Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Παραμένει στην Α1 ο Μ.Α. Ν. Πέλλας - Υποβιβάζεται ο Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Καλύτερος ο Μ.Α. Ν. Πέλλας επικράτησε με σκορ 3 – 0 εκτός έδρας του Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου στο μπαράζ παραμονής στην Α1.

Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, παρόλαυτά οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πιο κοντά στην επιτυχία χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν εντυπωσιακοί και έφτασαν άνετα στη νίκη – παραμονή χάρη στα τέρματα των Κώστα Παπαδόπουλου στο 47’, Πέτρου Ευθυμιάδη στο 79’ και Κώστα Τσαλκιτζή στο 87’, ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν σημάδια αποσύνθεσης.

Πολύ καλή η διαιτησία του Σπύρου Ατζαμιδάκη και των βοηθών του Γιάννη Σίπκα και Νίκου Δεμερτζή.

Το Δ.Σ. του Μ.Α. Ν. Πέλλας ευχαριστεί το Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου για την υποδειγματική συμπεριφορά του και την άριστη φιλοξενία του.

4 σχόλια:

  1. Πολυ κριμα για αυτη την ιστορικη ομαδα!!Λαθος επιλογες της δοιηκησης??Λαθος του καλοκαιρινου σχεδιασμου??Παντος το αποτελεσμα εφερε τον υποβιβασμο του Μυλοτοπου....και παλι κριμα!!!Τα φετινα λαθη ας γινουν παραδειγμα προς αποφυγη της νεας χρονιας που ερχετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ (ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ) ΠΟΥ ΠΕΡΣΥ ΕΔΙΝΑΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Α1 .... ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑΛΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ 5000 ΚΑΙ 6000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ....ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ..... ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" ΤΟΥΣ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ απο Αξο.Δικαια νομιζω κερδισε τον αγωνα και την παραμονη η ομαδα της Ν.πελλας.Φανηκε μεσα στο παιχνιδι οτι το πιστευε και το ηθελε πιο πολυ απο τον Ν.Μυλοτοπο που βρεθηκε σε ασχημη μερα και περιμενε τα ολα απο τον Ριτε(μεγαλος μπαλαδορος) και τον Φαβα που προσπαθησαν οσο ειχαν δυναμεις.Πολυ καλο το κλιμα του αγωνα παρα την κρισιμοτητα του και αριστη η αγωνιστικη συμπεριφορα ολων των ποδ/στων.Να σημειωθει επισης η πολυ καλη αποδοση των διαιτητων(οχι μονο να τους κατηγορουμαι και να τους βριζουμαι).Τωρα για την επομενη χρονια πιστευω οτι ο 2ος ομολος της Α κατηγοριας θα εχει μεγαλο ενδιαφερον με πολλες δυνατες ομαδες σε μια ακτινα 10-20 χιλ.(Ν.Μυλοτοπος,Π.Μυλοτοπος,Πενταπλατανος,Μακεδονικος,Αξος,Μελισι,Καρυωτισσα,Αραβησος,Αμπελιες,Εσωβαλτα).Μπαβο στην ΝΕΑ ΠΕΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ,ποιός κερδίζει όταν οι ομάδες χτυπιούνται μέχρι θανάτου ,ξοδεύοντας χρήματα μέσα στη κρίση ,χρόνο πολύτιμο οι παράγοντες κλπ κλπ...
    Κερδισμένοι ειναι μόνο: οι διαιτητές που έχουν το σίγουρο μεροκάματο ότι κι αν συμβεί ,και οι διοικήσεις της επς για να τους παρακαλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News