Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Τα 21 λεπτά της 11ης Σεπτεμβρίου που δεν είχε δει κανείς - Αμοντάριστα πλάνα πριν και μετά την κατάρρευση

Μιλούν αυτόπτες μάρτυρες και άνθρωποι που κατάφεραν να σωθούν από την αιματηρότερη τρομοκρατική επίθεση σε αμερικανικό έδαφος

Ο τρόμος ζωντανεύει ξανά. Ο εφιάλτης της 11ης Σεπτεμβρίου που ακόμη στοιχειώνει τις ΗΠΑ, αναβιώνει.

Οι πρώτες στιγμές αφού τα αεροπλάνα με τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα έπεσαν πάνω στο καμάρι της Νέας Υόρκης, στο World Trade Center και οι τελευταίες στιγμές πριν καταρρεύσει ο πρώτος Πύργος.

Συνεργείο του ABC έχει βρεθεί στον τόπο της τραγωδίας. Και το video που ανέβηκε στη σελίδα 911datasets.org, όπου συγκεντρώνονται στοιχεία και video από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, δείχνει για πρώτη φορά αμοντάριστα πλάνα από το χάος. 21 λεπτά που κανείς δεν είχε δει μέχρι τώρα.

Στο 13:13 ένας αστυνομικός παρατηρεί ότι o Βόρειος Πύργος γέρνει. Στο 13:24, ο Πύργος καταρρέει στη συμβολή των Warren Street και North End Avenue.

Δυο από τους επιζήσαντες, που κατάφεραν να βγουν από τον 82ο όροφο του κτιρίου μιλούν στο 17:36, ενώ στο 20:28 μιλάει ακόμη ένας επιζήσαντας. Αυτός κατάφερε να βγει από τον 39ο όροφο του δεύτερου κτιρίου.

Το ρεπορτάζ για το ABC έκανε ο N.J. Burkett, με κάμεραμαν τον Marty Glembotzky.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News