Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τζιτζικώστας και Θεοδωρίδης παρουσίασαν την ομάδα τους στην Έδεσσα

Δείτε φωτογραφίες

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Έδεσσα.

Το παρών έδωσε τόσο ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λάκης Βασιλειάδης, Γιάννης Βέττας, Πέτρος Ζέρζης, Μαρία Ζωγράφου, Μιχάλης Καραμάνης, Μαρία Καράμπελα και Κώστας Καρασαρλίδης.

Ο κ. Θεοδωρίδης αναφερόμενος στις εκλογές τόνισε ότι το ποσοστό που θα πάρει ο συνδυασμό στην Πέλλα θα ξεπεράσει το 50% και όπως είπε δεν υπάρχει ταβάνι.

Ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν χωράνε τα κόμματα, η θέση των οποίων όπως ανέφερε είναι στη Βουλή, καθώς η αυτοδιοίκηση έχει να διαχειριστεί τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Περιφερειάρχης έκανε γνωστό πως η κεντρική ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στην Έδεσσα στις 5 Μαΐου.

Δείτε φωτογραφίες:































13 σχόλια:

  1. θα παρουν με την πρωτη την περιφαιρια, ομαδα που σκιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εσύ με την πρώτη ευκαιρία λίγη ορθογραφιία!!!!!! να μάθεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai poy itan o theodoridiw ti katalavame!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. filoi moy gia poythena einai kai omos tha kyvernisoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ηττα σασ θα ειναι μοιραια κυριοι τζιτι και θεοδ για δε τον ζερζη συντριβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα τα λεφτά είναι ο Μιχαλάκης να τον χαίρονται τα απομεινάρια το ΠΑΣΟΚ που τον είχαν και νομάρχη
    Σαν δεν ντρεπομαστε αντί να βρουν μια τρύπα να κρυφτουν βγαίνουν και φωτο με τουσ ανυπαρκτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xortasate apo tin nea dimokratia kai tora to paizete ANTARTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μάλλον δεν κατάλαβες ότι σχεδόν όλοι οι Νεοδημοκράτες θα είναι με τον Τζιτζικώστα! Η στενή κομματική κλίκα της ΠΟΛΑΝ έμεινε στον Ιωαννίδη!!

      Διαγραφή
  8. Εδω δεν κσταλαβαν οτι η βενιζελοσαμαρισταν εξαφανιστηκε !! δεν υπαρχει πια.....Θα καταλαβουν ποιος θα εναι ο περ/χης ???..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ 9:42, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑΝ; ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! ΚΙ Ο ΝΟΥΣΗΚΥΡΟΥ, ΚΙ Ο ΤΣΩΤΣΟΣ, ΚΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΙ Ο ΤΑΠΑΖΙΔΗΣ, ΚΙ Η ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ), ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΩΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΟΙ, ΜΕ ΟΡΕΞΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ. ΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.41 EISAI GIA PSYXIATRO EPEIGONTOS EKTOS AN PASXEIS APO ANOIA!! NOUSIKIROU POLU NEOS MOLIS 16 TSOTSOS 15 ANTONIOU 18 TAQPAZIDIS 17 KAI ROUSOPOULOU OPOU KOMMA KAI YPOPSIFIA MOLIS 5 XRONON!!!! ANTE STON GIANNAKI SAS NA SXOLIASEIS TIN VOLTA TOU STO ENA TRAPEZI TIS SKYDRAS KAI MIN ASXOLEISAI ME TA TOU OIKOU MAS! POLITIKH MELLOTHANATI ANOIKSI EINAI KAI SE ENA MINA SEE YA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 1:41, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ...ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΤΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ; ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΛΥΨΙΜΟ.....ΥΓ: ΚΟΙΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟ.....

      Διαγραφή
  11. ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΨΗΦΙΖΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΕΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News