Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Πέντε υποψήφιοι για μία καρέκλα... Ποιοι θα φτάσουν στην πηγή και ποιος θα πιει νερό;

Αυτή τη στιγμή στην αρένα των δημοτικών εκλογών αγωνίζονται πέντε άτομα

Σε χαμηλούς τόνους συνεχίζεται η προεκλογική περίοδος στο Δήμο Αλμωπίας.

Οι υποψηφιότητες μοιάζουν να ξεχωρίζουν, μιας και βρισκόμαστε μόλις πέντε μέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο της Έδεσσας, όπου οι προθέσεις θα αποκτήσουν και επίσημο χαρακτήρα.

Μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι αποφεύγουν τις μεγάλες εκδηλώσεις, σε αντίθεση με άλλους Δήμους του Νομού μας όπου οι επικεφαλής επενδύουν πολλά στη δημιουργία εντυπώσεων με τη διοργάνωση προεκλογικών ομιλιών.

Αυτή τη στιγμή στην αρένα των δημοτικών εκλογών αγωνίζονται πέντε άτομα (με αλφαβητική σειρά):

 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ: Συνεχίζει την προσπάθειά του για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου, ωστόσο δεν έχει ανακοινώσει πολλούς υποψηφίους. Ο ίδιος δηλώνει ότι η κάθοδός του είναι δεδομένη και πως αυτό θα αποδειχτεί την ημέρα που κατατίθενται τα ψηφοδέλτια. Ο κ. Κόγιος έχει επιλέξει να κρατά υψηλούς τόνους, ασκώντας συχνά εντονότατη κριτική στους πολιτικούς του αντιπάλους. Κεντρικό του σύνθημα είναι η φράση «πρώτα η Αλμωπία», ενώ σημειώνει πως «τίποτα δεν αλλάζει μόνο του, ελάτε να το αλλάξουμε μαζί».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ: Έχει ανακοινώσει τα πρώτα 40 ονόματα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού του, αριθμός ικανοποιητικός αν αναλογιστεί κανείς τη γενική δυστοκία που συναντούν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι ανά την Ελλάδα στη στελέχωση των ψηφοδελτίων τους εξαιτίας της γενικότερης κρίσης. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού του, ωστόσο έχει πραγματοποιήσει αρκετές παρεμβάσεις σε θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» θα απαρτίζεται κυρίως από νέα πρόσωπα, με την παρουσία βέβαια και στελεχών με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ: Σε πλήρη… αφωνία έχει περιέλθει ο πρώτος Καλλικρατικός Δήμαρχος Αλμωπίας, ο οποίος δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως ανακοίνωση που να αφορά τη συμμετοχή του στις εκλογές του Μαΐου, ενώ η τακτική του θυμίζει πολύ την τακτική που ακολούθησε στις προηγούμενες εκλογές όπου αναδείχτηκε νικητής. Έχει καταφέρει να συσπειρώσει σε ικανοποιητικό βαθμό τον κεντρικό κορμό της ομάδας του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ούτε έναν υποψήφιο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ: Είναι ο μόνος υποψήφιος που έχει επενδύσει πολλά στην παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού του, με συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούν διάφορους τομείς διοίκησης του Δήμου, όπως ο τουρισμός, τα αγροτικά θέματα κ.α. Καθημερινά ανακοινώνει νέους υποψηφίους, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ασχολούνται πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση και πολλοί απ’ αυτούς προέρχονται από συλλόγους που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Αλμωπία. Ο κ. Σηφάκης έχει ανεβάσει πολλές φορές τους τόνους, ασκώντας κριτική στους άλλους υποψηφίους, τους οποίους καλεί με κάθε ευκαιρία να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους και να μη μένουν βουβοί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει προς όλες τις κατευθύνσεις, καθώς ο συνδυασμός του αποτελείται από ανθρώπους από διάφορους πολιτικούς χώρους.

ΝΙΚΟΣ ΦΤΙΚΑΣ: Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Αλμωπίας ακολουθεί την πεπατημένη που ακολουθούν παραδοσιακά οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, ανακοινώνοντας το ψηφοδέλτιό του όταν κατατεθεί στο Πρωτοδικείο, ενώ έχει ήδη προβεί σε κάποιες παρεμβάσεις που αφορούν στις Δημοτικές Εκλογές και στα προβλήματα της περιοχής μας.

37 σχόλια:

  1. ΠΑΣΟΗ: http://www.youtube.com/watch?v=B0c8p7rLUnc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχα........ καλόοοο!! black χιούμορ;;;;

      Διαγραφή
  2. o sifakis einai o epiomenod dimarxos. anthrwpos tis agoras me gnwseis kai empeiries. kali epityxia gianni,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΦΑΚΗΣ ΔΥΝΑΤΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σηφακης με διαφορα ο καλυτερος υποψηφιος δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποτε θα γινει debete των υποψηφιων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πασοης θα ειναι τελικα υποψηφιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι αυτό αναρωτιούνται;;;;;
      Θα κάνει άραγε;;;;

      Διαγραφή
  7. o pasoha tha einai dhmarxos giati etsi mas aresi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την Μ. Εβδομάδα ο Χαρανίδης έκανε μία δήλωση για κάποιες φήμες και υπόγραψε ως υποψήφιος δήμαρχος. Από τότε ΔΕΝ έκανε δήλωση ότι αποσύρεται από τη διεκδίκηση του δήμου. Γιατί τον αγνοείτε;
    Και συ ρε Χαρανίδη γιατί κρατάς ομήρους χιλιάδες ψηφοφόρους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαλαρά , χιλιάδες ας είναι δεκάδες και άσε τις χιλιάδες.

