ειχε την ΜΟΜΑ και δεν εκλεβε προμηθειες ο καθε Μπομπολας , που δεν ειχε Τζχατζοπουλους, παπακοσταντινους ,Παπανδρεους .Παπαντονιους και ολους αυτους τους παπα...., κλεφτες[δημοκρατες] , που εβρισκες το δικαιο σου , που ειχε αξια η δραχμη σου , θελαμαι δημοκρατια φαε τορα δημοκρατια

      Διαγραφή
    2. έτσι είναι έχεις δίκαιο

      Διαγραφή
    3. Πολύ καλά έκανε και την ανέφερε δεν την επικροτεί σα καθεστώς αλλά οι αλήθειες πρέπει να ειπωνονται

      Διαγραφή
    4. οσο και να σε πειραζει αυτη ειναι η αληθεια!!

      Διαγραφή
    5. "Φαε τορα δημοκρατια" λέει ο άλλος. Από ορθογραφία μάλλον δεν έφαγες τίποτα...

      Διαγραφή
  8. κοριτσακι μου...μεχρι πριν την τελευταια παραγραφο ,τάπες μια χαρα και εχεις ολα τα δικια του κοσμου !! μαζι σου !! αλλα τον Κοντοσσωρο τι τον ανακατεψες ?? θεωρεις οτι καλυτερα ναχαμε την χουντα επειδη οι στρατιωτες στεκονταν προσοχη στους ολυμπιονικες?? η χουντα ηταν μια μαυρη σελιδα στην ιστορια της Ελλαδας και μακαρι να μην ζησουμε ποτε ξανα τετοιο καθεστως !! αλλα και σημερα τα πραγματα δεν ειναι πολυ καλυτερα για ολον τον κοσμο !! μια "ιδιοτυπη χουντα" θαλεγα οτι ζει ο Ελληνικος λαος και για αυτο δεν ικανοποιουνται δικαια αιτηματα , οπως και το δικο σου!! αφου οπως περιγραφεις στις δηλωσεις σου δεν σου αρεσει ο τροπος που σου συμπεριφερθηκαν ο Δημαρχος και οι υπηρεσιες τους, ψαξτο και μεινε εκει να αγωνιστεις να διορθωθουν καποια πραγματα σε οτι αφορα την διοικηση !! ασε την χουντα..ή καλυτερα διαβασε για το τι γινοτανε στην χουντα και θα καταλαβεις οτι δεν ηταν καλυτερα για κανεναν τοτε ουτε και για τους ολυμπιονικες, αν θελει κανεις να δεις την ουσια και οχι το εθνοσημο !! σου ευχομαι παντα επιτυχιες, μεινε απερισπαστη στον αγωνα σου και οταν θαχεις τον χρονο σε συμβουλευω να συμπαραταχθεις στο πλευρο αυτων που αγωνιζονται για να αλλαξουν τα πραγματα προς το καλυτερο ,για την Ελλαδα και για ολους μας !!! :) :)....Κικη Κουσιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esy pola kses gia xounta!an h xounta htan mia mayrh selida pou soy efere nero sto spiti pou sou efere reyma mesa sto spiti pou ekane dromous pou ekane sxoleio pou xarise daneia se agrotes pou edose spitio se ftoxo kosmo pou koimontousan me anoixtes tis portes tote ayth h epoxh pou se koboun to reyma se koboun to nero kleinoun ta sxoleia sou pernoun ta spitia apo xreh fonaze na koimitheis sto spiti sou mesa kosmos troei apo ta skoupidia mpeneis sta nosokomeia kai pas ston agio petro den bgeneis apo ekei mesa tote ayth thn selida pos mporoume na thn poume eksipni kopela esy>???

      Διαγραφή
    2. ενω εσυ ξερεις? ετσι σας λενε στα κεντρικα της χα?

      Διαγραφή
    3. πόσο κατεστραμμένος παίζει να είσαι; έχεις αναζητήσει καθόλου γιατί 'ηρθε νερό και ρεύμα στα σπίτια εκείνη την εποχή; για να μαθαίνεις λοιπόν, ήταν ενα πρόγραμμα του Ελληνικού κράτους που είχε μπει σε εφαρμογή από τις κυβερνήσεις ΠΡΙΝ την χούντα και αυτή απλά το συνέχισε. όπως και τα βιβλία στα σχολεία, που είχαν τυπωθεί όλα στην περίοδο του Γερου της Δημοκρατίας και τα μοίραζε η χούντα σαν δικά της. τόσο μα τόσο να μασάς κουτόχορτο από τις "πατριωτικές" σελίδες που διαβάζεις;; ελεος ρε φίλε, λαμόγια του κερατά ήταν οι χουντικοί, όπου την εποχή που όλος ο προοδευμένος κόσμος έκανε βήματα ανάπτυξης, βήματα προς τα μπροστά, εμείς κάναμε άλματα προς τα πίσω. Και αν η Δέσποινα θέλει οταν την βλέπουν οι στρατιώτες να βαράνε προσοχή όταν την βλέπουν, ας πάει σε κανένα "δημοκρατικό" κράτος της Αφρικής, να δει πως κάνουν εκεί προετοιμασία αυτοί και αυτές που βγαίνουν διαρκώς πρώτοι στο αγώνισμα που αγωνίζεται..

      Διαγραφή
    4. Δν ξερω τι ειναι πιο τραγικο , η συμπεριφορα της δημοτικησ αρχησ, η το οτι μια ολυμπιονικης θεωρει οτι ηταν καλυτερα τοτε επειδη θα βαραγαν προσοχη η στρατιωτες .. οσο για τον φασιστα απο πανω , δν εχω να πω τπτ ,ο τυποσ εχει iq αμοιβαδας

      Διαγραφή
    5. Κυρα Κικη .....μαυρη σελιδα της χωρας τωρα ζουμε...!! που ο κοσμος λοιμοκτονει και εχουμε την χειροτερη συμμαχικη χουντα ολου του δημακρ. τοξου εν ονοματι της καρεκλας -προς δοξαν της κλεψιας -ρεμουλας -ξεπουληματος της χωρας κ οτι κακο συναπαντημα υπαρχει ! ΟΠΟΙΟΣ αντιστεκεται στη μπουζου !! ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑ ΕΘΝΟΣΗΜΟ στη μπουζου !! ΚΑΛΑ τα ειπε η κοπελλα και ορμηξατε ενα σωρο παραμυθιασμενα -φανατισμενα-παπαγαλακια να την φατε .! ΤΡΟΜΑΞΕ ομως και το ασπρο πηγε να το κανει μαυρο !! Μη μασας κοπελλα μου ,τοτε ειχαμε κρατος ......Τωρα τραβα στα καφενεια -σε οποιοδηποτε--να σου πουν τι εχουμε ...!!

