Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές και άλλα πολλά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΛΕΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

Κινούμενη μεθοδικά και κάτω από άκρα μυστικότητα η Ένωση Πολυκάρπης – Μοναστηρακίου ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο επιθετικό Νίκο Τσολερίδη που θα έχει τη διπλή ιδιότητα παίκτη και προπονητή. Σίγουρα πρόκειται για σημαντική κίνηση που ανεβάζει ψηλά τις προσδοκίες των παραγόντων αλλά και των φίλων της ομάδας που περιμένουν μεγάλα πράγματα φέτος.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ

Στον ΜΑ Ν. Πέλλας θα αγωνίζεται ο νεαρός επιθετικός Πέτρος Ευθυμιάδης που συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Στέλιου Κάλφα και αποτελεί το νέο μέλος της ομάδας. Ο παίκτης που αναδείχτηκε στον Απόλλωνα Ραχώνας έχει αγωνιστεί στην Α1 με τον ΜΑ Πέλλας, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Αραβησσού όπου διακρίθηκε πετυχαίνοντας αρκετά τέρματα.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΙΝΟς ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ

Μετά από μία διετία στον ΜΑ Όρμας όπου έκανε λαμπρές εμφανίσεις ο νεαρός γκόλκήπερ Κωνσταντίνος Χατζηλαμπρινός αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εδεσσαϊκού ακολουθώντας παράλληλα τα χνάρια του πατέρα του Σάκη που ήταν από τους πρωτεργάτες της ανόδου στην Α’ Εθνική τη δεκαετία του ’80. Ο 18χρονος πορτιέρο ανήκει πλέον στους πράσινους όπου θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να χτυπήσει την πόρτα επαγγελματικών ομάδων στο μέλλον.

ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Στο πρόσωπο του Πόλυ Χαραλαμπίδη βρήκε τον αντικαταστάτη του Χρήστου Καρκαμάνη η Διοίκηση του Γιώργου Τζιάλη όσον αφορά τον πάγκο της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γιαννιτσών και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, καθώς σαν προπονητής εργάστηκε για μια τετραετία στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών τον οποίο ανέβασε στην Α’ Κατηγορία και τον οδήγησε στη Δ’ Εθνική. Οι κιτρινόμαυροι έχουν έρθει σε επαφές και ήδη υπάρχουν συμφωνίες με κάποιους παίκτες ποιότητας που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο η ομάδα στην Α’ Κατηγορία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΕΥΘΥΜΗΣ ΤΣΟΡΜΠΑΣ

Ελεύθερος έμεινε από τον ΜΑ Ν. Μυλοτόπου ο έμπειρος μέσος Ευθύμης Τσόρμπας μετά από μία πολύ καλή σαιζόν και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ήδη έχει επαφές με αρκετές ομάδες κυρίως από την Αλμωπία και δεν θα αργήσει να έρθει σε συμφωνία ώστε να ξέρουμε που θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο.

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Έντονη μεταγραφική δραστηριότητα έχει αναπτύξει η διοίκηση του Άρη Λουτρακίου που με αστραπιαίες κινήσεις έκλεισε το θέμα του προπονητή με τον Απόστολο Κώνστα να παραμένει στον πάγκο των κιτρινόμαυρων, ενώ ήδη συμφώνησαν και παραμένουν στο έμψυχο δυναμικό οι Δημήτρης Μάτσης, Ντόρης Δέλλιος, Γιώργος Νάνος και Χρήστος Μήτσκας (Λούπου). Στα σκαριά βρίσκονται και κάποιες μεταγραφές που θα κάνουν πιο δυνατή την ομάδα, αφού οι κιτρινόμαυροι έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό.

Ο ΓΑΪΤΣΗΣ ΜΙΛΤΟΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Τον υψηλόσωμο και ανερχόμενο τερματοφύλακα ενσωμάτωσε στο υπάρχον δυναμικό της η Δόξα. Ο 17χρονος νεαρός τερματοφύλακας αποκτήθηκε από την ομάδα του ΠΑΟ Φιλώτειας, όπου και αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια δίνοντας θετικά και μεγάλα δείγματα ικανότητας. Υγεία και καλή πορεία στην νέα του ομάδα του εύχεται η διοίκηση της Δόξας!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ Ο ΘΩΜΑΣ ΝΑΤΣΚΟΣ

Την πρόθεση του να συνέχισει να προσφέρει τις μεγάλες ικανότητές του και την νέα αγωνιστική σεζόν, εξέφρασε ο Θωμάς Νάτσκος. Έτσι και με αυτήν την ανανέωση, συμπληρώνεται σταδιακά το πάζλ των ανανεώσεων με τους ποδοσφαιριστές του περσινού κορμού της Δόξας Εξαπλατάνου.

5 σχόλια:

  1. pote ekleisan sto loutraki auta ta paidia kai den to kseroume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχαμε Αλλαγες Στην Δοιηκηση...
      Πρωτος Στοχος η Ανοδος...
      Θα Γινουν 3 - 4 Ακομα Μεταγραφες...
      Η Μια Μεταγραφη θα Προκαλεσει Αισθηση...
      Μπαμμμμμμμ......

      Διαγραφή
  2. ekei stin pella mallon koimounte ton ypno tou dikaioy...oxi mono xasame tin eukairia na paroyme enan paiktara san ton eythimiadi alla ton pire i nea pella.kai me ton tsimpini proponiti...den mas vlepw oute gia play out.prwto favori gia ypovivasmo eimaste...alla me tetoia dioikisi ti perimeneis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10.58 αφου τελείωσε η χλωρίνη,πλυνε το στόμα σου με πετρέλαιο οταν θα μιλάς για σοβαρές ομάδες. Η αγνοια σου δηλώνει ότι εισε τσομπανος με πάνω απο 1000 πρόβατα..οπότε η θέση σου ειναι στο βουνό.παιξε εκει με τη γκλίτσα σου άσχετε μικρέ και ελεεινέ που έχεις και άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eleeinos kai trisathlios eisai kai fainesai karagiozi.egw den xrisimopoiisa kanenan xaraktirismo gia kanenan alla epidi ap oti faineetai mono etsi mporei kaneis na sinenoithei mazi sou tha sou pw ta eksis:profanos eisai ap aytous toys ligoys kai tipotenioys pou perisi pidixan apo to karavi tin wra pou i omada edine tous pio krisimous agones gia na parei to protathlima kai tin afisan ksekremasti kai twra irthes san sotiras.anti esu kai oi omoioi sou na kriftite se mia vathia trypa vgikate stin epifaneia san ta skata pou epipleoun.epidi to mono pou thelete na kanete einai na paixete ta opoia paixnidakia sas gia tis ekloges stin enosi kai tin stirixi passali kai exete grammeni tin omada sta @@ sas na kserete oti ayto den tha perasei.outws i allws pali tha pidixete ap to karavi kai kapoioi alloi tha klithoun na plirosoun ta spasmena.
      YG kyrioi tou aridaia news parakalw na dimosieythei ws exei estw ki an pligononte kapoioi "filoi" sas stin pella

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News