Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Στηρίζει το Δημήτρη Πασόη ο Χρήστος Σπρίτος

Έχει λάβει τις αποφάσεις του και σκοπεύει να στηρίξει και πάλι το Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη

Εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος αναμένεται να είναι ο Χρήστος Σπρίτος.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας σύμφωνα με πληροφορίες έχει λάβει τις αποφάσεις του και σκοπεύει να στηρίξει και πάλι το Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη, καθώς θεωρεί ότι έχει καταφέρει σημαντικά πράγματα για το Δήμο, με σπουδαιότερο κατόρθωμα τη σημαντική μείωση των χρεών.

Ο κ. Σπρίτος καθόλη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας να δημιουργήσει προβλήματα στη συνοχή της δημοτικής αρχής.

6 σχόλια:

  1. Είπαμε και εμείς. Θα στηρίξει ; δεν θα στηρίξει;
    Αυτός δεν θα κάνει δημόσια δήλωση στήριξης ακολουθώντας το παράδειγμα των υπολοίπων. Βλέπουμε πάντως ότι αυτοί που παραιτήθηκαν βαρύγδουπα είναι οι πρώτοι στις δηλώσεις στήριξης. Αυτό θα πει συνοχή και κάτι μας ενώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ; ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΤΗΣΟΥ, ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δω άνακοίνωση ότι και ο Πασόης στηρίζει ..... τον Δημήτρη Πασόη για δήμαρχο...ε.. τότε θα τον ψηφίσω σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε παμε να κοιμηθουμε επιτελους και μια βραδια ησυχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι αυτός στηρίζει Πασόη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News