Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Στο πόδι οι υλοτόμοι της Αλμωπίας - Καταδικάζουν την πυρπόληση των οχημάτων του Δασαρχείου

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από τη σύσκεψη στα βίντεο που ακολουθούν

Ανάστατοι είναι οι υλοτόμοι της Αλμωπίας, μετά το κρούσμα πυρπόλησης τριών οχημάτων του Δασαρχείου Αριδαίας.

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Δασάρχη κ. Νικόλαο Μέντη, ο οποίος καταδίκασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το γεγονός.

Ο κ. Μέντης ανέφερε ότι βρίσκεται σε διαδικασία εξεύρεσης προσωρινής λύσης, τονίζοντας ότι ήδη έχει κάποιες διαβεβαιώσεις για παραχώρηση οχημάτων από άλλες υπηρεσίες.

Οι πλειοψηφία των εκπροσώπων των υλοτόμων που έδωσαν το παρών, συμφώνησαν ότι πέρα από την προσωρινή λύση θα πρέπει να βρεθεί και μία μόνιμη λύση, ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα.

Μάλιστα, σημείωσαν σε υψηλούς τόνους ότι καταδικάζουν το δυσάρεστο γεγονός, τονίζοντας ότι όποιος το έκανε δημιούργησε πολλά προβλήματα όχι μόνο στο Δασαρχείο, αλλά και στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

Το παρών στη σύσκεψη έδωσε ο Αντιδήμαρχος Τάσος Θεοδωρίδης, ο οποίος εμφανίστηκε διατεθειμένος από την πλευρά του Δήμου να παραχωρήσει προσωρινά προς χρήση ένα όχημα του εργοταξίου, αρκεί να τηρηθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από τη σύσκεψη στα βίντεο που ακολουθούν:










4 σχόλια:

  1. O Kύριος Ιωαννίδης δεν φάνηκε πουθένα αφησε μόνο του τον Δασάρχη να τρώει τα νύχια του από αμηχανία απαντώντας στον πρόεδρο των κυνηγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟΥΣ,. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΞΥΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΠ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταφορά των αρμοδιοτήτων του δασαρχείου Αριδαίας και Έδεσσας στην Θεσσαλονίκη όπως επίσης και όλων των υπολοίπων υπηρεσιών με πρωταρχικό σκοπό την ταλαιπωρία τον πολιτών.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News