Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Άρθρο της Κατερίνας Μπαγκή: «Θα είμαι ξανά υποψήφια με τον Πασόη γιατί κράτησε τα χέρια του καθαρά»

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της Κατερίνας Μπαγκή που δημοσιεύει το Aridaia News

Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα δίνει η Κατερίνα Μπαγκή με άρθρο της που δημοσιεύει το Aridaia News.

Η αντιπρόεδρος των Λουτρών ξεκαθαρίζει ότι θα είναι ξανά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ τονίζει ότι οι όποιες διαφωνίες προέκυψαν δεν στάθηκαν ικανές να φέρουν την οριστική ρήξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη που δηλώνει επίσημα τη στήριξή της στον κ. Πασόη και ξεκαθαρίζει τη θέση της, αντίθετα με τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους που δεν έχουν προβεί σε καμία σχετική ανακοίνωση.

 
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της Κατερίνας Μπαγκή:

«Διανύουμε χρονιά δημοτικών εκλογών και σε λίγους μήνες οι πολίτες της Αλμωπίας θα κληθούν να επιλέξουν τα πρόσωπα τα οποία θα τους εκπροσωπήσουν για την επόμενη πενταετία.

Μια δημοτική περίοδο κατά την οποία ο Δήμος μας δε θα θυμίζει τον Δήμο εκείνο που παρέλαβε η σημερινή Δημοτική Αρχή το 2011, με τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και την ακόμα μεγαλύτερη δυσπιστία όσον αφορά στις συναλλαγές του.

Τα δύο πρώτα χρόνια ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, στη συνέχεια ως Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ και σήμερα ως Αντιπρόεδρος των Λουτρών, βάζω πάνω απ’ όλα όλους τους πολίτες της Αλμωπίας που μου έδωσαν τη δυνατότητα να προσφέρω στον τόπο μου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου προσπάθησα να δώσω λύσεις σε όποια προβλήματα προέκυψαν και να είμαι ειλικρινής όταν κάτι δεν μπορεί να γίνει. Άλλωστε, στην πολιτική αν θέλεις να έχεις συνέχεια, πρέπει να κοιτάς τους συμπολίτες σου στα μάτια.

Συμμετέχω σε μία Δημοτική Αρχή, η οποία παρά τα όποια λάθη της, μπορεί να περηφανεύεται για το νοικοκύρεμα και την τακτοποίηση ενός μεγάλου μέρους των υποχρεώσεων του Δήμου. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να επιτευχθούν οι στόχοι που είχαμε θέσει προεκλογικά ως Δημοτική παράταξη και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που αποφάσισα να είμαι ξανά υποψήφια μαζί του. Δε σας κρύβω ότι πολλές φορές διαφωνήσαμε σε διάφορα θέματα. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι σαν Δήμαρχος κράτησε τα χέρια του καθαρά και έμεινε μακριά από πρακτικές που είναι αντίθετες με το συμφέρον του Δήμου και των πολιτών.

Θα είμαι εκ νέου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη, γιατί πιστεύω ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, κατάφερε να προσφέρει λύσεις σε πολλά προβλήματα των πολιτών της Αλμωπίας και προοπτική για το μέλλον και είμαι βέβαιη ότι η επόμενη Δημοτική Περίοδος θα έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και περισσότερες δυνατότητες. Με λίγα λόγια, οι όποιες διαφωνίες προέκυψαν μεταξύ εμού και του Δημάρχου δεν μπορούν να μπουν πιο πάνω από το συμφέρον αυτού του ευλογημένου τόπου.

Κλείνοντας, εκφράζω την πεποίθηση μου ότι η νέα εποχή για την Αλμωπία έχει ήδη ξεκινήσει και με την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας προς τη σημερινή Δημοτική Αρχή θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, οπότε και θα αρχίσουν να φαίνονται τα πραγματικά αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς που έγινε τα προηγούμενα έτη».

63 σχόλια:

  1. opos panta alithini h katerina. xwris xilines glwsses.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μου δίνεις θέση με μισθό? κατεβαίνω μαζί σου.Δεν δίνεις? Δεν κατεβαίνω. Καθαρές κουβέντες η Κατερίνα.Τίμια και ειλικρινά.

      Διαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό είναι το κριτήριο για να δηλώσεις στήριξη, ότι έχεις πάρει θέση άρα πρέπει να στηρίξεις; και είναι να έχεις κοτσια για να το πεις αυτό; αυτό λέγεται συναλλαγή και δεν τιμά όπιοον το κάνει, άρα και την Κατερίνα.

      Διαγραφή
  3. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον αυτή έχει άποψη.. Κάποιοι άλλοι είναι και έτσι και γιουβέτσι.

      Διαγραφή
  5. ασ τα βλ΄έπουν αυτά κάτι παιδάκια που δεν εκτιμάνε τίποτα. μπράβο καθριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν πληρώνεται σε κάποια θέση στο Δήμο...εε τι άλλο να κάνει η κοπέλα? δύσκολες εποχές περνάμε...καλά έκανε...μια έμισθη θέση τα δικαιολογεί όλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όλες οι διαφωνίες σου Κατερίνα μπηκαν στην άκρη όταν σου δόθηκε πάλι θέση στα Λουτρά. Αλήθεια τα ίδια πράγαματα έλεγες πριν λίγο καιρό; τι σου κάνει το προσωπικό συμφέρον. παρακαλώ το aridaianews να προβάλει τις προηγούμενες ανακοινώσεις της Μπαγκή, όταν είχαν διαφωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. auti opote diafwnise to ekane anoixta,. oxi sta kafeneia., alloi diafwnoyn kai rixnoun pisoplates.

      Διαγραφή
    2. έχει σημασία να δει κανείς τι έλεγε τότε για τον ίδιο δήμαρχο, aridaianews ανέβασε πάλι τις παλιές της ανακοινώσεις.

      Διαγραφή
  8. ειναι προς τιμην τησ που παραδεχεται οτι ειχε διαφωνιεσ με το δημαρχο. δεν βαζει τα προβληματα κατω απο το χαλακι. μιλαει ανοιχτά γι αυτα και απανταει. εγω τησ βγαζω το καπελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν γνωρίζω την κυρία Μπαγκή αλλά πρώτη φορά διαβάζω μια ανακοίνωση τόσο ειλικρινείς κ εύστοχα τοποθετημένη. μπράβο στην κυρία αυτή σου κατά γενική ομολογία τίμησε τα καθήκοντα που της ανατέθηκαν. μπράβο και στον κύριο Πασοη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της Μπαγκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφού δεν την γνωρίζεις όπως λες, πως μιλάς για την γενική ομολογία που υπαρχει για αυτήν; Νομίζω ότι τουλάχιστον δεν πρέπει να δουλευόμαστε. Λίγη σοβαρότητα βοηθάει και κάνει καλό.

      Διαγραφή
  10. καλά βρε παιδιά ψάχνετε υψηλά νοήματα όταν ο κόσμος δεν έχει δουλειές και έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες? και ζεμπεκιά να της ζητούσαν να κάνει θα το έκανε γιατί ακριβώς δεν υπάρχουν πλέον οι προσωπικότητες και τα στελέχη που θα κάνουν πολιτικές επιλογές με βάση υψηλά και ποιοτικά κριτήρια.....κοινώς? μισθός να πέφτει κι όλα τ αλλα είναι αέρας........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι όλοι το ίδιο, υπάρχουν και καλές περιπτώσεις ανθρώπων που ασχολουνται με τα κοινά και μάλιστα ανιδιοτελώς. Για παράδειγμα ο Μάκης Δεμιρτζίδης δεν εισπράττει την αποζημίωσή του.

