Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

H στιγμή που ο Σαμαράς μαθαίνει για την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κατά την διάρκεια δείπνου στην Ουάσιγκτον

Μέσω twitter οι Ελληνες ανταποκριτές στην Ουάσιγκτον κατέγραψαν και φωτογραφικά το δείπνο που είχαν χθες το βράδυ (ξημερώματα Ελλάδας) με τον Ελληνα πρωθυπουργό και την στιγμή που χτύπησε το κινητό του και ενημερώθηκε για την απόφαση προσυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου. 

Ο πρωθυπουργός δειπνούσε με συνεργάτες και δημοσιογράφους στηνΟυάσιγκτον, όπως μαθαίνουμε από το διάλογο των δημοσιογράφων στο twitter. 



Ο πρωθυπουργός έμαθε μέσω τηλεφώνου τα νέα απευθείας, και ακολούθησαν χαμόγελα και ανακούφιση όπως μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν εκεί.

2 σχόλια:

  1. mporei oi elines san klaos na einai ilithioi... alla tou stravou pouliou tou xtizei o theos folia.. tha erthei oi ora sas apateones!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε με λες; ξες απο που κλανει η σαρδελα; βλακα α βλακα...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News