Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Ο πρωταθλητής Γιώργος Χατζηγιαννίδης υποψήφιος με το Δημήτρη Μπίνο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες μου,

Έχοντας αγωνιστεί αρκετά μέχρι τώρα για να πετύχω τους περισσότερους από τους στόχους μου που έθεσα από την νεαρή μου ηλικία κι έχοντας κερδίσει του υψηλότερους από αυτούς.

Έχοντας αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες, οπλισμένος με υπομονή, επιμονή, ρεαλισμό και εργατικότητα.

Έχοντας ανεξάντλητη δύναμη, μεράκι κι αποφασιστικότητα.

Ελπίζω να προσφέρω δυναμικά και να βοηθήσω τον τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ.

Γεώργιος Δ. Χατζηγιαννίδης
Βαλκανιονίκης - πρωταθλητής Ελλάδος
Αστυνομικός
Υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος
με τον συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»
Του Δημήτρη Μπίνου

24 σχόλια:

  1. με αυτούς τους υποψηφίους Μπίνο, θα σε φάει ο Ζιάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο πρώτο σχόλιο απαντάμε: Ο Χατζησάκης άντεξε μια βδομάδα από τη δήλωση. Ο Ζιάκας πόσο ? χαχαχαχα

      Διαγραφή
  2. καλη επιτυχια γιωργο, ολοι στηριζομαι νεα ατομα. φτανει γερασαμε με τα ιδια προσωπα τα οποια ασχολουνται με τα "κοινα" μονο για να ικανοποιησουν προσωπικα κομπλεξ και να περνανε την ωρα τους γιατι δεν εχουν κατι πιο ουσιοδες....φτανει...ας το καταλαβουν και ας κανουν χωρο στους νεους γιατι πολλοι θα γινουν ρεζιλι την πρωτη κυριακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΙΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΠΙΟ ΑΦΘΑΡΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΡΙΞΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΕΤΙΚΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΤΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου 12.54 αυτοι η δυο σε ενημερωνω οτι ειναι μαζι του και κανουν και αγωνα...

      Διαγραφή
  4. Στοχος η πρωτη Κυριακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ. Η ΞΙΦΙΑΝΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι'αυτό πολιτεύεται τελικά και αυτός ο αστυνομικός ;;;

      Διαγραφή
  6. καλη επιτυχια Γιωργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. είναι ευχάριστο να ασχολούνται νέα παιδια.Αλλα θεωρείτε αυτονόητο πως για τολμούν να ασχοληθούν, γνωρίζουν πολύ καλά την Αλμωπία ολόκληρη, τα προβλήματα τους και τον κόσμο της σε όλη της την έκταση.Η προσπαθεια τους πρέπει να ειναι μεγάλη και φιλότιμη για το καλό του τόπου ας παλαίψουν αφού το θέλουν και το ζητούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φιλε 2.07,τον γιαντση μπορει να τον παρετε,ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ ομως μη ορεγεστε.ειστε απο εκλογεσ ασχετοι.το 2006 ηρθε 14ος,τωρα υποχρεωτικα 2ος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο δηλαδή είχες να πείς εσύ ? Παίρνεις αγαπητέ μου αυτό που σου αξίζει και θα μείνεις εκεί που είσαι με τα μυαλά που κουβαλάς. Η κακία και η ζήλια σε όλο το μεγαλείο της!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είπαμε καλοί είναι οι νέοι αλλά το θέμα ξεφτυλίστηκε... Να βγει κανένας Μπίνος Δήμαρχος και το Δημαρχείο να γίνει καφετέρια...αχαχχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχολιο αυτο στο συγκεκριμενο post ειναι ακυρο 100% και για να μιλησω ωμα και σταρατα εχεις ιδεα ασχετε ποιος ειναι ο νεαρος? σε πληροφορω πως το ηθος του η αξιοπρεπεια η εργατικοτητα που εχει αποδειξει απο τη μικρη του ηλικια ξεπερνα κατα πολυ τα ορια της νοημοσινης σου.σε πολιτιες του εξωτερικου ατομα σαν τον νεαρο που εχουν καταφερει παρα πολλα στους τομεις τους τους κανουνε αγαλματα.για δειξτε λιγο σεβασμο και μαθετε πρωτα που ανοιγετε τα στοματα σας.Και ο συγκεκριμενος επειδη τυχαινει να τον γνωριζω λογω συνθηκων θα σου πω και το εξης.Γραμμενο θα μπορουσε να εχει το τοπο του.Μια χαρα ειναι εκει που ειναι.