      Διαγραφή
  11. Α! ρε κατακαημένη Καρατζόβα που όλοι νομίζουν ότι είναι αστέρια και ότι είναι απαταίτητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οποιος θέλει μπορεί να γινει ή να κατεβει για Δήμαρχος! έχει καμια υπόληψη ενας δήμαρχος με τέτοιο επιτελείο? ο κοσμάκης περιμένει και αγωνιά για όλους αυτούς που έχουν τέτοιο θάρρος Θράσσος και δηλώνουν έτοιμοι να μας σώσουν!! Το σκέφτηκαν καλά? έχουν χρηματοδοτήσεις? έχουν σχέδιο? τι έχουν τελικά? το θράσσος το έχουν ναι!!! αλλά και οι απαντήσεις ,η κριτική , και οι απόψεις θα είναι λεπίδες !Καλή εβδομάδα σε όλους !!!!!

      Διαγραφή
  13. poly wraio arthro. me apla logia kai xoris komplexismous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οι υπόλοιποι συνεργάτες του δημάρχου τι περιμένουν και δεν ξεκαθαρίζουν τη θέση τους;; περιμένουν να δουν τι θα τους τάξουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι. σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων κύριοι και ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι οι δήμαρχοι να ξαναβάζουν υποψηφιότητα; και ακόμη περισσότερο αυτοί που έκαναν μία επιλογή πριν τέσσερα χρόνια να μένουν στα ίδια, αφού η πορεία του συνδυασμού είναι αποτυχημένη;
      μήπως ο κάθε δήμαρχος πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι καίσαρας; γιατί οι πισώπλατες μαχαριές από τότε υπαρχουν.

      Διαγραφή
  15. ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΑΛΙ!
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΤΑΝ "ΕΤΡΙΖΕ" Η ΕΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ!
    ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ---> ΤΟ ΦΟΡΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "αυτα τα χερια ειναι καθαρα" αμαν βρε Κατερινα κατι μου θυμιζει αυτο (καμια σχεση φυσικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λένε ότι νοικοκύρεψαν και το παινεύονται!!! όλα μπάχαλο τα έκαναν. Στα οικονομικά ότι ήρθαν στον Δήμο χωρίς καμιά δικιά τους προσπάθεια να ρθεί κάτι παραπάνω τα έδωσαν στα χρέη, απλή δουλειά λογιστή, μεγάλη απόδειξη της αποτυχίας τους να το εμφανίζουν αυτό σαν επιτυχία!!! Κρίμα Κατερίνα, νέα και μορφωμένη θα μπορούσες να βγάλεις χρήματα χωρίς να προσκυνάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΦΟΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΜΗ ΜΑΣΑΣ

      Διαγραφή
  19. Η ΠΙΟ ΑΞΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΚΙΝΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η προσφορά της στον αθλητισμό της περιοχής ποια ηταν? Στα πανηγύρια πάντως το καλοκαίρι ηταν σε όλα! Και πως θα στηριχθεί σε αυτήν ο κόσμος οταν κάνει τόσες κωλοτούμπες? Μηνας μπαινει μηνας βγαινει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..αμαν ρε φιλε, ειναι ατομα τωρα αυτα να καθομαστε να τα σχολιαζουμε? εχει τοσο χαρισματικα ατομα η περιοχη μας και εμεις ασχολουμαστε με την κυρ Μπαγκη.Αλλα αυτοι ειμαστε αυτοι μας αξιζουν, κριμα για τον τοπο μας κριμα για το μελλον μας

      Διαγραφή
  22. ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΤΡΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. γιατί ρε Κατερίνα να βγάλεις ανακοίνωση ότι θα συμμετέχεις σε ένα συνδυασμό που και εσυ ξέρεις ότι δεν θα γίνει ποτέ;
    Δεν σε προβλημάτισε η στάση των συναδέλφων σου δημοτικών συμβούλων κατά τη συνάντησή τους με τον Πασόη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. όταν δεν κανεισ απολυτωσ τιποτα ,απολυτωσ μηδεν,τοτε ουτεχερια λερωνεισ ουτε αυγα σπασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μην είστε απαιτητικοί αγαπητοί συνδημότες.Με ποιές εικόνες παραστασεις και εμπειριίες να γνωρίζει η κοπέλα κάτι καλύτερο? τοσο ξέρει τόσο λέει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καθαρά τελείως τα χέρια; Πχ στο θέμα του στρατοπέδου εθνοφυλακων από μπροστά στήριζε την παραμονή του στην πόλη, και από πίσω έστελνε αίτημα στο Υπουργείο Άμυνας να παραχωρηθεί στον Δήμο! Και έμεινε η Αλμωπία χωρίς στρατό,χάθηκαν 500 ένοπλοι πατριώτες εθνοφυλακες, 20 οικογένειες έχασαν τη δουλειά τους και η πόλη έχασε πολλά έσοδα από τους μόνιμους στρατιωτικούς που υπηρετούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ειναι αρμοδιότητα τις καλδερεμτζη αυτή το έκανε

