Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση της Ελπίδας Έδεσσας

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ λόγω λήξης της κανονικής περιόδου των αγώνων της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στους κάτωθι:

Τους προπονητές Αντώνη Σαπουντζή, Ιάκωβο Παπαδόπουλο και Μάριο Παπαδόπουλο καθώς και τον φυσιοθεραπευτή Χάρη Τερζόγλου και τον γυμναστή Βασίλη Κιουρτζίδη για τη συνεισφορά τους στην φετινή χρονιά της ομάδας και στην διάκριση της συμμετοχής στα Playof του πρωταθλήματος όντας η μοναδική ομάδα από τον Δήμο Έδεσσας.

Ακόμη ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους και τους χορηγούς που χωρίς την δικής τους παρουσία δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί ο στόχος.

Ξεχωριστή θέση κατέχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι αφιλοκερδώς κατάφεραν να ανεβάσουν την Ελπίδα δυο φορές, δυο κατηγορίες και να την καταξιώσουν στην συνείδηση του κόσμου του ποδοσφαίρου του νομού Πέλλας.

Τέλος η διοίκηση της ομάδας καλεί όλους τους Εδεσσαίους φίλους του ποδοσφαίρου να ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθεια για την άνοδο στην Γ Εθνική όπως έχει χρέος να κάνει η Ελπίδα Έδεσσας.

29 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ Σ'ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. bravo se olous sas. ..kai eis anotera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καί άλλα μπράβο από εμάς.Καλή τύχη γιά τη συνέχεια Εχετε τή καλύτερη ομάδα.Οι άλλοι του Εδεσσαικού έκαναν ανανέωση.Σάν να βρίσκονται στή Β και προετοιμάζονται γιά την Α Εθνική . Όταν κάνεις πρωταθλητισμο στό τοπικό πρωτάθλημα δέν βγάζεις ταλέντα .αλλά ούτε καί ανανέωση μπορείς να κάνεις.Ετσι τούς κόλλησε, έτσι κάνουν. Αποτέλεσμα τό είδατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είδες για πες μας ;

      Διαγραφή
    2. τα αποτελσματα της ανανεωσης αρχηγε θα τα δεις σε 2-3 χρονακια, το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει ηταν αυτο.

      Διαγραφή
    3. Ποια ανανεωση ρε αργηγε και ποια αποτελεσματα?
      Αυτοι βρεθηκαν αυτοι επαιξαν ο αμερικανος ναναι καλα ο ανθρωπος και τι μας νοιαζει παραπερα

      Διαγραφή
  4. Ηθελα να ηξερα γιατι βγαζεται τοσο κομπλεξ και οι δυο φιλαθλοι μεταξυ σας. Τι εχετε να χωρισετε ρε παιδια και ολοι την ωρα κραξιμο στον Εδεσσαϊκο η μεν και οι δεν κραξιμο στην Ελπιδα. Η επιλογη του Εδεσσαϊκου ηταν να κανει ανανεωση και αυτο δεν ηταν καθολου κακο, ισα-ισα μαλιστα απο το να πληρωνει λεφτα απο δω και απο κει σε εμπειρους παιχτες παλευωντας να ανεβει. Χτηζετε κατι καλο εκει περα με πολυ μελλον και μην ξεχναμε οτι ειναι Ομαδα με μεγαλη ιστορια με συμετοχη στην Α΄ Εθνικη. Οσο για την Ελπιδα φετος παρουσιασε μια πολυ καλη ομαδα οργανωμενη και αρκετα σοβαρη. Μπορουσε να τερματισει και ψηλοτερα στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος. Μια προβλεψη για τα πλει οφ βλεπω πρωταθλητη τον Αλμωπο. Ενας φιλαθλος απο Καλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου απο την Καλη μαθε για να ξερεις γιατι γινεται ολο αυτο ,τα σωματεια αυτα εκτος την ανδρικη ομαδα που εχουν λειτουργουν και τμηματα εκμαθησης του ποδοσφαιρου οι λεγομενες ακαδημιες ,ολη η φασαρια γινεται λοιπον για να μαζεψουν οσα περισοτερα παιδια μπορουν ο καθενας για την παρτη του (σημειωτεον οι γονεις πληρωνουν καθε μηνα ενα ποσο )αρα τα μπικικινια ειναι ο τελικος σκοπος και των δυο τα υπολοιπα ειναι αλα λογια να αγαπιομαστε αυτα για σημερα.

