Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τι θα διαβάσετε στη Σύγχρονη Εβδομαδιαία Εφημερίδα Aridaia News

Κυκλοφορεί την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Με τίτλο «Καίγονται οι παραγωγοί Αριδαίας και Υδραίας» κυκλοφορεί την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 η Σύγχρονη Εβδομαδιαία Εφημερίδα Aridaia News.

Κεντρικό θέμα του δεύτερου τεύχους, το χωματόφραγμα στο ρέμα «Μαυροπόταμος» στη Δημοτική Κοινότητα Αριδαίας για την άρδευση των αγροκτημάτων των οικισμών Αριδαίας και Υδραίας, όπου παρουσιάζονται όλες οι απόψεις.

Επίσης, συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Λουτρακίου Νάσο Μποτσφάρη για το Φεστιβάλ Πόζαρ.

Τέλος, στην Εφημερίδα Aridaia News της Τετάρτης, ενδιαφέροντα άρθρα για θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο, πλούσιο αθλητικό ρεπορτάζ από την πένα του Γιώργου Μπίνου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν και άλλα θέματα πολιτικού, κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΠΟΤΑΜΟ.ΑΣΧΕΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΟΥΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΩΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΙΣΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ.ΑΣ ΤΙΜΟΡΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News