Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Κατερίνα Ιγνατιάδου: «Διεκδικούμε την ελπίδα για τη Σκύδρα» (ΦΩΤΟ)

«Εμείς επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο»

«Συμμαχία πολιτών για το Δήμο Σκύδρας» είναι το κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού της Κατερίνας Ιγνατιάδου, η οποία παρουσίασε τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού της, καθώς επίσης και τους πρώτους 59 υποψηφίους της.

Η υποψήφια Δήμαρχος τόνισε ότι στη μάχη των εκλογών κανείς δεν περισσεύει, ενώ δήλωσε με έμφαση πως μοναδικός γνώμονας είναι ο πολίτης και το συμφέρον του Δήμου.

«Το εύκολο και αβασάνιστο σ’ αυτήν τη συγκυρία την εξαιρετικά δύσκολη, θα ήταν να πούμε ότι δεν ασχολούμαστε με τα κοινά, απέχουμε, διότι είναι δύσκολα τα πράγματα, υιοθετώντας την άποψη πως επί σειρά ετών αγωνισθήκαμε με διαφάνεια, ήθος, εντιμότητα, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, προσπαθώντας με λίγα μέσα και ελάχιστους οικονομικούς πόρους για την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων των συμπολιτών μας», σημείωσε.

 
«Εμείς επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο»

Επιπλέον, η κ. Ιγνατιάδου μέσα στην ομιλία της δεν παρέλειψε να αναφερθεί εμμέσως πλην σαφώς σε πολιτικούς της αντιπάλους, λέγοντας ότι «εμείς επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο, αυτόν όπου δεν εμπλέκονται συμφέροντα και επιχειρηματίες. Διότι μας αφορά η σχέση με τους πολίτες, μ’ όλες και όλους εσάς που σήμερα στέλνετε μήνυμα νίκης, μήνυμα προς τις σειρήνες της συκοφάντησης που βρίσκονται στο περιθώριο της παραπολιτικής».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της ανέφερε: «Κάποιοι προσπαθούν να μας παρασύρουν. Δε θα τους κάνουμε την χάρη. Τους κρίνει και θα τους κρίνει ο λαός».

Όσον αφορά στην εκλογική μάχη, η υποψήφια Δήμαρχος σημείωσε ότι «αυτές οι εκλογές είναι για το Δήμο της Σκύδρας οι πιο κρίσιμες των τελευταίων ετών, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που θέλει χειρισμούς έμπειρους και συνετούς και λόγω της 5ετούς θητείας σύμφωνα με τον Καλλικράτη».

 
Οι δεσμεύσεις για την επόμενη μέρα

«Η Εξασφάλιση και διατήρηση των κονδυλίων για τους παιδικούς σταθμούς: θεωρούμε αδιαπραγμάτευτο το δικαίωμα των γονέων να στέλνουν τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό όπου θα τους παρέχονται οι όσο το δυνατό καλύτερες υπηρεσίες ειδικά σε μια περίοδο που ο θεσμός της οικογένειας πλήττεται λόγω έλλειψης πόρων.

Στόχος, κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού, και συνέχιση της ένταξης όλων των παιδικών σταθμών στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, έτσι ώστε αφενός οι γονείς να στέλνουν δωρεάν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς, αφετέρου οι παιδικοί σταθμοί να έχουν πολλαπλάσια οικονομικά οφέλη με την απορρόφηση όλων των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

Αυτά που λέμε δεν αποτελούν προεκλογικές υποσχέσεις, αποτελούν πράξη, ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ, ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΜΕ και δώσαμε τη δυνατότητα για πρώτη φορά σε όλους τους γονείς, να πηγαίνουν δωρεάν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς, παράλληλα δε, η ένταξη αυτή θα αποφέρει για τη χρονιά που διανύουμε έσοδα περίπου 190.000 ευρώ.

Πρώτιστης σημασίας έργο είναι η εκπόνηση νέου χωροταξικού πολεοδομικού σχεδίου στη Σκύδρα, με χρηματοδότηση από το πράσινο ταμείο, το οποίο θα ενώσει τη δημοτική ενότητα Μενηϊδας και Σκύδρας και θα δώσει τέλος στην αποσπασματική αντιμετώπιση χωροταξικών θεμάτων.

Διεκδίκηση εθνικών και κοινοτικών κονδυλίων για την υλοποίηση έργων υποδομής σ’όλους τους τομείς, οδοποιϊα, ύδρευση, άρδευση, σχολεία, καθώς και τη συντήρηση των υπαρχόντων.