      Διαγραφή
    6. Για τον 1.07 που τα ξερει ολα .....Αφου ηταν κακια -μα πολυ κακια η επταετια......γιατι δεν πεταξε στα σκουπιδια το προγραμμα { οπως λες εσυ } των πολιτικαντηδων ??στο κατω -κατω δικτατορια ηταν... ,οτι ηθελε εκαμνε !!! Και πιστευεις τα σχολ βιβλια του γερου η της γριας θα κραταγε ? Τωρα εσυ ακατεργαστε τσιμεντολιθε τι διαβαζεις ??? τα βιβλια που εγραψαν ταλαμογια -μιζαδοροι της μεταπολ??και μασας γλιστριδα περιμενοντας αναπτυξη απ την κλεφτουρια ?? Αλλα εχει φρακαρει το λιγο μυαλο που εχεις ....και δεν βλεπεις οτι δυαλυεται η χωρα ξεπουλιεται!!!

      Διαγραφή
  9. Αυτά τα γεγονότα πρέπει να πληγώνουν όλους εμάς που επευφημούμε τους αθλητές εκ του αποτελέσματος χωρίς να γνωρίζουμε τον άθλο τους και έκτος αγωνιστικού χώρου . Η ΤΠΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ! ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κάποιος πρέπει να μας εξηγήσει πως γίνεται η Αριδαία να είχε κλασικό αθλητισμό υψηλού επιπέδου με προπονητές αθλητές και επιτυχίες από παλιώτερα, τις οποίες Δήμαρχοι Βουλευτές Υπουργοί και Πρωθυπουργοί τιμούνε ,δοξάζουν, κυνηγάνε να έχουνε πάντα με διακρίσεις κι εδώ δεν δίνουμε σημασία να τις ξαναέχουμε ....... έτσι απλά για προβληματισμό και περίσκεψη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kai ti simainei pou anefere to 8ema tou kwntosswrou?? katse na deis pou 8a s vgaloun k xrusaugitissa despoina..eiste apla geloioi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανεις δεν ειπε κατι τετοιο απλα ατυχες παραδειγμα

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ??? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΛΕΦΤΡΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ???

      Διαγραφή
  12. Θα μας πειτε ολοι την ιστορια της χουντας λες και δεν την ξερουμε !!! αμα δεν καταλαβαινετε για ποιον λογο το αναφερει η Δεσποινα Ζαπουνιδου και οχι το κοριτσακι μην κανετε αναλυσεις και κοιταξτε την ουσια!!! Το προβλημα ειναι αλλο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα είναι ότι ο δήμος λειτουργούσε ρολόι όταν είχε έναν διευθυντή απόφοιτο λυκείου, πρώην γραμματέα κοινότητας και τώρα που σε κάθε γραφείο υπάρχει ένας προιστάμενος και ένας διευθυντής όλα έχουν γίνει μπάχαλο.
      Ατυχέστατη μάλλον και η επιλογή και του γενικού γραμματέα που δεν βελτίωσε τίποτα στην λειτουργία του δήμου. Αν προσθέσουμε και την κακή επικοινωνία δημάρχου ή δημοτικής αρχής με τους υπαλλήλους φέξε μου και γλίστρησα.

      Διαγραφή
    2. σωστή προσέγγιση η παραπάνω, εαν προσθέσει κανείς και την ανευθυνότητα των υπαλλήλων, καταλαβαίνεις απόλυτα την κατάσταση.

      Διαγραφή
  13. αν θυμαμαι η δεσποινα ειχε ευχαριστησει δημοσια τον παρουτογλου για μια βοηθεια σε καποιους αλλους αγωνες, τι αλλαξε τωρα? αστοχο το παραδειγμα με τον κοντοσωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. την χουντα η κοπελα την αναφερει οπως της την ειπε ο κοτνοσσωρος , φανταστειτε μονο ποσο πικραμενη ειναι ,
    ντροπη σε ολους μας
    να μας πειτε ποια ειναι η γυναικα υπαλληλος που δεν εγκρινει και μαλωνει με τον πασοη ετσι για δημοσια διαπομπευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτη ειναι η τακτική του πασοη εδω και χρονια. χαρτια κολανε σε κάποιο γραφείο για μηνες. και ετσι σε ολους λεει ναι αλλα τιποτα δεν γίνετε γιατι οι <> υπάλληλοι δεν των βοηθούν. άχρηστοι όλοι τους. και με υφακι. αλλα δεν το ήξερα οτι πρεπει να ζήσω στην χουντα εγω και το παιδί μου για να στέκονται προσοχη οι στρατιώτες σε αθλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο υψηλού επιπέδου αθλητισμός" του Κοντόσσωρου ποιός ακριβώς ήταν , σε διεθνή επίπεδα; Και τότε, οι τσανακογλύφτες ήταν ευννοούμενοι και με θαλασσοδάνεια που χαρίζονταν -με πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων- και με οικόπεδα (που δίνανταν ανάλογα με την ,,επίδοση του τσανακογλύφτη: όσους περισσότερους έστελνε στα "σωφρονιστήρια" τόσα περισσότερα τα στρέμματα και τα τετραγωνικά...)
    Για την ουσία της παρέμβασης της αθλήτριας: πότε ο πολιτισμός και ο αθλητισμός αντιμετωπίσθηκε στην Ελλάδα σε σωστές βάσεις; Μη μου πείτε στους Ολυμπιακούς, γιατί θα τους πληρώνουμε -μέσω και τρόικας εσαεί, αλλά γι 'αυτά τζιζ...). Βλέπουμε πώς χρησιμοποιούνται οι εγκαταστάσεις, τί πολιτική αθλητισμού επιλέγεται( βλέπε Μαρινάκης...). Η κοροϊδία που υφίσταται η αθλήτρια είναι ίδια σε όλα τα επίπεδα. Καλό είναι να φωνάζει και να διεκδικεί, απαιτώντας και συνέπειες για όσους την εμπαίζουν. ΜΠΟΡΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Μόνο που χρειάζεται να γίνει "κακιά" με ανθρώπους του συστήματος και να τους ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ. Αυτό ενέχει και κίνδυνο πολέμου εναντίον της. Αν είναι αποφασισμένη, ας το κάνει. Θα βρει σίγουρα και συμμάχους και υποστηρικτές. Αλλά θέλει ΑΠΟΦΑΣΗ να το βάλει με κατεστημένη νοοτριπία και κατεστημένους ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την πρασινη καρτα την ξεχασες φιλε !!! των φρονηματων το θυμηθηκες ...Το φαγοποτι που εγινε 40 χρονια .αν γινοτανε τοτε σκεψου τι ουρλιαχτα θα ειχαμε τωρα απ ολο αυτο το πολιτικο συνοθυλευμα.. για την σημερινη καταντια της χωρας .. Καμμια συγκριση σε αριθμους μετα παλια ...δεν κανουν ....Καταλαβες...γιατι ??

