Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΕΠΣ Πέλλας: ΔΕΙΤΕ την τελική βαθμολογία της Α1

Δείτε την τελική βαθμολογία της Α1 της ΕΠΣ Πέλλας (κανονικής περιόδου):


 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OF ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ:

 
ΑΓΩΝΑΣ PLAY OUT (ΝΟΚ ΑΟΥΤ)
Μ.Α. Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ – Μ.Α. Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Ο ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ:

ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ
Μ.Α. ΌΡΜΑΣ
ΆΡΗΣ ΠΡ. ΗΛΙΑ

7 σχόλια:

  1. Μπράβο στην αλμωπαρα και το γκολ του Raul Μέσα στους γαλαταδες!!!! Οι άνθρωποι του Εθνικού έλεγαν ότι θα νικουσαν αλμωπο και Γαλαταδες για να γίνουν play off, ευχαριστηστε τον αλμωπο τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω ο ΠΑΟΚ Γ δεν σου εκανε την δουλεια εε?!!Το ξεχασες το 1-0 και ετσι θα γινουν τα μπαραζ....αρα πες και ενα ευχαριστω στον ΠΑΟΚ Γ.

      Διαγραφή
  2. Γκολαρα λεει....νυχτα ε νυχτα κοιμηθηκε ο θεος κοιμασαι κ εσυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αλμωπός των χιλίων προβλημάτων κατάφερε να πάρει τη 2η θέση της κανονικής περιόδου,η Ελπίδα Έδεσσας έχοντας ίσως το καλύτερο υλικό της κατηγορίας τερμάτισε στη 4η θέση,ο Εθνικός Γιαννιτσών και οι Γαλατάδες ερχόμενοι από την Ά κατηγορία αμφότεροι τερμάτισαν στην 1η τετράδα και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και τη συμμετοχή στους αγώνες μπαράζ.Το πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ. Πέλλας πάει από το κακό στο χειρότερο,πρέπει να αναλάβουν δράση οι φορείς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της περιοχής μας.Υ.Γ 1.Είναι ευχαριστημένοι οι άνθρωποι της Έδεσσας με την κατάληψη της 8ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα(από την πιο ιστορική ομάδα του Ν.Πέλλας)?Υ.Γ 2.Είναι το οικονομικό πρόβλημα τόσο έντονο σε πόλεις όπως η Αριδαία,η Έδεσσα,η Κρύα Βρύση ώστε να εμποδίζει ισχυρά οικονομικούς παράγοντες να ασχοληθούν με τις ομάδες που μας έχουν εκπροσωπήσει τα προηγούμενα χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες?Υ.Γ 3.Καλή δύναμη σε προπονητές,παίχτες και παράγοντες των 4 ομάδων,είναι πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για όλους αυτή η διαδικασία που θα ξεκινήσει από την επόμενη Τετάρτη.Είναι πολύ κακό πράγμα να βγαίνεις 1ος μετά από 28 αγωνιστικές και να μην έχεις πάρει το πρωτάθλημα.....Καλό κουράγιο και ο καλύτερος και πιο τυχερός να εκπροσωπήσει τον νομό στα μπαράζ ανόδου για τη Γ' Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι παπάγοντες τού Εδεσσαικού έκαναν ανανέωση ,γιά νά πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια Λές καί βρίσκονται στή Β Εθνική καί δημιουργούν υποδομή γιά την Α .Φοβερή λογική ,να βολεύονται κάποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μ.Α. Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ – Μ.Α. Ν. ΠΕΛΛΑΣ poion 8a baloun na to sfiriksi auto to mats! Paslamouskas ? sidiropoulos ? Selemidis ? mauridis ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News