      Διαγραφή
  5. mpravo se olous sas.me pio poli organosi oi omada tha itan proti.oso gia tous allous pou forane aytoi tin varia fanela kai paragontes kai poli alloikanate tin xeiroteroi xronia stin istoria.ftanei.an eiste edessaiki paratisteta oloi.eleossssssssssss.poloi voleveste me to na einai oi omada edo gia na exete thesei.giati pio pano oi omada den tha iparxei kanenas sas.ftanei piaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λες ρε σκοτάδι ;με 15 νέους έπαιζε φέτος και δεν έχασε απο τους πρωτοπόρους τους πηρε
    Όλους 2 εθνικό 2 αριδεα 2 γάλαταδες χ εξαπλατανο. Στο 94 και έχασε την είσοδο στην τετράδα απο τους απο κάτω του λόγω απορίας και λόγω της διαιτησίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7;59 μονο αυτές τις δικαιολογίες έχεις (λόγω απορίας κ λόγω της διαιτησίας) τα δωρακια που επερναν κ παιρνουν καποιοι δεν τα βλέπεις??????

      Διαγραφή
    2. Τι εννοείς δωράκια ; Και γιατι ειναι δικαιολογίες ; Πόσοι νεοι παίζαν φέτος ; Με 15 κ 16 χρόνων έπαιζαν έχασαν την τετράδα στην κερασια

      Διαγραφή
    3. έχασες όμως και από τελευταίους....7:59,η μνήμη να μην είναι επιλεκτική!

      Διαγραφή
    4. Ε ναι αυτο δεν σου λέω;;; Χάσαμε απο όρμα; 4 προφήτη 2 μύλο τόπο 3 κεράσια 2 αυτοί οι πόντοι φτάνουν μόνο

      Διαγραφή
  7. Μπράβο και στον Αλμωπο που δημιούργησε τα play off

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αλμωπός καί ανανέωση έκανε καί στα play off παίζει. Εσείς κάντε ανανέωση γιά να δείτε άσπρη μέρα, μετά από 2-3 χρονάκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανανέωση στά μυαλά τους,χρειάζονται.

      Διαγραφή
    2. Φτάνει ρε το καλοκαιρι θα την ανεβάσουμε στην γ εθνικη με την καινούργια διοίκηση που φτιάχνεται . Ακούγεται οτι θα πέσει πολυ χρήμα

      Διαγραφή
    3. Πράγματι υπάρχει νέο σχήμα ν'αναλάβει.πρέπει να βοηθηθεί,γιά το καλό τού Εδεσσαικού.

      Διαγραφή
    4. Ειναι γεγονός υπάρχουν άτομα μέ όρεξη καί διάθεση να βγάλουν την ομάδα από το βούρκο καί να επανέλθει ο Εδεσσαικός εκεί πού η ιστορία του επιβάλλει.

      Διαγραφή
    5. auto akrivos pre pei na ginei na girisoun oloi pisw pexli georgiou apostolou tsavos retzia palimanis ouzounis savidis oloi mazi enwmenoi gia tin gama ethniki

      Διαγραφή
    6. τι λες ρε ασχετε παλι τα ιδια ¨????ξαναζεσταμενο φαγητο???υπαρχουν και αλλα παιδια

      Διαγραφή
    7. Φαντάζεσαι μέ τα παραπάνω παιδιά και τα άλλα παιδιά .που δεν τ'αμφισβητεί κανείς,τι θα γίνει; Υπάρχουν βέβαια και αυτοί πού είναι ετοιμοι να έλθουν εφόσον ξεκινήσει κάτι με σοβαρότητα.

      Διαγραφή
    8. Τό ξαναζεσταμένο φαγητό που λες,είναι τα μεγάλα ονόματα τής ομάδας ,πού μαζί με τά παληκάρια-ταλέντα πού υπάρχουν,τήν επόμενη χρονιά θά οδηγήσουν τήν ομάδα στή Γ καί θα ξαναφέρουν τό κόσμο στό γήπεδο.

      Διαγραφή
    9. Ναι ετσι ειναι . Ο επενδυτής έρχεται και ειναι μεγάλος να ξέρετε ετοιμαστητε για μεγάλα πράματα . Συσπείρωση χρειάζεται

      Διαγραφή
  9. Πρώτα η Ελπιδάρα καί μετά τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ante gama erxomaste .o megalos edessaikos pou einai oeo????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News