      Διαγραφή
    2. Καταγγελία στην περιφέρεια που ελέγχει τους δήμους και ο κάθε κατεργάρης υπάλληλος στον πάγκο του. Σύμμαχοι ,παθόντες και μη μαζί σου. Εγκρίθηκε η απόφαση Δημοτικού συμβουλίου από την περιφέρεια; τελείωσε τότε η ιστορία.

      Διαγραφή
  17. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΑΠΟΥΝΙΔΟΥ
    Ήμουν σίγουρη ότι τα λόγια μου θα παρεξηγούνταν ή και θα παρερμηνεύονταν. Αυτό ακριβώς ήθελα να τονίσω : Πως είναι δυνατόν σε μια εποχή που αποτελεί όντως μαύρη σελίδα για την ελληνική ιστορία οι αθλητές να έφεραν καλύτερης αντιμετώπισης . ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω γιατί απολογείσαι ....... Κάποια πράγματα πειράζουν κάποιους οκ αλλά ας μην εθελοτυφλουν... Πρόβλημα τους
      Μια φίλη .

      Διαγραφή
    2. Μην μασάς κορίτσι μου δεν είναι αυτό το θέμα μας. Κάνε καταγγελία στην περιφέρεια που ενέκρινε την απόφαση ΔΣ. Να δούμε τι θα πει το΄τε η υπάλληλος.

      Διαγραφή
  18. δε νομιζω πως πρεπει να σταθουμε στη χουντα,δεν ειναι αυτο το ζητημα που μας απασχολει τωρα..Το θεμα ειναι πως αθλητες μεγαλης δοξας και τιμης μενουν στο περιθωριο σε μια χωρα που το μονο που μας εχει απομεινει ειναι σπουδαιοι επιστημονες,αθλητες,απλοι αμθρωποι που προσπαθουν να εξυψωσουν την ελλαδα μας σε χαλεπους καιρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μπορεί να γίνω λίγο κακός αλλά το μόνο απαράδεκτο που βλέπω είναι ότι ο δήμος δέχτηκε να δώσει αυτά τα λεφτά. Με αυτά τα λεφτά θα μπορούσε να γίνει κάποια συντήρηση του γηπέδου η κάτι τέτοιο και όχι να χρηματοδοτούμε τους αθλητές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο ουσιαστικό σχόλιο ως τώρα. Γι αυτό μπήκαν μέσα όλοι οι δήμοι της Ελλάδας επειδή μοίραζαν λεφτά σε αθλητές και σωματεία για δημόσιες σχέσεις και ψήφους αντί να τα δίνουν σε κοινοφελή έργα!

      Διαγραφή
    2. βρει κεφτέ !!! τι λες !!!

      Διαγραφή
    3. ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ!!

      Διαγραφή
    4. δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το παράλογο σε αυτό που ανέφερα στην αρχή. Δηλαδή σε μια τέτοια περίοδο που καλώς η κακώς δεν υπάρχουν χρήματα θα πρέπει να τα δίνουμε σε κάποιον για να κάνει πρωταθλητισμό και όχι σε έργα για το κοινό καλό???

      Διαγραφή
  20. Μονο απο αυτο μπορει να καταλαβει κανεις το επιπεδο ολων σας κυριοι....ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.... αλλα εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε ....Ο σεβασμος ειναι ξενη λεξη για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΛΥΠΑΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΙΖΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ .ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ… ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .....ΚΡΙΜΑ!!!! ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το να κατανοήσεις Δέσποινα το υψηλό ιδεώδες του αθλητισμού χρειάζεται υψηλό επίπεδο πνευματικής καλλιέργειας.Εσύ από ποιούς περίμενες να τη βρείς αυτή την καλλιέργεια; Ευτυχώς ο λαός ξέρει να τιμωρεί στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. είναι εύκολο να τάζεις με λεφτά εκτός από τα δικά σου. ας έβγαζαν όλοι και έδιναν 50€ ο καθένας από την τσέπη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ήμουν παρούσα σε δυο δημοτικά συμβούλια, μέσα στο 2014, στα οποία αποφασίστηκε η στήριξη δύο αθλητών μας, μία εκ των οποίων ήταν και η κα Ζαπουνίδου. Στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο αποφασίστηκε η στήριξη μόνο ενός αθλητή μας της άρσης βαρών με το ποσό των 4.000 ευρώ. Ήταν ένα εξευτελιστικό παζάρι μειοδοτικού χαρακτήρα... Ειρωνευόμενη την κατάσταση που επικρατούσε, πρότεινα να δώσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι την αποζημίωσή τους από τα δημοτικά συμβούλια, ξέροντας ότι αυτή είχε καταργηθεί τον τελευταίο χρόνο!! Και τότε έγινε αυτό που περίμενα: ξαφνικά όλοι σοβάρεψαν και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το κόψιμο του "επιδόματος" και την καθυστέρηση πληρωμής των "δεδουλευένων" τους...
    Στη δεύτερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προτάθηκε η αλλαγή της παραπάνω απόφασης και επιμερισμός του ποσού της ενίσχυσης σε δύο αθλητές, μία εκ των οποίων ήταν η κα Ζαπουνίδου.
    Ουδεμία μνεία έγινε στην προσφορά της αθλήτριας στον Ελληνικό αθλητισμό και στον τόπο μας!!
    Αίσχος!!
    Όσο για το θέμα της χούντας, που προκάλεσε ορισμένους, ένα έχω να πω: Η ηθική κατάπτωση και η ελαστικότητα της εθνικής συνείδησης είναι το παρακμιακό αποτύπωμα μιας διαστροφικής ιστορικής πορείας των τελευταίων 30 ετών που στηρίχτηκε στον αναθεματισμό αξιών που μας κράτησαν ζωντανούς επί αιώνες. Το σημερινό γίγνεσθαι υπολείπεται ακόμα και της πιο μαύρης περιόδου της ιστορίας μας, της χούντας.
    Φοβόμαστε να φέρουμε το εθνόσημο και μένουμε τουλάχιστον απαθείς στη θέα των εθνικών μας συμβόλων με το φόβο της ταμπέλας του εθνικιστή ή του φασίστα.
    Πίσω από τη μονιμότητα και τις πελατειακές σχέσεις, κρύβουμε το αίσθημα του δικαίου και καταδικάζουμε το σύνολο. Αν δεν είναι αυτό φασισμός, τότε τι είναι;
    Μαζί σου κορίτσι μου, σε ό,τι κι αν χρειαστείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω στα οσα γραφεις ,...ιδιαιτερα στην παραγραφο --Η ηθικη καταπτωση εως ..............μας κρατησε ζωντανους εοι αιωνες-- Επισης για την παραγρ. -Φοβομαστε να φερουμε το εθνοσημο εως ..........του ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ η του φασιστα .. Κανεις λαθος ομως ειλικρινα και φανταζομαι ,τα διαβασες- λογω ηλικιας- την ιστορια ,που γραφτηκε απ τους καιροσκοπους Ελληνες οτι η επταετια ηταν μαυρη σελιδα ! -