      Ολοι εχουν το δικαιωμα της ελευθερης βουλησης...
      Πρωτα ομως πρεπει να κανουν την αυτοκριτικη τους....

      Διαγραφή
  11. Μακάρι να ασχοληθούν παιδιά με ανάλογο ήθος με τα κοινά για τον τόπο μας. Στην Αρχαία Ελλάδα ασχολούνταν με τα κοινά αυτοί που ευεργέτησαν την πόλη τους και τον τόπο του, αυτοί που πρόσφεραν γι΄αυτήν. Για σκεφτείτε λίγο σήμερα ποιοι σήμερα καίγονται να εκλεγούν !!
    Γιώργο, το απέδειξες οτι ξέρεις να αγωνίζεσαι. Καλή επιτυχία στους στόχους σου.
    Η νεολαία είναι μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν δεν σου αρεσει παιδι μου η θεση που κατεχεις στο ελληνικο δημοσιο παραιτησου και ελα να πολιτευτεις. Αυτα λεει η απλη λογικη. Και οχι αυτα που σου λενε οι αλλοι. Φιλικα. Μιχαηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για όσους δεν εχουν καταλάβει ,οι νεροι θα φερουν ψηφους και οι παλιοί θα παρουν τα ποστα λογω εμπειριας.Οποτε και παλ ιπ.χ. Χουρσόγλου βλεπω αντιδήμαρχο και η ανανεωση παει περίπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μακάρι ο Μπίνος να αποβάλει και τα τελευταία δείγματα παλαιοκοματισμού απ το συναδυασμο του και το ίδιο να κάνει και ο Πασόης.Δώστε χώρο και τόπο στα νεα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο Γιώργο!!!
    Καλή επιτυχία!!!
    Όλοι στηρίζουμε Μπίνο.
    Όσο για τον Παρασκευόπουλο έχει αποδείξει την αξία του με την εθελοντική εργασία σε πολλούς τομείς χωρίς να υφίσταται προεκλογική περίοδος...
    Νέο αίμα λοιπόν, νέες ιδέες σε συνδυασμό με την εμπειρία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ανανέωση του Μπίνου θα περιοριστεί κάποια νεαρά άτομα, σύντομα θα ακολουθήσει η πραγματική εικόνα.
    Χουρσόγλου, εαν βγεί αντιδήμαρχος
    Σωτηριάδης, εαν βγει πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου
    Παυλίδου Δήμητρα, εαν βγεί αντιδήμαρχος
    Βέσκος Δημήτριος, εαν βγει αντιδήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ότι είναι πρωταθλητής Ελλάδος στο στίβο από το λύκειο, αναγνωρίζοντας, στα παννελήνια πρωταθλήματα καθώς και του Εξωτερικού με την Εθνική Ελλάδος, όλες οι εφημερίδες τις πρώτες νίκες του γράφοντας τα καλύτερα γι αυτόν ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ότι είναι Αρδαιώτης- παιδί της επαρχίας και αργότερα, πέτυχε να περάσει σε μια σχολή Σωμάτων Ασφαλείας μετά απο κόπους στερούμενος και για τα δυο,πολλά πράγματα διασκέδασης και "καλοπέρασης" καθώς και ότι είναι φοιτητής στην Γυμναστική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης αυτό επιτέλους οι πολύξεροι ας το έχουν υπ όψιν τους και αν μπορούν να το αμφισβητήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιωργο ειμαστε μαζι σου.Κρατα γερα και κλεισε τα αυτια σου.Θα κανουμ ο,τι μπορουμε.Ο τοπος χρειαζεται νεους και πρωταθλητες παντου.Καλη τυχη και καλη δυναμη.
    Γ.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News