Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών στον Άρη Θεσσαλονίκης!

Η πρώτη επίσημη μεταγραφή της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών για φέτος

Έκλεισε στον Άρη Θεσσαλονίκης ο Αργυρόπουλος Δημήτρης!

Η πρώτη επίσημη μεταγραφή της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών για φέτος συμφωνήθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρουσία του Αντιπροέδρου κ. Ευθυμιάδη Κώστα, του υπευθύνου των τμημάτων Υποδομής κ. Γιώργου Παπαδόπουλου και του υπευθύνου προπονητή των τμημάτων κ. Νίκου Πασιαλή.

Ποιος είναι ο Δημητρης Αργυροπουλος;

O Δημήτρης Αργυρόπουλος … είναι ένα παιδί γέννημα θρέμμα της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών. Είναι ένας μαθητής που στις φετινές γραπτές εξετάσεις Λυκείου έγραψε 8 φορές για 20! Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έκανε 45 γκολ σε 30 αγώνες στην κατηγορία των Νέων, στο ποιο δύσκολο πρωτάθλημα Ελλάδος αυτό της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ενώ σκοράρει με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις διοργανώσεις: πρωτάθλημα μεικτών ενώσεων, ΕΠΣΠ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΛΠ.

Ποδοσφαιρικό βιογραφικό:

Γεννημένος στις 08/11/1997 στα Γιαννιτσά. Παίζει στη θέση του κεντρικού επιθετικού. Έχει ύψος 1.82 και βάρος 67 κιλά.

Ξεκίνησε στην «Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών» από ηλικία 5 ετων (2002), έως και σήμερα αγωνίζεται σε αυτήν.

Τις τελευταίες 2 σεζόν συμμετείχε στο πρωτάθλημα νέων στην ΕΠΣ Μακεδονίας ως ο νεότερος φορ του πρωταθλήματος.

Φέτος έκανε 45 γκολ σε 30 αγώνες στον ποιο δύσκολο ίσως όμιλο στο πρωτάθλημα των Νέων της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Ενώ πέρυσι έκανε 23 γκολ σε 24 αγώνες.

Τα τελευταία πέντε χρόνια αποτελεί βασικό στέλεχος της μικτής ομάδας της Πέλλας βγαίνοντας πρώτος σκόρερ σε όλες τις σεζόν.

Tην περίοδο 2011-2012 συμμετείχε και στους 8 αγώνες που έδωσε η ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ σκοράροντας 9 φορές.

Στην φετινή σεζόν στα 6 παιχνίδια της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ είχε 6 γκολ.

Τα δυο τελευταία χρόνια επιλέχτηκε και στην ομάδα της περιφέρειας με πολύ καλή παρουσία, ενώ οι εργομετρικές του εξετάσεις είναι εξαιρετικών επιδόσεων!

Η συμμετοχή του στο διεθνές τουρνουά της Ιταλίας (Ρώμη, Ιανουάριος 2013) με την φανέλα της εθνικής, είναι από τις σημαντικότερες εμπειρίες στην μέχρι τώρα καριέρα του.








 
Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙ... ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News