      Διαγραφή
  24. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ.Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ.(ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΟΥΔΕΙΣ ΕΜΙΣΗΣΕ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η Κ ΖΑΠΟΥΝΙΔΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΘΛΗΤΗΣ-ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1990-2000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευρίσκεσθε εκτός θέματος και εκτός του αθλητικού πνεύματος. Η Πατρίδα, οφείλει την ανταμοιβή στους αθλητές της. Στην κλασσική Ελλάδα, γκρέμιζαν μέρος του τείχους, ήταν σεβαστός από τους πάντες ο Ολυμπιονίκης, είχε φοροαπαλλαγή, και του διένειμαν μέρος γής. Το ίδιο έγινε και στον Μελισσανίδη, δίπλα σου, στην Χρυσή. Τότε, που τον υποδέχοντας στα όρια του χωριού του. Είπαμε όμως, κοντή μνήμη και χαιρέκακη ασέβεια, σε κάθε τι που εκφράζει ευγενή άμιλλα και ανταγωνισμό. Προφανώς, με την ελαφρότητα του ανώνυμου διαθέτεις το πλεονέκτημα να εκφράζεις οιαδήποτε παράλογη κριτική, επειδή οι αγωνιστές στην ζωή σας φοβίζουν...
      Σάββας Λαζόπουλος.

      Διαγραφή
  25. όλα καλά τα είπες αλλά στο τέλος το έχυσες το γάλα έσπασες και την καρδάρα τι ανακάτεψες την χούντα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ποια χουντα κ βλακείες???η κοπελα μιλαει για την κοροιδια τοσων μηνων.ας μην της τα εταζαν..κ γι'αυτο,αυτη φταιει???τι γελοιότητες λετε???κ το διευκρυνιζει κ με σχολιο της.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!με τη βλακεια του καθενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η αθλήτρια, με διεθνείς επιτυχίες και αγώνες που υπερβαίνουν το στενότατα όρια της Αλμωπίας, έθεσε ένα σοβαρώτατο θέμα: Επιχορήγηση για να έχει την δυνατότητα προετοιμασίας και συμμετοχής. Ο κ Δήμαρχος, δεν το αρνήθηκε, διαφαίνεται όμως πως κάποιοι,- παρατρεχάμενοι, "πραιτωριανοί",- επεμβαίνουν, δόλια ενεργούντες, ώστε να επιχαίρουν μιας πιθανής αποτυχίας της. Αδικαιολόγητα και χωρίς να γνωστοποιήσουν δημόσια, τους λόγους αρνήσεως αυτής της επιχορηγήσεως. (Υπενθυμίζω, σε ορισμένους αντίθετους στα σχόλια για την δεσποινίδα, πως βουλευτής του Νομού μας επιχορήγησε με εκατομμύρια ευρώ για τα αδέσποτα σκυλιά, και ουδείς από εκείνους που ορύονται εις βάρος της αθλήτριας, έκανε μια παρέμβαση - υπενθύμιση. Τόση η υποκρισία!) Κύριοι δημότες Αλμωπίας, απαντήσθε ΕΠΩΝΥΜΑ,: Θέλουμε ή ΔΕΝ επιθυμούμε η δεσποινίς και αθλήτρια Ζαμπουνίδου να συμμετάσχει και γιατί; Προσωπικά λέγω ΝΑΙ, θέλω να συμμετάσχει, και προσφέρομαι να δώσω όσα το βαλάντιο μου επιτρέπει για αυτήν την δυνατότητα. Ποιοί είναι όμως αυτοί; που παρεμβαίνουν και απαγορεύουν την επιχορήγηση; Γιατί αρνούνται; Να αποκαλυφθούν, ώστε να γνωρίζουμε με τί δημότες, δημόσια ή μή, πρόσωπα ευρίσκεται αντιμέτωπη η αθλήτρια, και να τους κρίνουμε δημόσια... Παραμένει όμως αναπάντητο το ερώτημα: Ο κ Δήμαρχος, γιατί δεν αποφασίζει και λαμβάνει την ευθύνη της Αποφάσεως του. Αυτή, που παρεμποδίζει την παράδοση της επιχορηγήσεως των 2500€ που εγκρίθηκε, γιατί δεν επεξηγεί δημόσια την αρνητική της θέση;
    Επαναλαμβάνω, η αθλήτρια πρέπει να συμμετάσχει στους αγώνες. Θέλουμε να συνδράμουμε.
    Σημ:Δυστυχώς, κάποιοι αρπάζονται από εκτός θέματα σημεία, και το θέμα της συμμετοχής της αθλήτριας Ζαμπουνίδου, εκτρέπεται σε ζήτημα "χουντικό-αντιχουντικό-δημοκρατικό-φασιστικό". Λυπηρό και αξιοπερίεργο, που προκαλεί φαιδρή στάση σε αυτό, από τους αναγνώστες.
    Σάββας Λαζόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή νομίζω πως είναι μια σαφέστατη απάντηση προς στους κακοπροαίρετους ..

