Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Βελούδινο» διαζύγιο για Μέγα Αλέξανδρο Ν. Μυλοτόπου και Λάζαρο Μακρίδη

«Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 17 Ιουνίου»

Παρελθόν αποτελεί για τον Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου ο Λάζαρος Μακρίδης.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Λευτέρης Κιοκπάσογλου με ανακοίνωσή του πλέκει το εγκώμιο του προπονητή, του οποίου η θητεία συνοδεύτηκε από μεγάλες επιτυχίες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «ο Μέγας Αλέξανδρος Νέου Μυλοτόπου ευχαριστεί τον επί 2.5χρόνια προπονητή του συλλόγου Μακρίδη Λάζαρο για την προσφορά και το έργο που επιτέλεσε. Παρουσία στην Δ΄ Εθνική (2010-11), Πρωταθλητής ΕΠΣ Πέλλας (2011-12), 2 φορές Κυπελλούχος ΕΠΣ Πέλλας (2011-12 και 2012-13), τροπαιούχος Σουπερ Καπ ΕΠΣ Πέλλας (2011-12) οι τέσσερις τίτλοι, και το εκπληκτικό ρεκόρ με το αήττητο της ομάδας μας 15 μηνών (από 30 Οκτωβρίου 2011 έως 5 Ιανουαρίου 2013) σε πρωτάθλημα και κύπελλο σε επίσημους αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας, θα συνοδεύουν εσαεί με ανεξίτηλα γράμματα, καθιστώντας τον αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του ένδοξου συλλόγου μας».

Ο κ. Μακρίδης μιλώντας αποκλειστικά στο Aridaia News έκανε την εξής δήλωση: «Ευχαριστώ τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα επί δυόμιση χρόνια, όπως και τους φίλους της ομάδας. Έδωσα όλο μου τον εαυτό, πιστεύω ότι μου έδωσαν τη δυνατότητα να πάρω κάποια αρκετά πράγματα, όπως και έδωσα πολλά. Ευχαριστώ τον φίλο, συνέταιρο και κουμπάρο μου, πρόεδρο της ομάδας Λευτέρη Κιοκπάσογλου που μου έδωσε τη δυνατότητα να εργαστώ σε μία ομάδα με γερές βάσεις αφήνοντας εν λευκώ όλα τα θέματα, σεβόμενος τις επιλογές μου. Υπήρχε απόλυτη ταύτιση απόψεων όλο το διάστημα της παρουσίας μου και αυτό ίσως να ήταν και το μυστικό για τις επιτυχίες που θα μείνουν στην ιστορία, καθώς ήταν οι λαμπρότερες για τον σύλλογο από τη μέρα της ίδρυσής του. Πιστεύω ότι ο κύκλος έκλεισε, εύχομαι ότι καλύτερο στο μέλλον. Έχω αφήσει την έκθεσή μου στη διοίκηση την οποία θα λάβει υπόψη του ο επόμενος προπονητής της ομάδας. Επίσης, να τονίσω ότι 4-5 παίκτες με αξιόλογη παρουσία στην ομάδα ήρθε η ώρα να κάνουν το άλμα για μεγαλύτερες κατηγορίες».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου, «το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 17 Ιουνίου».

4 σχόλια:

  1. μπραβο ρε μαγκες.μπορεσατε σε καιρους δυσκολους να κανετε κατι το εκπληκτικο.αυτο που εκανε ο νεος μυλοτοπος τα τελευταια χρονια,δυσκολα θα το κανει αλλο χοριο του νομου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. suxaritiria se olous alla3ate thn eikona tou prwtathlimatos ton telaiuteon etwn...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πληροφορίες φέρουν τον Μακρίδη ένα βήμα από τον πάγκο της Πέλλας....θα δούμε στο προσεχές μέλλον αν θα επιβεβαιωθούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News