Όσον αφορά τις πηγές Λουτροχωρίου και Ν.Ζωής: όπως ίσως γνωρίζετε έγιναν μελέτες και αναλύσεις των νερών και κατατέθηκε αίτημα αναγνώρισης τους ως ιαματικών πηγών. Η αξιοποίησή τους θα γίνει είτε στα πλαίσια ΣΔΙΤ σε συνεργασία με κατάλληλο επενδυτή, είτε με την προκήρυξη διαγωνισμού-πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Εξοικονόμηση ενέργειας: Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε σχολεία και σε δημοτικά κτίρια, αντικατάσταση των λαμπτήρων με οικονομικούς. Ήδη η αρχή έγινε με την έγκριση της ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου Σκύδρας, ύψους 400.000 ευρώ.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ: Θέλουμε έναν καθαρό δήμο, έναν δήμο που θα γνωρίζει και θα εφαρμόζει την ανακύκλωση. Θα συνεχίσουμε την αποκατάσταση όλων των σκουπιδότοπων και θα επιδιώξουμε με διαδημοτική συνεργασία την αξιοποίηση όλων των ειδών απορριμμάτων με νέες μεθόδους, όπως π.χ. τη μοριακή διάσπαση που θα έχει και οικονομικά οφέλη.

Διεκδίκηση όλων των υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων που προβλέπει ο Καλλικράτης, με την παράλληλη μεταφορά πόρων π.χ πολεοδομία, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείται ο δημότης και να μην ερημώνεται η πόλη.

Παράλληλα θα ζητήσουμε τη στελέχωση με επιπλέον προσωπικό και αρμοδιότητες των γραφείων ΔΟΥ και ΙΚΑ Σκύδρας.

Τέλος, μεταφορά υπηρεσιών και στο πρώην δημοτικό κατάστημα Μενηίδας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: συνέχιση της αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών του δήμου, με πραγματική εργασία από την πλευρά των υπαλλήλων, με έλεγχο και ενημέρωση για την παραγωγή έργου και τη διεκπεραίωση των θεμάτων σε κάθε τομέα. Παράλληλα με τη λειτουργία γραφείου προγραμματισμού και προμηθειών θα περιορίσουμε κάθε σπατάλη.

Τομέας αγροτικής ανάπτυξης: σ’ένα δήμο που στηρίζεται στην αγροτική οικονομία οφείλουμε να λάβουμε μέτρα για την αγροτική ανάπτυξη, όπως είναι η επέκταση δικτύων άρδευσης, έτσι ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες άρδευσης του δήμου, ήδη κατασκευάζεται αρδευτικό δίκτυο στην περιοχή καψούρα Αρσενίου, από το οποίο θα αρδεύονται 700 στρ., ποσού 325.000 ευρώ και βρίσκεται στο στάδιο της δημοπράτησης άλλο αρδευτικό δίκτυο στην περιοχή βάλτος πετριάς που αφορά την άρδευση 700 στρ., ύψους 404.000 ευρώ, όπως με την οργάνωση ημερίδων με ειδικούς επιστήμονες για νέες καλλιέργειες, νέες μεθόδους και τεχνολογίες, με την υποβολή εκ νέου αιτήματος για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου, στο καινούργιο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Με στοχευμένες αδελφοποιήσεις με πόλεις που έχουν εμπειρία με την γεωργία και το εμπόριο φρούτων.

Επέκταση του δωρεάν Ίντερνετ και στα χωριά μας.

Έμφαση στον τομέα του πολιτισμού και του αθλητισμού με την ενθάρρυνση και υποστήριξη των σχετικών δραστηριοτήτων».

 
Το λογότυπο

Σύμφωνα με την Κατερίνα Ιγνατιάδου, «το λογότυπό μας συμβολίζει αυτό που πραγματικά επιδιώκουμε: τη συνεργασία των δημοτών για το κοινό συμφέρον του τόπου, έξω και πέρα από κόμματα και μηχανισμούς, μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και δεσμεύσεις που κόστισαν πολλά στο παρελθόν.

Συμβολίζει τη συμπόρευση, το κοινό συμφέρον, την κοινή πορεία. Όλοι μας έχουμε αναφορές και επιλογές,πλην όμως αυτό που προέχει είναι η συμπόρευση με όλους για την πραγμάτωση του κοινού σκοπού».

«Διεκδικούμε την ελπίδα για τη Σκύδρα»

«Είμαι πεπεισμένη ότι οι συμπολίτες μας, όλοι εσείς αναγνωρίζετε την εντιμότητα, το ήθος, τις γνώσεις, την εμπειρία, την αποφασιστικότητα, την ικανότητα μας.

Ο συνδυασμός μας είναι η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη που ενώνει ιδέες, οράματα, προτάσεις, ανθρώπους, χωρίς αποκλεισμούς και κομματικές αγκυλώσεις.