      Διαγραφή
  28. Από τη στιγμή που της Ε Τ Α Ξ Α Ν λεφτά, όφειλαν να τα δώσουν!
    Η χούντα, τα δεν δικαιούται, τα δικαιούται είναι περιττό να σχολιάζονται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο κάθε πικραμένος βγάζει και την πικρία του και με το δίκιο του , εφόσον η συγκεκριμένη αθλήτρια μας αντιπροσωπεύει συγκεκριμένο άθλημα! Οσον αφορά την χούντα, μόνο τότε είχαμε ανάπτυξη ! Εκτός και αν σας αρέσει το ψευτοδημοκρατικό πρότυπο στο οποίο ζούμε τώρα. Τώρα δηλαδή δεν έχουμε χούντα? προδότες? και η ατιμωρησία καλά κρατεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΙΠΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟΤΕ Κ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ...ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ..... ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΤΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗ ΦΑΤΕ;ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΝ ΕΤΗ 2014;ΝΤΡΟΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το θέμα είναι η χούντα??? Η αθλήτρια το ανέφερε ως ένδειξη πως εκείνα τα χρόνια οι πρωταθλητές είχαν σεβασμό, ενώ τώρα και στο όνομα αυτής της περιβόητης δημοκρατίας τυγχάνουν απαξίωση. Σαφώς και ο Δήμος δεν είναι υποχρεωμένος να συνδράμει ποσό επιχορήγησης. Όφειλε όμως και να μην το τάξει!!! Εξάλλου είναι απορίας άξιον, πως εκταμιεύονται διάφορα άλλα κονδύλια για κοινωνικές εκδηλώσεις και τώρα δα, υπάρχει διαχειριστικό πρόβλημα εκταμίευσης!! Κατά τ' άλλα μας αρέσει να διαφημίζεται η Αλμωπία μας με τις επιτυχίες της Δέσποινας, αλλά και τόσων άλλων σπουδαίων αθλητών που έχει αναδείξει η περιοχή μας!! Δέσποινα σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτά τα χρήματα αποτελούν τμήμα ενός ποσού που χορηγείται ετησίως από το υπουργείο στον Δήμο μας με σκοπό την διάθεσή τους ως βοήθημα σε αθλητές με διακρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μας? εισαι ο Δημαρχος? πως ξερεις τοσα? χμ .................

      Διαγραφή
  33. Η Δέσποινα Ζαπουνίδου, όπως και όλοι οι αθλητές παγκόσμιου και ευρωπαϊκού επιπέδου που μένουν μόνιμα ή κατάγονται από την Αλμωπία ( και συνεχίζουν να έχουν ουσιαστικές σχέσεις με την Αλμωπία) πρέπει να υποβοηθούνται, όπως και οι σύλλογοι και οι προπονητές που με μεγάλες προσπάθειες, κόπους και θυσίες τους ανέδειξαν. Ο Δήμος οφείλει να παρεμβαίνει σε αυτό για να δώσει παραδείγματα και κίνητρα προς την νεολαία, καθόσον ( πέραν όλων των άλλων) τέτοιοι αθλητές γίνονται πρότυπο για τα μικρά παιδιά. Ο τρόπος χρηματοδότησης πρέπει να βρίσκεται κάθε φορά ανάλογα με τις δυνατότητες. Είτε άμεση επιχορήγηση κάποιων εξόδων, είτε παρακίνηση ιδιωτών - χορηγών για την εξασφάλιση λογικής χρηματοδότησης. Θεωρώ ότι ιδιαίτερα για αθλητές επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων αυτό είναι πολύ εύκολο. Αρκεί να ασχοληθεί στοιχειωδώς σοβαρά κάποιος. Η ευθύνη-όπως αποδίδεται από την αθλήτρια- της δημοτικής αρχής (με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα) είναι σαφέστατη. Συνέχισε Δέσποινα, σε όποια περίπτωση η λύση θα βρεθεί, η νεολαία της Αλμωπίας χρειάζεται τα πρότυπα σκληρής δουλειάς, επιμονής, αγωνιστικότητας, νίκης που εσύ της προσφέρεις.
    Γιάννης Σηφάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ.σηφακη καλος ο λογος σου σαν αντιπολητευση που εισουν ολλα τα χρονια σαν ιδιοτης χορηγος εεεεε πια χοριγια εχεις κανει στον αθλητηζμο εε κ.σηφακη

      Διαγραφή
    2. απάντηση προς τον άσχετο 12:19. Ο Κος Σηφάκης ήταν και είναι από τους ανθρώπους και επαγγελματιές της περιοχής που με περισσό τρόπο βοήθησε και βοηθάει συλλόγους, αθλητικά σωματεία, και ανήμπορους. Πρώτα λοιπόν ρώτα και μάθε, δεύτερον όταν κάνεις εσυ το ένα χιλιοστό απόσα έχει κάνει ο Σηφάκης, τότε να ξαναμιλήσεις.

      Διαγραφή
  34. σε όλο τον κόσμο Δήμος που δεν βοηθάει τον αθλητισμό παύει να έχει νόημα η υπαρξη του.Απλό κατανοητό και ξεκάθαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Θα μπορούσε να βρει ιδιωτικές χορηγίες αν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Γιατί με το τον δημόσιο τομέα δεν βγάζεις ποτέ άκρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. η κυρια δεν ανηκει σε κανενα σωματειο της περιοχης μας.απο οτι ξερω ειναι αθλητρια συλλογου των Αθηνων.γιατι θυμαται τωρα την Αριδαια;Εξαλλου μια φορα,ο Δημος την χρηματοδοτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ, αυτός ο "δικαιολογητικός" περί ΜΗ χορηγήσεως ισχυρισμός σας είναι παντελώς άτοπος. Η αθλήτρια είναι ΔΗΜΟΤΗΣ Αριδαίας, εδώ προπονείται, εδώ διαμένει, ψηφίζει. Τό ότι σύλλογος των ΑΘΗΝΩΝ την ενέταξε στους αθλητές της αποτελεί βάσιμη ένδειξη της ΑΞΙΑΣ των αθλητικων της προσόντων, και οι λοιποί δημότες όφειλαν να επιχαίρουν για την Τιμή που Σύλλογος Αθηνών κάνει σε αυτήν. Κρείττον το σιγάν αγαπητέ. Τόση χολή σπάνια βγάζει άτομο...
      ΥΓ: Σε ποιόν Σύλλογο, είπες ότι ανήκει η αθλήτρια Ζαπουνίδου, των ΑΘΗΝΩΝ; Σάββας Λαζόπουλος