      Διαγραφή
  27. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπραβο Κατερινα. Ολα για το μεροκαματο. Εμεις τα κοροιδα παλι θα σε ψηφισουμε κι εσυ θα εχεις για αλλα πεντε χρονια μισθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δν εισαι υποχρεωμενος να ψηφισεις
      Εκτος κ αν θελεις να κατεβεις εσυ αν μπορεις φυσικά

      Διαγραφή
  29. μιλάμε ότι την ζηλεύουν τόσο πολύ που μπορεί να χτυπιούνται και στα πατώματα.Τα δυστυχα τα πατώματα....αχχ τι τραβάνε...αχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδικα το λαμογιο την χτυπαει αλυπητα, να χαιρεσε Πασοη το λαμογιο σου

      Διαγραφή
    2. ποιον ενοεις? την λαδωμενη μπλουζα?

      Διαγραφή
  30. Πασόη θα μας υποχρεώσεις και πάλι τους ίδιους και τις ίδιες να φάμε στη μάπα? Πόσοι απ αυτους κι αυτές θα εργαζονταν χωρις την αμοιβή τους για το καλό του Δήμου? αυτή την απάντηση την χρωστάτε όλοι εσείς που θέλετε να ανακατευτείτε με τα κοινά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δουλεψε εσυ τζάμπα μεγαλε ανθρωπιστη

      Διαγραφή
    2. μα ακριβως γι αυτο δεν πηγαινουν στο δημο σοβαροι ανθρωποι αγαπητε 5.25 που θα πρέπει να ντρέπεσε που ειρωνευσε.

      Διαγραφή
  31. Η ΖΗΛΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΩΡΑ...ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ...ΑΡΑ ΤΙ ΣΚΙΖΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ??ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΩΡΕΑΝ!!ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΕΡΝΟΥΝ!!ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΧΑΣΧΟΛΙΑΣΤΕ....ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!!ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ!!!!!!!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΕΙ!!!ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΟΥ ΦΥΛΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!ΑΒΕ ΚΑΘΡΙΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. καθε δημοσιο προσωπο να δινει προσοχή στα σχόλια και στις αναλυσεις που εισπρατει για να γινεται καλύτερο.Αν δυσκολευεται μπορεί να κατσει σπιτι του και να βλέπει μπρουσκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αν αληθευει αυτο με το Δεμιρτζιδη ,θα έπρεπε να ειναι το πρωτο θέμα ! και μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αλήθεια και επειδή είναι εκτός των άλλων και ταπεινός άνθρωπος, δεν το διαλαλεί.

      Διαγραφή
  35. ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ !!! ΟΥΦ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ !!! ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑ ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. oloi ta parete toys chfoys mas nhn xalieste to tema eine an mporoyme na sykotoyme apo thn peinna na pame sta eklogika kaentra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γυφτο εισαι? "Σηκωτούμε, τέμα"...

      Διαγραφή
    2. ε τοτε ρε 9.03 γιατι δεν πας στην Μπελιτσα να ψαρεψεις? πειναλαααααααα.....

      Διαγραφή
    3. το περιεχόμενο σχολιαστε οχι το υφος.Μπορει να γραφει απο κινητο ενω οδηγαει ρε 11.22. εσυ εχεις στοιχεία οτι Δεν εισαι γυφτος?

      Διαγραφή
  37. Δεν υπαρχει επιτυχια χωρις ζηλια....Κ μονο που καθησανε 62 ατομα κ σχολιασαν,θετικα η αρνητικα κατι λεει σε μενα...Καλη επιτυχια Κατερινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News