      Διαγραφή
  9. Η μιση αριδαια περιμενει να μιλησει ο χαρανιδης! Ο κουκλος θα καθορισει το αποτελεσμα...ολες οι γυναικες ψηφιζουν τεο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ψηφιζουμε Μπινο με το ωραιο στυλακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το αποτελεσμα εχει κριθει. Σηφακης επομενος δημαρχος Αλμωπιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν περασει στο δευτερο γυρο....κουνια που τους κουναγε

      Διαγραφή
    2. Αποτέλεσμα Πρώτου γύρου Σηφάκης - Μπίνος
      Αποτέλεσμα Δείτερου γύρου Σηφάκης Δήμαρχος

      Διαγραφή
  12. Δεν ξέρωτι λέτε εσείς, αλλά ο Πασόης κατεβάζει πρόσωπο έκπληξη στο τοπικό Μεγαπλατάνου....
    Εμείς τον στηρίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την έκπληξη του Μεγαπλατανου θα πάρει τις εκλογές ο Πασοης;;;;
      Σηφακης λέμε!

      Διαγραφή
    2. με τον μεγαπλάτανο δεν γίνεται τίποτα. Αριδαία , Εξαπλάτανο , Χρυσή , Π ερίκλεια και αλλού δεν έχει τίποτα

      Διαγραφή
  13. τον ξερουμε,μεγαπλατανος =πασοης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ ΑΜΑ ΔΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ.
      ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ!

      Διαγραφή
  14. ο μόνος που έχει μιλησει για πρόγραμμα ... παρακαλώ τους συμπολίτες μου να μην ψηφισουν οικογένεια, γνωστούς κα ι φίλους ΕΛΕΟΣ. τόσες δεκαετίες μας παστελωνανε ο καθένας με τις χαζόμάρες (@#!#@#$!) ... τέλος μην ψηφίζετε οικογένειες . ψηφίστε αυτούς που πραγματικά διαβάσατε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και σας άρεσε κάτι από αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O KOGIOS EINAI O MONOS POY EDWSE TO PLAISIO DRASEIS GIA TH LYSH TWN PROBLHMATWN KAI THS SHMERINHS KATASTASHS.PROGRAMMA XWRIS EFARMOGH DEN MOY LEEI TIPOTA,TO THEMA EINAI NA MPOREIS KAI NA EFARMOZEIS OSA EXEIS PROGRAMMATISEI.TO EIDAME TA TELEYTAIA XRONIA,ATOMA POY MAS EFERAN SE AYTHN THN KATASTASH ZHTANE THN PSHFO MAS.H APORIA MOY EINAI TI DEN OLOKLHRWSAN KAI ZHTANE TWRA THN EYKAIRIA.DEN EINAI TYXAIO POY 5 PROOIGOYMENOI DHMARXOI STHRIZOYN TON MPINO MAZI ME TA STELEXOI TOYS.NA MHN APOREI KANEIS DHMOTIKOI SYMBOYLOI POY DEN ANOIKSAN TO STOMA TOYS H DEN PATHSAN TO PODI TOYS STA SYMBOYLIA ZHTANE PALI THN PSHFO MAS.TO OLO THEMA EINAI H DIATHESH GIA PROSFORA TWN YPOPSHFIWN STOYS SYMPOLITES MAS.TI NA ANAFERW TO EYRW KAPOIWN POY DEN TO EXOYN DEI POTE MA POTE TA EMPORIKA KATASTHMATA ANTE NA MHN TO MHDENIZW TO THEMA ALLLA POLY SPANIA.LETE NA MHN GNWRIZOYN TO ZORI POY TRABAEI O KATHE EMPORAS H ELEYTHEROS EPAGGELMATIAS KAI DEN TOYS NOIAZEI KATHOLOY ALLA MAS ERXONTAI KAMARWTOI KAI ZHTANE STHRIKSEI.O KOSMOS GNWRIZEI POLLOYS YPOPSHFIOYS POY EINAI KATALLHLOI ME DIATHESH NA PROSFEROYN.AS EPILEKSEI TOYS KALYTEROYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ στο ουζμπεκισταν ζεις; γραψε ελληνικα,δεν παρεξηγουμε για τυχον λαθακια,ολοι κανουμε μικρα η μεγαλα.βλεπε υποψηφιους.

      Διαγραφή
  16. ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΌ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΎΜΒΟΥΛΟ. ΕΛΑΤΈ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΊ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΞΈΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΙΝΟ ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΕΊΣΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ. ΑΚΌΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΌ ΣΟΥ ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News