      Διαγραφή
  37. πραγματικά είναι τραγικό που άνθρωποι άσχετοι με τον αθλητισμό συνεχίζουν να σχολιάζουν αρνητικά απέναντι στην κοπέπα αυτη.Δεν έχει να κάνει με πολιτικη η προσωπική άποψη.Ειτε λεγεται Πασοης ειτε Μπινος είτε οπως αλλιώς ο Δημαρχος, ο αθλητισμός ειναι κορυφαίο σημείο την κοινωνία μας.Ειδικα στην επαρχία μας.Θλιβομαι βαθυτατα που ανθρωποι χωρίς αθλητική παιδεία συνεχίζουν να σχολιάζουν με προσωπικα κινητρα.Είτε αρέσει σε καποιους ειτε όχι, ο αθλητισμος θα παρει τη θεση που του αρμόζει με τμηματα κλασικού αθλητισμου σύντομα.Κι οταν γι αυτες τις επιτυχίες θα πανηγυριζουμε όλοι κάποιοι θα ψαχνουν στο λεξικο να μαθουν τι σημαίνει στιβος!
    Αρδεώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Λυπηρό. Οι υπάλληλοι και οι υπηρεσίες να κωλυσιεργούν, είτε να προχωρήσουν το θέμα, είτε να το σταματήσουν αν δεν είναι εντάξει.
    Λυπηρό και ο απερχόμενος δήμαρχος ανήμπορος από ότι φαίνεται και ακούγεται δεν μπορεί να επιβληθεί.
    Οι υπάλληλοι όμως τις άδειες τους τις παίρνουν κανονικά είτε λύνουν είτε όχι τα προβλήματα.
    Τώρα που είναι και καλοκαιράκι, αγαπητή μου αθλήτρια του στίβου και της ζωής περίμενε να τελειώσουν και οι άδειες των υπαλλήλων πρώτα.
    Ο κόσμος έξω στην πιάτσα αγωνίζεται ή αθλήτρια μας αγωνίζεται και το "αυτό" ξυρίζεται.
    Ανευθυνο - υπευθυνότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικό προσόν πρόσληψης στο δημόσιο θα έπρεπε να είναι η θητεία απαραιτήτως στον ιδιωτικό τομέα. Ούτε τα πτυχία ούτε τα μεταπτυχιακά κάνουν το δημόσιο καλύτερο και περισσότερο λειτουργικό. Υποχρεωτική θητεία σε ιδιωτικό τομέα και μετά να γίνεται πρόσληψη.

      Διαγραφή
  39. 'κυριε' του 5:54 μ.μ είναι ή όχι δημότης αριδαιας η κυρια στην οποια αναφέρεστε??γιατι εγω σε όλα τα δημοσιεύματα που διαβασα ελεγε η Ζαπουνίδου από την Αριδαια στη Ζυριχη...δε διαβασα πουθενα η Ζαπουνίδου συλλογου της Αθηνας.ποση ακομα κακια κ ζηλια θα βγαλετε??αθλητρια υψηλου επιπεδου είναι,λογικο να τη ζητανε κ από αλλους συλλογους..ας ηταν ικανος ο φοα να την κρατησει....κ ας μας πει τι εκανε τις χρηματοδοτήσεις που επαιρνε αυτος τοσα χρονια.γιατι το γηπεδο είναι ένα ερειπιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. alli den exoun reuma sto dimo mas pola spitia ali den exoun na fane kai o dimos pou einai as dosi kai se autous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. stauraki na enimeronese gia to pion tou ka8ena sosta kai meta na bgazis alli8ies se parakalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΟΡΟΣΊΔΗΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ30 Ιουλίου 2014 στις 10:26 μ.μ.

    ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΆΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΆ ΜΠΟΡΕΊΣ.
    ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ...ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΉ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΟΎΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. TO KORITSI PROPONEITAI SAN IROIDA STON DROMO TIS PYROSVESTIKIS KATHE MERA!TIN VLEPO KAI EIMAI PERIFANI POY ZO STIN IDIA POLI MAZI TIS! EPITELOYS SKASMO OLOI KAI SEBASMOS SE ENAN ANTHROPO POY DINEI OTI KALYTEO EXEI! EPITELOUS SEBASMOS EKEI POY PREPEI!MY RESPECT TO THIS GIRL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τα χρήματα να πάνε σε οικογενειες που πεινανε. Ας βρει χορηγούς ή ας παει Αθήνα να ασχοληθεί με αυτό το σημαντικό για την χωρά και τον τόπο άθλημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. epanastates tou kafe!!!! xypnate!nayto to koritsi exete mono!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γιατί τα βάζετε όλοι με τις Υπηρεσίες του Δήμου και με το Δήμαρχο?. Ο Δήμαρχος ενδεχόμενα να είχε όλη την καλή διάθεση να ενισχύσει την Αθλήτρια αλλά οι Υπηρεσίες λειτουργούν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και ελέγχονται από τον Επίτροπο Ελεγκτικού Συνεδρίου. Για να μπορέσει να ενισχυθεί ένας τοπικός Σύλλογος για συγκεκριμένες δραστηριότητες, θα πρέπει να υποβληθεί αίτημα που θα αναφέρει τους λόγους επιχορήγησης. Το αίτημα λοιπόν, υποβλήθηκε από τον αθλητικό ποδοσφαιρικό σύλλογο του Δήμου μας Εθνικό Αριδαίας, που ζητούσε να ενισχυθεί η αθλήτρια της δύναμής του Ζαπουνίδου Δέσποινα.Υπενθυμίζουμε ότι η Ζαπουνίδου έχει πάρει μεταγγραφή εδώ και μερικά χρόνια και αγωνίζεται με τα χρώματα της Δόξας Πεύκης(Αττική) και ότι ο Εθνικός Αριδαίας δεν διαθέτει τμήμα στίβου. Πως λοιπόν οι Υπηρεσίες του Δήμου και το Ελεγκτικό Συνέδριο να εγκρίνουν μιά τέτοια παράνομη οικονομική ενίσχυση? Μήπως πρέπει να παρέμβει και Εισαγγελέας για τις παράνομες βεβαιώσεις Σωματείων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αυτή είναι η απάντηση της υπαλλήλου γιατί δεν το λέει και μάλιστα εγγράφως τοσο καιρό. Και παιδεύεται άδικα και η αθλήτρια και ο Δήμος;
      Και αν δεν έπρεπε να γίνει έτσι ποιος έκανε την εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο και αν εγκρίθηκε η απόφαση από την περιφέρεια ποιος ευθύνεται;
      Μπορείτε να μας απαντήσετε και σε αυτό αφού είστε τόσο ενημερωμένη.

