Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσυκλέτα στον Εξαπλατανο (ΦΩΤΟ)

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής στην Επαρχιακή Οδό Αριδαίας – Εξαπλατάνου.

Συγκεκριμένα, Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο επιβάτης της μηχανής, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στον συγκεκριμένο δρόμο σημειώνονται πολύ συχνά ατυχήματα, μιας και είναι σε άθλια κατάσταση.

16 σχόλια:

  1. ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΒΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω οτι δεν ειναι του δημου και να θελει δεν μπορει

      Διαγραφή
    2. ολα τα εργα υποδομης για τον δημο αλμωπιας αφορουν τον δημο!!αυτος αναλαμβανει τη πρωτοβουλια για οποιοδηποτε εργο πρεπει να γινει!!οποτε μαλλον το μονο που δεν θελει ο δημος ειναι να ασχοληθει και δεν εναφερομαι μονο στο τωρα αλλα και στο πριν!!

      Διαγραφή
  2. Εφόσον ο Δήμος Θέλει Μπορεί: Χάραξη, Σηματοδότηση, προειδοποιητικές Πινακίδες, Αστυνομικό Έλεγχο, Φωτισμός...ποιό από αυτά ευρίσκεται ορθά δρομολογημένο στον δρόμο; ...και σε κάθε δρόμο της περιοχής μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά είναι ο δρόμος εμείς τρεχουμε επειδή είναι ευθεία ας πηγαίναμε με 70 να δουμε αν θα γινόταν κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι απαραδέκτος φίλε 11.25 .Πουθενα στο κόσμο οι χαμηλές ταχύτητες δεν είναι ασφαλής τρόπος οδήγησης.Μόνο στη Ταγκανίκα η αργή οδήγηση υπάρχει.

      Διαγραφή
    2. τι λες άνθρωπε είναι απαράδεκτος που σου λέει ουσιαστικά ότι επειδή είναι χάλια ο δρόμος μην τρέχεις; και δεν σου είπε να πηγαίνεις με 20 αλλά να ακολουθείς τις πινακίδες σήμανσης με τα ανώτατα όρια που σου δείχνουν και σου λένε ανώτατα όχι ότι πρέπει να πηγαίνεις οπωσδήποτε με το ανώτατο.

      Διαγραφή
    3. Είσαι βλάκας... το ξέρεις?

      Διαγραφή
  4. ντροπή για όλη την Αλμωπία ειναι αυτός ο δρόμος...καλά σχολιάζε καποιος φίλος ότι μας κοροιδευουν τοσα χρόνια με αυτο το δρόμο...κι έχουν το θράσσος να ζητάνε ψήφο.Φιάξτε τον χτες,ζητήστε συγνώμη για τη καθυστέρηση και μετά ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οτι να ναι λεει ο καθενας....ο δρομος ναι ειναι χαλια!!αλλα κ εμεις το ιδιο..γτ τρεχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Δρόμος αυτός είναι με τα περισσότερα τροχαία. Αυτό λένε τα στοιχεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περαστικά στον οδηγό της μηχανής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Paidia oti kai na leme sta idia kataligoyme.Ena pragma tha po mono kai as pareksigitho...Kapoios antidimarxos estrose Asfalto ekso apo to spiti toy me to poy anelave antidimarxos...Gia tripes stoys dromoys oyte sizitisi.Ayta na eimaste geroi kai prosektiki stoys dromoys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΝΑ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για την ποιοτητα μας ως οδηγοι δε θα μιλήσουμε ποτε ε; Τι φταιει ο δρομος αν ο οδηγος του προπορευομενου οχήματος κάνει επιτοπου αναστροφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΥ 9.44 ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΥΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΣ ΦΤΙΑΧΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ Κ ΔΡΟΜΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΟΔΗΓΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News