Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΦΩΤΟ: Επίσκεψη φοιτητών και καθηγητών από την Αυστραλία στο Δήμο Αλμωπίας

Δείτε φωτογραφίες

Συνάντηση με μεταπτυχιακούς φοιτητές και καθηγητές του προγράμματος σπουδών στην Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο του Darwin της Αυστραλίας είχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτρης Πασόης υποδέχτηκε τους επισκέπτες στο Δημαρχείο της Αλμωπίας και κατά το χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ιστορία του τόπου μας, καθώς επίσης και σε θέματα της καθημερινότητας της Αλμωπίας.

Επίσης, αναφέρθηκε στην αξία του περιεχομένου των σπουδών τους και την σημαντικότητα του έργου που επιτελούν με το να γίνουν κοινωνοί των αξιών του Ελληνικού Πολιτισμού.

Ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών και η ομάδα συνέχισε την περιήγηση της στην περιοχή της Αλμωπίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Τάσος Χρήστου και Δέσποινα Καλδερεμτζή, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Μάκης Δεμιρτζίδης και ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Μπάμπης Κουρτίδης.

Δείτε φωτογραφίες:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News