      Διαγραφή
    2. Και 2 μήνες τι έκανες και δεν τα λες;

      Διαγραφή
  47. "Υπενθυμίζω, σε ορισμένους αντίθετους στα σχόλια για την δεσποινίδα, πως βουλευτής του Νομού μας επιχορήγησε με εκατομμύρια ευρώ για τα αδέσποτα σκυλιά, και ουδείς από εκείνους που ορύονται εις βάρος της αθλήτριας, έκανε μια παρέμβαση - υπενθύμιση. Τόση η υποκρισία!)" Κύριε Σάββα Λαζόπουλε νομίζω πως μπερδεύετε τα πράγματα. Το γεγονός ότι ο κ. Καρασμάνης υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ενέκρινε επιχορηγήσεις στους δήμους για τα αδέσποτα ζώα (που είναι υποχρέωση του Υπουργείου να το κάνει) δεν μπορεί να επισημαίνεται ως κατακριτέο. Το κάθε υπουργείο έχει τις αρμοδιότητές του και το κάθε υπουργείο επιχορηγεί ανάλογα. Νομίζω ήταν ατυχές το παράδειγμα. Ποτέ η μία επιχορήγηση δεν αναιρεί την άλλη. Τα αδέσποτα ζώα είναι πληγή της κοινωνίας και του πολιτισμού μας και πρέπει να υπάρχει μέριμνα και γι αυτά. Αυτό που θα περίμενε κάποιος από εσάς να ακούσει είναι τι γίνεται και ο δήμος Αλμωπίας ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε αυτές τις επιχορηγήσεις και ούτε πρόκειται να το κάνει και αν το κάνει θα διαθέσει άραγε εκεί τα κονδύλια ή θα τα....απορροφήσει αλλού; Η κ. Ζαπουνίδου ορθώς είναι τόσο αγανακτισμένη και τασσόμαστε στο πλευρό της. Η ανικανότητα της δημοτικής αρχής διαφαίνεται σε όλο της το μεγαλείο! Και ας σταματήσουν πια οι άστοχοι σχολιασμοί για το θέμα της χούντας! Έχει απόλυτο δίκιο η Δέσποινα και με αυτό το παράδειγμα θέλει να καταδείξει την πλήρη κατάρρευση των εθνικών μας αξιών εν μέσω μιας απόλυτης δημοκρατίας (;)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ(;) ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.
    Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.
    ΚΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μονά-ζυγά δικά τους!
    Δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να πληρώνουμε την προετοιμασία της κα Ζαπουνίδου ή του κ. Κοντοσσωρου ή όπως αλλιώς λέγεται αυτός ο αθλητής. Με ποιο δικαίωμα απαιτούν συλλογική δαπάνη σε ατομικά κέρδη; Αν θεωρηθεί οποιασδήποτε μορφής επένδυση (στην ιστορία του τόπου, στην συναισθηματική μας φόρτιση, σε διαφήμηση της περιοχής κτλ) μας δουλευουν ψιλό γαζί διότι:
    Α)Αν δεν καταφέρουν κάτι, τουλάχιστον έκαναν το ψώνιο τους, συναρπαστική εμπειρία δίχως άλλο, και μάλιστα με ξένα λεφτά. Χαμένοι εμείς!
    Β)Αν καταφέρουν να ανεβούν στο βάθρο δε νομίζω ότι θα μοιραστούν τα κέρδη(διαφημίσεις, χορηγίες,κτλ) και θα κρατήσουν μόνο τη δόξα. Αντίθετα μάλιστα θα φορτωθούμε έναν κηφήνα ακόμα στο δημόσιο, που με τόση ευκολία κατηγορούν, αφού θα πληρώνεται ως υπάλληλος, μπορεί να γίνει και βουλευτής, και θα λείπει συνέχεια σε δήθεν προπονήσεις, αγώνες κτλ. Θα πάρουν μια θέση για την οποία δεν κοπίασαν καθόλου ούτε και την υπερασπίζονται. Διπλά χαμένοι εμείς!
    Πως τολμάτε και αναφέρεστε στο εθνόσημο; Τι κάνετε για να μπορούν να το φορούν ψηλά οι φαντάροι; Από πότε η παραμονή στη ζέστη της σάουνας θεωρείται ανδραγάθημα; Τις αθλητικές κακώσεις και τα ατυχήματα τα εκλαμβάνετε ως τραύματα και κακουχίες; Πιστεύετε ότι όταν τρέχετε είστε σε πυρ και κίνηση; Μετά το χαλαρωτικό μασάζ και την κούρα που απαιτούν οι σύγχρονες τακτικές νομίζετε ότι θα φορέσετε την πανοπλία για να είστε έτοιμη και καθαρή για το ενδεχόμενο ταξίδι στον άδη;
    Τι είδους ρατσισμός είναι αυτός που έχετε εσείς οι celebrity; Οι καθημερινοί άνθρωποι που μοχθούν για τη ζωή, οι οικοδόμοι, οι αγρότες, οι εργάτες γιατί δεν ζητούν αναγνώριση; Τι θα πει είμαι 5-12η στο διεθνές στερέωμα; Τι προσφέρει αυτό στο κοινωνικό σύνολο; Φυσικά θα ήταν παράλογα άδικο να μην αναγνωριστεί η υπερπροσπάθεια που καταβάλει ο κάθε αθλητής και μπράβο του, αλλά ο καθένας στον τομέα του.
    Στο σχολείο διδάσκουν ότι οι αθλητές πάλευαν για τον κότινο κάποτε. Οι εποχές βέβαια άλλαξαν αλλά ο πραγματικός αθλητής οφείλει να είναι ταπεινός γιατί ο στόχος του διέπεται από ιδανικά και αξίες. Και ένα ακόμα ιστορικό: Όσον αφορά για την αναφορά στη χούντα κτλ αυτά είναι ανευ σημασίας καθώς το «άρτος και θέαμα» είναι διαχρονικό, εξ άλλου είναι και εκτός θέματος.
    Για ποιο λόγο μου τα ζητάτε λοιπόν κυρία; Ο Δήμος δεν είναι απρόσωπος. Είναι εγώ, εσύ ο άλλος. Πόσο μάλλον τώρα που δεν ανήκετε σε αθλητικό σωματείο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσέξτε κύριε από την κακία και την ζήλια μην πάθετε τίποτα.... Ψαχτείτε λίγο και μετά κάντε μια δικιά σας ανάλυση για τον σύγχρονο αθλητισμό και τον τρόπο λειτουργίας του . Δεν έχετε δικαίωμα να κατακρίνεται κάποιον που δεν γνωρίζεται, ούτε τους αγώνες που έχει δώσει .....Και αφού θέλετε να γράψετε άρθρο με τίτλο τότε δεν πρέπει να λείπει και η ΥΠΟΓΡΑΦΗ...