Δεν περισσεύει κανένας! Απαιτείται συστράτευση και ενότητα…

Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη για τα στελέχη που απαρτίζουν το συνδυασμό μας. Το ψηφοδέλτιο που συγκροτήσαμε συγκεντρώνει τις πιο ζωντανές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Είναι το ψηφοδέλτιο της νίκης αλλά και της σκληρής δουλειάς.

Είναι το ψηφοδέλτιο που αγαπάει την ευθύνη. Πρόσωπα καταξιωμένα επαγγελματικά και κοινωνικά στην τοπική κοινωνία. Πρόσωπα με ξεχωριστές διαδρομές αλλά με κοινή αγωνία και κοινό όραμα για τον τόπο μας».

 
«Ευχαριστώ…»

«Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσω τον δήμαρχο Σκύδρας που σήμερα είναι κοντά μας, τους συναδέλφους μου δημοτικούς συμβούλους, τους συνεργάτες μου- υπαλλήλους του δήμου Σκύδρας, που κατά τα 12 χρόνια που είμαι δημοτική σύμβουλος, ενίοτε σε θέσεις ευθύνης, με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν».

33 σχόλια:

  1. to exei i gynaika. einai h epomeni dimarxos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ. GO ΚΑΤΕΡΙΝΑ, GO!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. LETE GO GO KATERINA GIATI TOSA XRONIA POY HTANE ; HTAN ALLOY KAI DEN TO JEROYME;;;;

      Διαγραφή
    2. Φαινεται φιλε ηταν σε αλλη παραλια και ας ηταν το δεξι χερι του Χοιδη...

      Διαγραφή
    3. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ, ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΛΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΙΔΙΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΡΘΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΕ.......ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ,ΦΤΩΧΟ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Δήμαρχε, έκανες πολύ καλά που έδωσες το δαχτυλίδι στην Κατερίνα. Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Της το χρωστούσες μετά από τόσους αγώνες που δώσατε μαζί. Και με τη νίκη Κατερίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έδωσαν πολλούς αγώνες και κατάφεραν να πάνε την Σκύδρα ακόμη πιο πίσω και να την κάνουν χειρότερο χωριό από ότι ήταν!! Κρίμα που αποχώρησε ο Μίμης!!

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ , Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ; ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ Κ.ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ;; ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΜΗΝ ΖΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥ ΤΑ ΕΔΙΩΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η Κ. ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ;;ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. στην κυβέρνηση είναι και το κόμμα σου Ιγνατιάδου

      Διαγραφή
  6. ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ!! ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗΣ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .

      Διαγραφή
    2. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΤΑΞΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ.....ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. Το όνομα του 3.17: ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, μίλα επωνυμα

      Διαγραφή
    4. σου αρεσει ...δεν σου αρεσει ηρθε η ωρα του μιχαλη....

      Διαγραφή
  7. Με υποσχεσεις και επαινους χτιζεις παλατια ,τα εργα που ειναι τοσα χρονια μας λετε; Τι κανατε 8 χρονια που σας ψηφιζαμε;Και τωρα θελετε παλι τα ιδια;Φθανει επιτελους.Κανατε την Σκυδρα χωριο και τωρα θελετε να την κανετε χωριουδακι.ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ .Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ 30ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ....ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  8. Aridaianews ειστε απαραδεκτοι, οταν γραφονται αληθειες δεν τις εμφανιζεται ποια συμφεροντα εξυπειρετειτε;δεν ειστε ενταξει και δεν μπορει ολα να ειναι ροδινα οπως θελουν να τα παρουσιαζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΣΒΗΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΥΣ ΝΔτες που κρυβονται πισω απο τους ανεξαρτητους υποψηφιους για να τους δωσουν νικη.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.........ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. exeis apolyto dikaio,treis ypochfioi apo ton idio xvro kai oloi ua ginoyn dhmarxoi alla exoyn megalocyxoys filoys opvs grafeis.san den ntrepomaste ligo.ajioprepeia mhden. kai ontos okanakhs einai kalos.

      Διαγραφή
  10. ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΧΟIΔΗΣ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΛΕΜΕ??????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;;ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ;ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ παλι εισαι κουφος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ. ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!1

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, 4.01

      Διαγραφή
  12. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΘΑΝΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ 4.43 ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!!!!

      Διαγραφή
  13. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΦΙΛΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποιοι υποψίφιοι αποκαλούν ακόμα τον δήμο σκύδρας και τα χωρία κοινότητες .θα πρέπει να τους στείλουμε πίσω στο δημοτικό και οχι να τους ψηφίσουμε .έλεος ακόμα διαχωρίζουν σε κοινότητες και οχι σε δημοτικά διαμέρισματα .ούτε γνώσεις σε αυτο δεν έχουν για τα άλλά τη μπορούν να προφέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News