Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Δύσκολη επικράτηση για τη Νίκη Αξού (ΦΩΤΟ)

ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1 - 0

Σε ενα μετριο ποιοτικα παιχνιδι η ομαδα της Νικης Αξου πηρε το πολυτιμο τριποντο στην εδρα της απεναντι στην ομαδα του Πενταπλατανου.

Στο πρωτο μερος οι παικτες και των δυο ομαδων ηταν μουδιασμενοι χωρις να δημιουργησουν τις καταλληλες συνθηκες για την επιτευξη καποιου τερματος και ετσι εμειναν στο μηδεν.

Στο 15' οι φιλοξενουμενοι ειχαν ενα καλο σουτ με τον Καρυπιδη ενω οι γηπεδουχοι ειχαν καλη στιγμη με σουτ του Παντζαρτζη στο 25' με την επεμβαση του γκολκηπερ Βαλναρη να αποδεικνυεται σωτηρια. Στο δευτερο μερος οι ρυθμοι του αγωνα ανεβηκαν με τιςδυο ομαδες να ανεβαζουν τους επιθετικους ρυθμους και τους τεχνικους και των δυο ομαδων νακανουν αλλαγες στις 11αδες τους... Στο 48' ο πολυ καλος Γιαννης Τσαβδαρης πιανει σουτ απο καλη θεση για να διωξει δυσκολα ο Βαλναρης σε αουτ. Στο50ο Μαγκας (Καρρας) εχασεευκαιρια απο κοντα. Στο55' σεμια γρηγορηαντεπιθεση ηομαδα του Πενταπλατανου αιφνιδιασε τους γηπεδουχους χωρις ομως αποτελεσμα οταν το σουτ του Κιτσου αποτο υψος της μεγαλης περιοχης περασε μολιςαουτ απο το οριζοντιο δοκαρι. Στο 57' σε απευθειας εκτελεση φαουλαπο πλαγια απο τον Ροτσα (Καρρας ),η μπαλα καταληγει πανω στα διχτυα. Στο 65' σε ανατροπη του Τσαβδαριδη απο τον Αλεξανδριδη ο διαιτητης του αγωνα υποδεικνυει ορθα το σημειο του πεναλτι .την εκτελεση αναλαμβανει ο εμπειρος Χρηστος Καρρας (Μαγκας) για να στειλει την μπαλα στα διχτυα πετυχαινοντας και το μοναδικο γκολ της συναντησης χαριζονταςτη νικη στην ομαδα του.

Απο τους γηπεδουχους διακριθηκαν ιδιαιτερα οι Βασιλειαδης Βασίλης και Γιανης Τσαβδαρης.

Αριστη η διαιτησια των Ατζαμιδακη Σπυρο, Κεσισογλου και Στοιτση.

ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ: Τοψης Παπαδοπουλος Βασιλειαδης Β. ξΕΝΙΔΗς Κοσκινοπουλος (55'Ουρουτσι) Καρρας Τσαβδαρης Σταυριδης Παντζαρτζης(63΄Κουγιουμτζιδης) Γκιτσας.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Βαλναρης Κοκκινιδης Αλεξανδριδης Ραμπουσης Γαλουπης Καλπακιδης(70' Κυζιριδης) Ασλανιδης (60' Ραμπουσης) Αρβανιτοπουλος Κιτσος ΜητωναςΔ, (52' Καρράς Χ. (Ροτσα) Καρυπιδης.







1 σχόλιο:

  1. Bravo stis Akso gia tin stiriksi sta pitsirikia
    Topsis 17 xronon
    Gitsas 15 xronon
    Stauridis 17 xronon
    Vasileiadis 18 xronon
    koskinopoulos 17 xronon
    papadopoulos 17 xronon
    Nikolaidis 17 xronon
    kougioumtzidis 18 xronon
    ouroutsi 19 xonon
    mono 4 pano apo 20 xronon
    karras 31
    tsavdaris 27
    xenidis 27
    patzartzis 23

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News