      Διαγραφή
    2. Η ημιμαθεια είναι η τρομεροτερη μαστιγα της ανθρωπότητας.ειναι χειροτερη από την πανουκλα,την πεινα κ τον πολεμο.ειπε καποτε ο ντοστογιεφσκι.δεν εχεις ιδεα τι λες..το ιντερνετ κ τον υπολογιστη σου υπαρχουν κ αλλοι τροποι να τα χρησιμοποιησεις.για παράδειγμα να ξεστραβωθείς λιγάκι...ας σε βοηθησω ομως λιγουλάκι.διαβασε λοιπον:
      Τους Ολυμπιονίκες τους υποδέχονταν οι πόλεις τους με μεγάλες τιμές. Γκρέμιζαν ένα τμήμα των τειχών της πόλης για να περάσουν οι νικητές. Έγραφαν ποιήματα για αυτούς και έφτιαχναν αγάλματά τους. Επίσης τους έδιναν χρήματα και λάδι (είχε μεγάλη αξία), δωρεάν σίτιση και φοροαπαλλαγές. Σύμφωνα με νόμο του Σόλωνα, στην Αθήνα στους νικητές έδιναν 500 δραχμές.
      Ρωμανός Κ. (Ε1΄)
      Που κανεις κ κήρυγμα..θα ακυρωσεις εσυ ολοκληρη την ιστορια του αθλητισμου!
      Οσο για το εθνοσημο όχι μονο εχει το δικαιωμα να μιλαει αλλα εχει κ την τιμη να το φοραει..τιμη που της δοθηκε.που την κερδισε!!
      κομπλεξικε!που μιλας για ρατσισμο ενώ εσυ πρωτος δειχνεις ρατσισμο απέναντι σε μια ολοκληρη ομαδα ανθρωπων,τους αθλητες-celebrities όπως τους αποκαλεσες..
      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

      Διαγραφή
  50. επειδή πολλά ειπώθηκαν που κουράζεσαι να διαβάζεις, επειδή φαίνεται ότι πολλοί έχουν κάτι να πουν που κάθε ένας πιστεύει ότι έχει δίκιο....δίκιο δίκιο δίκιο....όλοι έχουμε δίκιο από την πλευρά που το βλέπουμε, κάποια πράγματα όμως είναι συγκεκριμένα, είναι γεγονότα που απλά πρέπει να λέγονται...
    το γεγονός είναι ότι αδυνατεί η δημοτική αρχή,
    αδυνατούν κάποιοι υπάλληλοι
    τέλος οι Έλληνες αθλητές είναι Έλληνες ασχέτως σε ποιο σωματείο ανήκουν και στη συγκεκριμένη ας αναρωτηθούμε γιατί η Ζαπουνίδου άλλαξε σωματείο???ο πρόεδρος του μπλόκαρε την χρηματοδότηση τους λες και από την τσέπη του θα τα έδινε...αλλά έτσι είναι η συνήθεια...αν συνηθίζεις να βάζεις στη τσέπη και όχι να βγάζεις ακόμα και οι άλλοι όταν πουν να δώσουν ζορίζεσαι...ο νοόν νοείτο.... δηλαδή οι ποδοσφαιριστές που κάθε χρόνο αλλάζουν ομάδες τι θα πει ότι αλλάζουν καταγωγή αλλάζοντας ομάδα?
    τίποτα άλλο...απλά Δέσποινα KEEP WALKING

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. kathkos ekswterhkou
    den tha asxolithw kai den tha mhlhsw ta perh xountas kai olla t alla tou parellthontws
    den zw ekhnh thn epoxh alla sto tora sto shmera kai sto melwn.
    einai h apanthsh mou gia olous aytous ,pou otan akoune kathgories kai problhmata
    ta lathoi ta rbxnoume stous allous kathgorame allous tote thimomaste thn istoria ths elladas,,,,,,,,,malhsta
    den katalaba kala ekhnh thn epoxh zhte akomh eseis?????
    dikewma sas einai, na zhte se opia epoxh thelete
    alla ta paidia ta dika mou kai tou kosmou shmera zoune kai shmera anazhtane to melwn rous ....alla den kseroun pou na arxhsoun na to psaxnoun...
    Gia thn athlitria K ZAPOUNIDOU.
    Aksiothmh K.ZAPOUNIDOU....thelw na sas euxarhsthsw para polly gia thn prospathia pou kanente gia thn xara pou mou dhnete emena kai allous ellhnes tou ekswterhkou
    na ekprosophte thn ellada kai tous ellhnes ,,,,,na ekprosophte emena ton aplo ellhna polith pou brhskome sto ekswterhko
    sto thema pou anaffere h aksiothmh athlitria kai poliths ths ellados
    parekshghthikate gia kapies lekseis?????? kai to kirios thema pou enefere??? ti ghnete me ayto??? TO NA DIAFONHTE EINAI DIKEOMA SAS alla na diafonhte sto thema to opoiw anefere
    se olous esas tha anferw ayto mono. gnwrhzontas poso tha SHNKHNHTHITE
    DEN EINAI H PROTH FORA TETIO SXOLIO GIA TON NOMO PELLHS GENHKA
    KAI MIA EKPROSOPOS TOU KRATOUS EIXE ANAFERH
    PWS STO N.PELLHS OLLES OI DHMOSIES YPHRESIES EINAI ENA MPAXALO
    sas euxwme kalh ephthxia K . ZAPOUNIDOU
    --------------------------------------------------
    TA SXOLIA SAS DEN ME APASXOLOUN .....GNWRHZO PWS THA ARXHSOUN
    MATHE NA GRAFHS ELLHNIKA THA ARXHZOUN MERHKOI
    TOUS APANTW
    DEN PARAPONIEME DEN KLEGOME GIA TA ELLHNIKA MOU KAI DEN APETW NA TA DIABASETE ESEIS POU TA KRHNETE
    APETW NA KRHNETE AYTA POU GRAFW ME OTI ELLHNIKA TA GRAFW
    AN KSERETE NA KRHNETE
    EGW EXO TO THAROS NA TO PW GIATI DEN EIMAI ENAS APO AYTOUS POU DEN EXOUN SYNHDHSH TWN EUTHINWN TOUS
    EUXARHSTW

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News