Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αποθέωση για τη νέα Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δείτε φωτογραφίες

Την αποθέωση γνώρισε η Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος στην ιστορία της Σκύδρας λίγο μετά τη νίκη της καταχειροκροτήθηκε από πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό της κέντρο και έζησε συγκινητικές στιγμές.

Η κ. Ιγνατιάδου στην πρώτη της δήλωση ανέφερε τα εξής:

«Ένα ειλικρινές ευχαριστώ, θα βαδίζουμε μαζί αυτά τα πέντε χρόνια. Σας θέλουμε κοντά μας, δίπλα μας. Θέλουμε την πρόταση, την κριτική, τον διάλογο. Να σας ευχαριστήσω και πάλι από καρδιά. Να ευχαριστήσω όλες και όλους τους συνεργάτες, που ήταν κοντά μου, που πίστεψαν σε μένα, στην ομάδα, που εργάστηκαν. Βαδίσαμε μαζί σε αυτόν τον δρόμο και αποκομίσαμε πολλές εμπειρίες. Θέλω να πω επίσης ότι δεν έχουμε αντιπάλους. Τα προβλήματα του δήμου μας είναι οι αντίπαλοι μας. Οι πόρτες του δημαρχείου και η δική μου η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους. Πάμε μαζί».

Δείτε φωτογραφίες:


































10 σχόλια:

  1. ωραια τα πανηγυρια κατερινακι.συγχαρητηρια και καλη επιτυχια.τωρα πανε παρε τα λεφτα του λατομειου μια και εισαι και δικιγορος κα τρεξε λιγο τους δημοτικους υπαληλους να ξεβρομισουν λιγο την πολη.απεναντι απο το σπιτι σου στις παλιες αποθηκες τις αγροτικης θα σας φανε τα φιδια εκει.ο καινουργιος δρομος που βγαζει στη διασταυρωση σεβαστιανων ειναι μεσα στα χορτα μπροστα στα νεκροταφεια.εξω απο το δημοτικο σχολειο χθες μερα εκλογων βρωμουσε ψαριρα απο το παζαρι.κανε κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ta panigiria file mou alloi ta ekanan..k dustixws gi'autous sta panigiria kateliksan....toso purotexnima xameno na paei?????

      Διαγραφή
    2. Και ο Θεός βοηθός....μια 5ετία είναι...θέλουμε δε θέλουμε θα περάσει σαν νεράκι...και πάλι στα ίδια θα είμαστε...θέλουμε και τα παθαίνουμε εμείς φταίμε...ΕΜΕΙΣ...ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ...!!!!

      Διαγραφή
  2. τα προβληματα ειναι οι αντιπαλοι μας.παμε μαζι.παμε μαζι στην εφορια στην εδεσσα.παμε.παμε μαζι να παρουμε τα λεφτα απο τον παυλιδη.παμε.παμε μαζι να βαλουμε πετρελαιο στα σχολεια.παμε.παμε μαζι γιατι τοσα χρονια στο δημο παει μονη της και ακομα δεν φτανει.παμε.παμε μαζι να καθαρισουμε παρκα δρομους παιδικες χαρες με χαλασμενα επικινδυνα παιχνιδια κληρονομια του γιατρου.παμε.παμε μαζι στο κεντρο υγειας που τωρα με τον γιατρο τον νεο γιατρο θα αποκτησει επιτελους το δικο του ασθενοφορο.παμε.παμε μαζι να δουμε τους υπαληλους της καθαριοτητας με τις μπυριτσες στο χερι σε ωρα εργασιας που πληρωνονται απο τα ανταποδωτικα τελη που δινουμε απο το υστερημα μας.παμε λαε της σκυδρας στο βιολογικο σκυδρας που πλυμηριζει και καιγονται τα μοτερ.α εκει δεν ηταν το χωραφι του παλιου δημαρχου αυτουνου βρε πως τον λενε με τα διαβατηρια ?ποσο το πουλησε στο δημο?σαπιλα σαπιλα σαπιλα.προβατα βοδια απ ολα εχει ο μπακτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι μωρό ειν' τούτο που βγάλατε ρε παλληκάρια; :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά όλοι οι δήμαρχοι του νομού βγάλανε ευχαριστήρια ανακοίνωση.Η Κατερίνα έβγαλε και δεν την είδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News