Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Δεν έβαλε μυαλό ο ιδιοκτήτης αλυσίδας super market - Συνελήφθη ξανά για προϊόντα "μαϊμού"

Πριν από έναν μήνα παρόμοια απθήκη είχε εντοπιστεί στο Λάκωμα της Χαλκιδικης

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ξανά πριν από λιγο ο ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας σουπερ μαρκετς στη Β. Ελλάδα για τον ίδιο λόγο που είχε συλληφθει πριν από περίπου έναν μήνα.

Αστυνομικοί αυτή την φορά σε ελεγχο εντόπισαν συμφωνα με πληροφορίες και άλλες ποσότητες μαϊμου προιοντων κυρίως απορυπαντικών.

Πριν από έναν μήνα παρόμοια απθήκη είχε εντοπιστεί στο Λάκωμα της Χαλκιδικης.

---
Πηγή: seleo.gr

4 σχόλια:

  1. πρωτη φορα που το ματαξανακανει. οι πρωτες 100 δε χρεωνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μαιμου μαιμουδες πουλαει...φυλακη ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για ποιο λογο ο εισαγγελεας δε του κλεινει ολα τα καταστηματα?ελεος πια με ''δικαιοσυνη''στην ελλαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιοσ φιλοσ γνωριζει καλα για το μωρο που το τσιμπησε το φιδι κ πεθανε μεσα στο σουπερ μαρκετ κατερινησ στην περιοχη ανδρομαχησ κ σβορονων ηταν στο μαρκετ του μασουτη η στα λιτλ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News